2024-07-18 458 瀏覽
最近銅鑼灣新開左一間日式放題店主打任食壽喜燒🔥無論日本和牛、海鮮、刺身、壽司、炸物、甜品同火鍋配料都係任食😍聽到都已經心動了❤️‍🔥而且每人仲會有一份日式疏乎厘班戟🥞流晒口水🤤-店鋪分左5個level 最平既只需$228就食到但今次同朋友就叫左最豐富嘅Level 5除左可以一次過品嚐到115品之外 係新張期間 有個限定優惠 就係每4人就送原隻龍蝦刺身🦞(優惠只限Level 5).Level5 既主菜係嚴選山形縣產藏王和牛+極上刺身+極上壽司+海鮮放題($598) 呢個就係山形縣產藏王和牛 雪花分布均勻 點左壽喜燒個汁 食落好嫩口 係高質既和牛🐮另外仲叫左好多款壽司 件件都好新鮮 食到冇停口😝
最近銅鑼灣新開左一間日式放題
主打任食壽喜燒🔥無論日本和牛、海鮮、刺身壽司、炸物、甜品火鍋配料都係任食😍聽到都已經心動了❤️‍🔥
而且每人仲會有一份日式疏乎厘班戟🥞流晒口水🤤
店鋪分左5個level 最平既只需$228就食到
但今次同朋友就叫左最豐富嘅Level 5

另外仲叫左好多款壽司 件件都好新鮮 食到冇停口😝

聽朋友講最近銅鑼灣有間新開嘅日式放題,主打任食壽喜燒,仲送龍蝦刺身tim🤤搞到我心郁郁走去試吓🥴去到見到空間都大,座位寬敞,而且有日式榻榻米同獨立包廂😎原來餐廳分咗五個level ,最平嘅$288,今次我哋叫左最豐富嘅level 5 嚴選山形縣產藏王和牛+極上刺身+極上壽司+海鮮放題$598 ☺️只係level 5先會每4人送原隻龍蝦刺身🤤仲要係開張限定😌咁緊係叫level 5啦,可以一次過食到115品🤤🥳可以任食日本和牛、海鮮、刺身、壽司、炸物、甜品同火鍋配料🥘每人仲有一份日式疏乎厘班戟🥞◽️原隻龍蝦刺身🦞新鮮厚肉爽口,不過朋友話覺得甜味唔夠◽️山形縣產藏王和牛上肉|山形縣產藏王和牛赤身肉|和牛牛舌望落雪花分布均勻,而且入口軟嫩,有少少融化嘅口感,好好食🤤!◽️宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛西冷/肉眼|宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛赤身肉後期聽侍應哥哥講每位加$100可以食埋A5霜降黑毛和牛🥩,最後我地加左,超有驚喜!點埋蛋漿好滑溜,入口即溶,加上惹味壽喜燒湯底,真係超正😍◽️刺身壽司刺身有帆立貝、季節魚同埋三文魚,另外每位有加送壽司拼盤,有大拖羅/中拖羅、赤身、油甘魚、鯛魚、炙燒和牛、三文魚腩🤤

原來餐廳分咗五個level ,最平嘅$288,今次我哋叫左最豐富嘅level 5 嚴選山形縣產藏王和牛+極上刺身+極上壽司+海鮮放題$598 ☺️只係level 5先會每4人送原隻龍蝦刺身🤤仲要係開張限定😌咁緊係叫level 5啦,可以一次過食到115品🤤🥳可以任食日本和牛、海鮮、刺身壽司、炸物、甜品火鍋配料🥘每人仲有一份日式疏乎厘班戟🥞

◽️原隻龍蝦刺身
🦞新鮮厚肉爽口,不過朋友話覺得甜味唔夠

◽️山形縣產藏王和牛上肉|山形縣產藏王和牛赤身肉|和牛牛舌

◽️刺身壽司
刺身有帆立貝、季節魚同埋三文魚,另外每位有加送壽司拼盤,有大拖羅/中拖羅、赤身、油甘魚、鯛魚、炙燒和牛、三文魚腩🤤魚生刺身都新鮮肥美

◽️炸物
炸物方面都好多選擇,例如有芝士年糕、迷你一口芝士、蟹肉忌廉薯餅、炸蠔、炸雞、炸餃子等等,全部炸物都炸得好乾身,唔會好油膩👍🏻個人比較偏愛炸蠔,蠔肉好鮮嫩😚

◽️自助區
火鍋配料、關東煮、咖哩飯都係無限任拎🍲
仲有百味堂雪糕可以自己任唧🍨🥳
最後每人仲有一份即制日式疏乎厘班戟🥞

2024-07-17 595 瀏覽
今晚約左好耐冇見中學同學出尼飯聚,咁我地梗係要食好啲啦,其中有位同學建議去食任食放題,咁就揀咗喺銅鑼灣既NIKUSA肉佐,一齊食好西🤗🎉開張限定每4人會送原隻龍蝦刺身🦞,我哋又啱啱好4個人,就可以享受到呢個優惠~今次食咗最豐富嘅Level 5,因為可以任食日本和牛、海鮮、刺身、壽司、炸物、甜品同火鍋配料😎🩵Level 5 放題每位$568👉🏻 原隻龍蝦刺身真係未食過,食落鮮甜厚肉,好有驚喜✌🏻👉🏻 我哋叫咗好多和牛,有山形縣產藏王和牛上肉、山形縣產藏王和牛赤身肉、和牛牛舌,和牛質素高,雪花分布均勻,入口即溶好好食🤤👉🏻 極尚壽司有大拖羅、中拖羅、赤身、油甘魚等,我就暴風吸入大拖羅,食落油脂分布高,質素拍得住高級壽司專門店🍣👉🏻 餐廳仲有自助區,食物都好多款式,仲有我最鍾意嘅響鈴,真係打邊爐必食😍👉🏻 最後自助甜品區就有來自韓國百味堂軟雪糕,食落軟綿順滑,大家摸住個肚仔都好滿足🤩🤩💡因為我哋掛住瘋狂吸入,同埋傾吓大家最近嘅近況,所以都冇影到好多食物嘅靚相📸

今次食咗最豐富嘅Level 5,因為可以任食日本和牛、海鮮、刺身壽司、炸物、甜品火鍋配料😎

🩵Level 5 放題每位$568

👉🏻 原隻龍蝦刺身真係未食過,食落鮮甜厚肉,好有驚喜✌🏻

呢間新開嘅日式放題店位於銅鑼灣B出口步行幾分鐘就到。餐廳主打任食壽喜燒。有五個級別嘅套餐可供選擇,最平$228就食到。點左個最豐富嘅Level 5餐 :🍽️《嚴選山形縣產藏王和牛+極上刺身+極上壽司+海鮮放堤》呢個套餐可以一次過可以食到115品。套餐包任食日本和牛、海鮮、刺身、壽司、炸物、甜品同火鍋配料。另外,新開張限定,每4位預訂惠顧lv 5餐會送龍蝦刺身一隻。🦞原隻龍蝦刺身入口唔算好甜,但尚算新鮮厚肉。🥩以下呢幾款肉我幾鍾意,入口鮮嫩雪花分布幾均勻。山形縣產藏王和牛上肉、山形縣產藏王和牛赤身肉、和牛牛舌🌟每位加$100可以食埋A5霜降黑毛和牛 ,呢款肉真係超有驚喜!🤩點埋蛋漿更加juice,入口即溶,配上壽喜燒湯底,超滿足呀😋。刺身推介:帆立貝、三文魚🍣壽司:每位加送壽司拼盤,有大拖羅/中拖羅、赤身、油甘魚、鯛魚、炙燒和牛、三文魚腩壽司各一件。🍤炸物方面選擇都有好多,包括:日本廣島蠔、鮑魚、芝士年糕、迷你一口芝士🧀、蟹肉忌廉薯餅、炸蠔🦪、炸雞🍗、炸餃子等等。全部都新鮮即炸,特別推介炸蠔同芝士年糕。甜品:每人仲有一份日式疏乎厘班戟🥞。自助區都提供好多飲品、自家製甜品、火鍋配料、前菜、關

呢個套餐可以一次過可以食到115品。套餐包任食日本和牛、海鮮、刺身壽司、炸物、甜品火鍋配料。

🦞原隻龍蝦刺身入口唔算好甜,但尚算新鮮厚肉。

🥩以下呢幾款肉我幾鍾意,入口鮮嫩雪花分布幾均勻。
山形縣產藏王和牛上肉、山形縣產藏王和牛赤身肉、和牛牛舌

刺身推介:帆立貝、三文魚

全部都新鮮即炸,特別推介炸蠔同芝士年糕。

甜品:每人仲有一份日式疏乎厘班戟🥞。

自助區都提供好多飲品、自家製甜品火鍋配料、前菜、關東煮 🍢、咖喱飯🍛、雪糕🍦同日式和食都係無限任食。仲有百味堂雪糕可以自己唧。

📝整體而言:餐廳座位寬敞,仲有有日式榻榻米同獨立包廂,和牛質素性價比高,其他食物質素都吾錯,有行過不妨試試。絕對不會令你失望。

2024-07-17 326 瀏覽
印象中係銅鑼灣金朝陽既餐廳都有番咁上下水準, 果然哩間新開左冇耐既壽喜燒都好正!最平個餐$228就食到, 不過黎得都係想食和牛, 直接黎個最多野食既LV5($598), 除左和牛外仲有海鮮, 刺身等過百款野食。真心D和牛超靚, 淨睇色水同雪花都流哂口水。encore左幾轉山形縣產藏王和牛上肉同埋和牛赤身肉, 牛味香濃軟綿綿~~ 如果想再食豪D, 每位加$100可以食埋A5霜降黑毛和牛, 點少少蛋汁再一啖入口, 真正入口即溶。刺身方面除左帆立貝, 生蝦, 季節魚外, 而家做緊開張promotion叫lv5套餐每4位就送一隻活龍蝦🦞每位送既壽司拼盤重點有大拖, 中拖, 赤身都食勻哂。另外仲有好多炸物, 小食都試唔哂。自助區有關東煮, 咖喱飯哩D可以小小試下, 但最尾一定要食甜品, 除左每人一份即制疏乎厘班戟之外, 仲可以自己唧百味堂雪糕, 超開心!!值回票價!
真心D和牛超靚, 淨睇色水同雪花都流哂口水。
值回票價!

今次跪玻璃日記帶大家去到銅鑼灣,試吓一間高質嘅放題,都好幾年冇食過放題,所以預多少少budget試吓新嘢。今次帶大家嚟到肉佐放題任食日本和牛🐮+海鮮 送原隻龍蝦刺身🦞呢間新開嘅日式放題店主打任食壽喜燒分左5個level,最平$228就食到😋😋,今次叫最豐富嘅Level 5.一次過可以食到115野食,大癲‼️‼️任食日本和牛、海鮮、刺身、壽司、炸物、甜品同火鍋配料,每人仲有一份日式疏平厘班戟😽😽*依家做緊開張限定*每4人會送原隻龍蝦刺身🙈🙈🙈(但留意只限Level 5)Level 5嚴選山形縣產藏王和牛🐮+極上刺身+極上壽司🍣+海鮮放題🦐🐟🦞🦀🦑($598)原隻龍蝦刺身🦞好新鮮厚肉,但係甜度就差少少牛肉方面真係大癲‼️(山形縣產藏王和牛和牛🐮)山形縣產藏王和牛上肉山形縣產藏王和牛赤身肉宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛西冷/肉眼 宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛赤身肉(每位加$100)仲可以食埋A5霜降黑毛和牛入口即溶,點上蛋漿🍳更加滑溜,加上惹味壽喜燒湯底,質素可以話去左轉日本🇯🇵,雪花分布均勻,入口軟嫩好好食😋😋刺身就試左帆立貝、季節魚、三文魚,刺身大多數都非常新鮮,肉質鮮甜壽司🍣Level5 每位
放題任食日本和牛🐮+海鮮 送原隻龍蝦刺身🦞

呢間新開嘅日式放題店主打任食壽喜燒

任食日本和牛、海鮮、刺身壽司、炸物、甜品火鍋配料,每人仲有一份日式疏平厘班戟😽😽

原隻龍蝦刺身🦞

好新鮮厚肉,但係甜度就差少少

牛肉方面真係大癲‼️(山形縣產藏王和牛和牛🐮)
山形縣產藏王和牛上肉
山形縣產藏王和牛赤身肉
宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛西冷/肉眼
宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛赤身肉
(每位加$100)仲可以食埋A5霜降黑毛和牛

刺身

壽司🍣

Level5 每位加送左壽司拼盤,包括大拖羅/中拖羅、赤身、油甘魚、鯛魚、炙燒和牛、三文魚腩🙈🙈🙈,種類非常豐富

炸物🍤

我就試左日本廣島蠔、鮑魚(炸鮑魚都係第一次試,幾有新鮮感), 芝士年糕 、迷你一口芝士、蟹肉忌廉薯餅、炸蠔、炸雞、炸餃子。
所有嘅炸物都炸得乾身唔油膩👍🏻👍🏻

自助區🍢🍲🍦🍛🍡🍰

火鍋配料、關東煮、咖喱飯 、百味堂雪糕 、棉花糖火鍋配料、前菜同日式和食都係無限任拎

最後每人仲有一份即制日式疏乎厘班戟係一個非常好嘅ending🥰🥰

回頭率90%

放題一定要搵啲高質素嘅,舖頭嘅座位寬鬆,仲有日式榻榻米既包箱,非常有私隱度,啱晒一班人,又想食高質放題嘅朋友👍🏻👍🏻
在這個放題餐廳,你可以盡情享受90分鐘或180分鐘的自助餐。價格從$228起,讓你品嘗到各種美味佳餚。這裡有超過110-115道菜品可供你選擇,包括日本和牛、海鮮、刺身、壽司、炸物、甜品和火鍋配料。每位客人還可享有一份日式疏乎厘班戟作為附送。我推薦品嘗來自山形縣的藏王和牛上肉和藏王和牛赤身肉,以及來自宮城縣的仙台A5霜降黑毛和牛西冷和赤身肉。這些和牛肉質細嫩,入口即溶,搭配醬汁更是美味。每位客人只需再加$100,就可享受更多精彩驚喜。除了美味的和牛,這裡還有各式小食和配料可供自助取用,包括前菜、日式料理、關東煮、咖喱飯和雪糕。最後,每位客人還可以現場製作一份日式疏乎厘班戟作為美味甜點。這間餐廳位於銅鑼灣的Midtown Soundwill Plaza II,環境寬敞舒適,設有日式榻榻米和獨立包廂,讓你盡情享受用餐時光,無須擔心會被擠到。

這裡有超過110-115道菜品可供你選擇,包括日本和牛、海鮮、刺身壽司、炸物、甜品火鍋配料。每位客人還可享有一份日式疏乎厘班戟作為附送。

2024-07-16 247 瀏覽
今日同FD👩🏼‍🤝‍👩🏻去銅鑼灣揾嘢食上Openrice揾就見到附近有間新開嘅日式放題唔洗諗🙈即刻就去試😁😁我今次就試咗最豐富嘅Level 5,一次過可以食到115樣嘢食😝👉包括任食日本和牛+海鮮+刺身+壽司+炸物+甜品+火鍋配料+每人1份日式疏乎厘班戟🥞自助區仲有百味堂雪糕同棉花糖任食呀😋😋重點係會送原隻龍蝦刺身🦞(開張限定)唔係度度有得食架😚😚加多$100仲可以食埋A5霜降黑毛和牛🥩超有驚喜!Level5️⃣($598)嚴選山形縣產藏王和牛+極上刺身+極上壽司+海鮮放題🔻食評時間🔻🦞原隻龍蝦刺身🦞👍好新鮮 👍好厚肉必食推薦😚😚🥩宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛肉眼🥩超好味,一定要點埋蛋漿🥚一齊食真係入口即溶,加上壽喜燒湯底,超正😋😋🥩山形縣產藏王和牛上肉🥩👍和牛質素高👍雪花分布均勻👍好軟好嫩好好食🤤🐚帆立貝刺身🐚🐟三文魚刺身🐟👍好新鮮 👍口感滑順👍味道鮮甜
今日同FD👩🏼‍🤝‍👩🏻去銅鑼灣揾嘢食
上Openrice揾就見到附近有間新開嘅日式放題
唔洗諗🙈即刻就去試😁😁

自助區仲有百味堂雪糕同棉花糖任食呀😋😋

重點係會送原隻龍蝦刺身🦞(開張限定)唔係度度有得食架😚😚

加多$100仲可以食埋A5霜降黑毛和牛🥩超有驚喜!

Level5️⃣($598)
嚴選山形縣產藏王和牛+極上刺身+極上壽司+海鮮放題

🔻食評時間🔻

🦞原隻龍蝦刺身🦞
👍好新鮮 👍好厚肉
必食推薦😚😚

🥩宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛肉眼🥩
超好味,一定要點埋蛋漿🥚一齊食
真係入口即溶,加上壽喜燒湯底,超正😋😋

🥩山形縣產藏王和牛上肉🥩

🐟三文魚刺身🐟
👍好新鮮
👍口感滑順
👍味道鮮甜
近排大熱餐廳 - 任食和牛壽喜燒🥰最驚喜係和牛真係好高質!食得出係和牛、油脂感爆滿,想同朋友慶祝既話呢度係一個好選擇!🌟Level 4 嚴選山形縣藏王和牛、刺身壽司海鮮 - ($498/pp) 首先一讚嘅係呢度裝修好闊落好光猛,一大班朋友都會坐得舒服。侍應首先會幫你用牛既油脂燒熱個鑊,逼出d油先再落和牛。而d和牛睇得出佢嘅油花係非常之靚☺️食落去都充滿和牛嘅油香~入口即融!$500食到呢個質素任食和牛,真心間中可以豪一次!而且呢度嘅蔬菜都係任食,如果擔心湯底太濃,呢度都會有另外普通湯底加落去,咁就冇咁鹹。重點!佢嘅甜品係百味堂雪糕仲可以任食!🍦🍦🍦重點推介:🥩藏王和牛赤身肉 - 和牛色澤花紋都非常之靚👍🏻大推🐮和牛牛舌係薄牛舌,但都食得出稍為有煙靭感👍🏻正常。如果係厚切牛舌就更加好🍣三文魚刺身高質!切得非常之厚,啖啖三文魚,色澤新鮮。🦪廣島蠔新鮮,有蠔味😋可以一試:🦐大蝦🦑魷魚🐚日本帆立貝

重點推介:
🥩藏王和牛赤身肉 - 和牛色澤花紋都非常之靚👍🏻大推

🐮和牛牛舌

🍣三文魚刺身
高質!切得非常之厚,啖啖三文魚,色澤新鮮。

🦪廣島蠔
新鮮,有蠔味😋

可以一試:
🦐大蝦

🦑魷魚

🐚日本帆立貝
今日喺銅鑼灣行街時,發現新開左間#日式放題🤩上到去見到餐牌任食壽喜燒~總共分咗5個level架🤩 自已揀想食既餐,最平$228就食到🥳我揀左最多款式既Level 5😝 一次過可以食到115種食物😏 任食日本和牛、海鮮、刺身、壽司、炸物、甜品同火鍋配料😍 每人仲有一份日式疏乎厘班戟🥞 仲有仲有開張限定🙌🏻每4人會送原隻龍蝦刺身 (只限Level 5)🥳我自己覺得最正既係山形縣產藏王和牛🐮 見到粉白相間既雪花,分布均勻😍入口軟腍腍~好好食 🤤刺身有超多種選擇😌 有帆立貝、季節魚、三文魚🍣 當然仲有唔同款式既壽司啦🍱食左勁多野~飽到抱住個肚走呀😂肉佐 📍香港銅鑼灣登龍街一號金朝陽中心二期Midtown 8樓#Nikusa #肉佐 #壽喜燒 #涮涮鍋 #壽司 #和牛放題 #米芝蓮秘製招牌壽喜 #銅鑼灣
今日喺銅鑼灣行街時,發現新開左間#日式放題🤩

我揀左最多款式既Level 5😝 一次過可以食到115種食物😏 任食日本和牛、海鮮、刺身壽司、炸物、甜品火鍋配料😍 每人仲有一份日式疏乎厘班戟🥞 仲有仲有開張限定🙌🏻每4人會送原隻龍蝦刺身 (只限Level 5)🥳

食左勁多野~飽到抱住個肚走呀😂

肉佐
📍香港銅鑼灣登龍街一號金朝陽中心二期Midtown 8樓
2024-07-14 180 瀏覽
前幾日慶祝朋友生日帶咗佢去食和牛放題🤤喺銅鑼灣嘅呢間關西風壽喜燒放題都幾有驚喜,鍾意食和牛嘅朋友一定要去啊🌟都算抵食,最平288就食到,老best生日決定課金食Level 5🤣有任食和牛,壽司刺身,打邊爐配料同埋甜品等等,$598一位,佢而家新開張,四個人食呢個餐,仲有龍蝦食😋和牛真係超正呀,有藏王和牛上肉同赤身肉,仲有牛舌添,望到啲牛雪花一片片,加埋壽喜燒嘅湯底,點蛋漿入口即溶🤌🏻甜品當然唔少得!每人有一份疏乎厘,仲有百味堂嘅雪糕任食,已經想再去多次

任食日本和牛+海鮮 送原隻龍蝦刺身🦞.呢間新開嘅肉佐日式放題店主打關東風和牛壽喜燒!分咗5個LV,價錢由$228至$598,我哋今次就揀咗最豐富而又最吸引嘅LV 5(嚴選山形縣產藏王和牛+極上刺身+極上壽司+海鮮放題)共115品每位仲加送壽司拼盤~壽司拼盤有大拖羅/中拖羅、赤身、油甘魚、鯛魚、炙燒和牛、三文魚腩!樣樣都勁吸引 刺身超新鮮.店舖有開張限定~每4️⃣人會送原隻龍蝦刺身 (只限LV 5).🦞原隻龍蝦刺身刺身新鮮而且厚肉彈牙!.🐮山形縣產藏王和牛上肉山形縣產藏王和牛赤身肉和牛牛舌和牛口感柔軟 油脂分佈均勻 入口即溶牛味好濃而帶油香和牛愛好者一定大愛.每位+$100仲可以食埋🐮宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛西冷/肉眼宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛赤身肉配上秘製嘅嘅食壽喜燒汁,真係食唔停口!.自助區除咗有大量火鍋配料選擇,仲有各式各樣嘅飲品及甜品.最後每人仲有一份即製嘅日式疏乎厘班戟真係超滿足

任食日本和牛+海鮮 送原隻龍蝦刺身🦞
每位仲加送壽司拼盤~

樣樣都勁吸引 刺身超新鮮
店舖有開張限定~
每4️⃣人會送原隻龍蝦刺身 (只限LV 5)
🦞原隻龍蝦刺身
刺身新鮮而且厚肉彈牙!
🐮山形縣產藏王和牛上肉
和牛愛好者一定大愛
每位+$100仲可以食埋
🐮宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛西冷/肉眼
宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛赤身肉
配上秘製嘅嘅食壽喜燒汁,真係食唔停口!
自助區除咗有大量火鍋配料選擇,
仲有各式各樣嘅飲品及甜品
最後每人仲有一份即製嘅日式疏乎厘班戟
真係超滿足
2024-07-14 180 瀏覽
而家做日式放題店做到有任食壽喜燒🥹仲要任食壽司刺身海鮮 勁豐富價錢有$228-$598 可以話豐儉由人今次同朋友慶祝 叫左最豐富嘅Level 5🙂‍↔️有山形縣產藏王和牛+極上刺身、壽司+海鮮放題+炸物甜品飲品任食 總共有115款選擇 超級癲主角壽喜燒汁唔失禮 濃味得嚟又唔會太鹹 帶點甜味 配肉食岩曬和牛有上肉、赤身肉、牛舌 重點係來來自日本山形縣嘅特級牛🥩牛味濃!雪花紋好靚 油脂均勻 口感軟嫩配埋生蛋黃蛋液 就更加軟滑有鮮味😍(每位加多$100仲可以升級A5黑毛和牛 有西冷、肉眼、赤身肉!)其他任食嘅壽司刺身都幾高質 放題嚟講好滿意 種類又豐富🥹食到拖羅、油甘魚鯛魚等等大量火鍋配料都可以自己拎 仲有關東煮、百味堂雪糕、疏乎厘pancake呀
價錢有$228-$598 可以話豐儉由人

今次同朋友慶祝 叫左最豐富嘅Level 5🙂‍↔️
有山形縣產藏王和牛+極上刺身壽司+海鮮放題+炸物甜品飲品任食 總共有115款選擇 超級癲

和牛有上肉、赤身肉、牛舌 重點係來來自日本山形縣嘅特級牛🥩
牛味濃!雪花紋好靚 油脂均勻 口感軟嫩
配埋生蛋黃蛋液 就更加軟滑有鮮味😍

日本和牛配上壽喜燒🐄絕對冇法抵抗魔力🧙‍♀️第一次聽到 就bookmark 一定要食🔖💜主打仼食壽喜燒 有5️⃣個level 最平$228就有得食 平有平食 貴有貴食💰除咗放題必有:刺身、壽司🍣、炸物🍤、甜品🍮🍧之外仲要有龍蝦🦞刺身 鮮甜厚肉😝💛山形縣產藏王和牛上肉|和牛赤身肉 |和牛牛舌👅頂級和牛 牛肉赤色鮮紅 入口軟嫩好好食!👍點上壽喜燒汁 甜甜絕對冇得彈🤪最估唔到有百味堂雪糕可以任唧😱更要有即整日式疏乎厘班戟等💗環境方面:座位寬做 有日式榻榻米同獨立包廂一班三五知己 都坐得舒適💺🌟見到*開張限定*每4人會送原隻龍蝦刺身里(但就只限食Level 5)
日本和牛配上壽喜燒🐄
絕對冇法抵抗魔力🧙‍♀️
第一次聽到 就bookmark 一定要食🔖

💜主打仼食壽喜燒 有5️⃣個level
最平$228就有得食 平有平食 貴有貴食💰

除咗放題必有:刺身壽司🍣、炸物🍤、甜品🍮🍧之外
仲要有龍蝦🦞刺身 鮮甜厚肉😝

環境方面:
座位寬做 有日式榻榻米同獨立包廂
一班三五知己 都坐得舒適💺

2024-07-14 134 瀏覽
《放題任食日本和牛壽喜燒+海鮮❤️‍🔥🦞》冇諗過壽喜燒都可以任食😲呢間新開嘅日式放題店選擇真係好多元化,總共分咗5個level,最平$228就食到,但係貪心嘅我哋就揀咗最豐富嘅Level 5,一次過可以食到115品❣️首先,一坐低就送上拼盤🍱竟然有大拖羅/中拖羅真係好驚喜其餘嘅仲有赤身、油甘魚、鯛魚、炙燒和牛、三文魚腩,樣樣都好新鮮,而且精美🍣🤪店內呈現宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛,見到啲紋理都好心動💗食埋山形縣產藏王和牛,簡直好似去咗日本一樣,入口即溶,好嫩滑🐣再加埋蛋漿就更加滑溜🐣同埋壽喜燒湯底甜甜的,真係冇得輸!❤️‍🔥😌每人最後仲有一份日式疏乎厘班戟🥞震吓震吓好搞笑 有蛋香味道好好味😜另外呢度都有一系列嘅炸物:日本廣島蠔|鮑魚|芝士年糕|迷你一口芝士|蟹肉忌廉薯餅|炸蠔|炸雞|炸餃子,新鮮炸出熱辣辣🔥而且火鍋配料、前菜同日式和食都係無限任拎🍲座位寬敞,有日式榻榻米同獨立包廂😎😎😎
放題任食日本和牛壽喜燒+海鮮❤️‍🔥🦞》
冇諗過壽喜燒都可以任食😲

首先,一坐低就送上拼盤🍱
竟然有大拖羅/中拖羅真係好驚喜

店內呈現宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛,見到啲紋理都好心動💗
同埋壽喜燒湯底甜甜的,真係冇得輸!❤️‍🔥😌

每人最後仲有一份日式疏乎厘班戟🥞
震吓震吓好搞笑 有蛋香味道好好味😜

而且火鍋配料、前菜同日式和食都係無限任拎🍲

座位寬敞,有日式榻榻米同獨立包廂😎😎😎