餐廳: Odelice! (蘭杜街)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-10-30 290 瀏覽
又去咗「Odelice!」食D二人餐🤭因為佢哋嘅出品穩定又好味😌.原隻烤龍蝦🦞龍蝦加上芥末荷蘭醬烤焗🇳🇱食到龍蝦本身嘅鮮甜😋同時芥末荷蘭醬令味道無咁單一,龍蝦肉質彈牙😆龍蝦鉗嘅肉相對腍少少😗伴上芝士火箭菜🥬亦可加檸檬汁落火箭菜上🍋.伊比利亞黑毛豬肩肉🥩食落煮得Overcooked🥺肉質偏乾🥲不過蘑菇醬汁同西蘭花苗都Ok🍄🥦.空運黑青口350g🐚黑青口鮮甜爽彈🤤肉質嫩滑👍🏻略嫌本身海水味偏鹹少少😔白酒煙肉忌廉汁有助中和🥓🍾.法式點心拼盤🍽️有蟹肉他他🧁蕃茄紅甜椒蘸醬🍅🌶️迷你蛋批🥧炸黑松露蘑菇球🍄‍🟫西班牙火腿🥓櫻桃蘿蔔🩷黑松露蘑菇球炸到外酥內軟😛黑松露味道濃郁💯.餐湯及餐包(2客)🥣🥖南瓜忌廉湯🎃.Frozen Strawberry Daiqulirl🍹由士多啤梨果茸🍓小紅莓汁🍒檸檬汁等沖製🍋‍🟩.Frozen Tropicolada🥤由菠蘿🍍香蕉🍌椰奶沖製🥥
餐湯及餐包(2客)🥣🥖南瓜忌廉湯🎃
  • 法式點心拼盤
  • 南瓜湯
  • 法國空運黑青口
  • 法國黑青口
2024-10-20 494 瀏覽
難得週末 可以瞓到自然醒當然要享受個豐富Brunch灣仔呢間餐廳主打西餐同法式甜品Menu款式多選擇除咗主菜仲有前菜 / 小食 再配埋餐飲難怪吸引咁多人輪候入座✨西班牙白毛豬火腿打響頭炮.係帶點微鹹嘅Prama Ham配上醃製青瓜✨煙三文魚拼盤酸種麵包.法國白乳酪夾着煙三文魚一齊食係唔錯嘅菜✨烤龍蝦燴飯Risotro軟硬度恰好半隻份量嘅龍蝦面層鋪滿濃郁嘅芝士烤焗.肉質爽彈✨海鮮蕃茄醬汁意粉原隻西班牙大墨魚.新鮮彈牙配上大蜆 同 蕃茄醬汁好配✨巴黎式芝士蛋糕暖笠笠嘅Cheese Cake口感幼滑像布丁一樣✨Latte配上Lotus餅乾精緻拉花.奶同咖啡比例完美
難得週末 可以瞓到自然醒

午餐
  • 煙三文魚拼盤
  • Latte
2024-10-18 378 瀏覽
呢間餐廳主打法式料理,幾受歡迎。當日我同朋友嚟到已差唔多滿座,我哋仲點左紅酒嘆吓個晚市套餐!🟢前菜:法國田螺田螺總共有6隻,配上香濃嘅蒜蓉同牛油一齊煮,味道夠晒濃郁。🔵原隻烤龍蝦龍蝦肉質鮮甜彈牙,調味唔會過重,突顯到龍蝦嘅鮮美。🟤阿根廷安格斯牛脊肉牛肉煎至外層焦香,內裡保持粉嫩多汁,肉質柔嫩,配上簡單嘅香草同海鹽調味,唔錯!🟣甜品:火焰橙酒可麗餅整道甜品散發住濃烈嘅橙香,可麗餅薄而軟滑,橙酒嘅甜味令整體口感唔會過甜!

🟢前菜:法國田螺
田螺總共有6隻,配上香濃嘅蒜蓉同牛油一齊煮,味道夠晒濃郁。

🔵原隻烤龍蝦
龍蝦肉質鮮甜彈牙,調味唔會過重,突顯到龍蝦嘅鮮美。

🟤阿根廷安格斯牛脊肉

🟣甜品:火焰橙酒可麗餅
1K
2024-10-18 355 瀏覽
這家傳統的法式小酒館在工作日座無虛席,原來因為他們的出品不俗之餘,口味卻是不錯,2人餐最平只要$538,非常抵吃男侍應king非常殷勤,服務水平在這個價位堪稱最佳!Set for 2 $538Appetiser Mussels 350g @$25.0黑青口配白酒煙肉忌廉汁青口熟度控制得好,嫩滑得很,忌廉汁還有煙肉調味,真不錯呢Ibérico @$35.0伊比利亞黑毛豬肩肉早已切開的豬肩肉會否肉汁流失?完全沒有,入口爽彈,完全不會肥膩,以蘑菇🍄‍🟫汁調味口味豐盈!Tenderloin @$55.0很少會有那麼軟嫩又無筋的牛柳,精瘦又不韌,不愧是牛扒專家!Salmon Galette$155.0煙三文魚蕎麥薄餅有點意外,口感脆中帶嫩,口味清淡而且無麩質,上面有煙三文魚調味,裏面有菠菜墊底,中間有流心蛋,調味全天然,相當健康Mango 🥭 Melba crepe芒果紅莓醬可麗餅,薄薄的餅底,酸甜的醬汁非常開胃,意想不到地完全不甜膩的法式可麗餅Mad Mango Smoothie$52.0芒果🥭熱情果 椰奶🥥口感近似印度芒果拉西那麼濃醇,入口甜而不膩,10分開胃R-GLS/ Comtesse

侍應king非常殷勤,服務水平在這個價位堪稱最佳!

Set for 2 $538

Appetiser
Mussels 350g @$25.0
黑青口配白酒煙肉忌廉汁

青口熟度控制得好,嫩滑得很,忌廉汁還有煙肉調味,真不錯呢

Ibérico @$35.0
伊比利亞黑毛豬肩肉

早已切開的豬肩肉會否肉汁流失?

Tenderloin @$55.0
很少會有那麼軟嫩又無筋的牛柳,精瘦又不韌,不愧是牛扒專家!

Salmon Galette
$155.0
煙三文魚蕎麥薄餅

Mango 🥭 Melba crepe

Mad Mango Smoothie
$52.0

芒果🥭熱情果 椰奶🥥
口感近似印度芒果拉西那麼濃醇,入口甜而不膩,10分開胃

R-GLS/ Comtesse Roquefort, Bordeaux
$90.0

最佳紅肉配一杯紅酒,仍是最佳搭配

Odelice! (蘭杜街) (灣仔)
灣仔蘭杜街2號地下9號舖
成日經過灣仔都行過呢間人流好多嘅法國餐廳 見晚餐餐牌價錢都非常實惠 難怪咁多人幫襯🙈🙈 所以今日同朋友黎食二人set dinner😚😚🔸 法式點心拼盤非常多款式而每件份量唔係好大件,所以就可以食多啲☺️ 點心拼盤包括有法式蛋餅、風乾火腿、蟹肉撻、炸黑松露蓉、同埋法式小蘿蔔☺️🔸香煎帶子香煎帶子煎得剛剛好,外脆內嫩,非常鮮甜🤪搭配既洋蔥沙律汁為菜式增添左清新感,而且越食越開胃😚🔸 原隻烤龍蝦||芥未荷蘭醬汁,薯條龍蝦肉質鮮甜,烤得恰到好處,充滿肉汁👅 芥未荷蘭醬既豐富又唔會過於膩,有少許芝士嘅口感,同龍蝦既鮮味真係絕配。薯條則酥脆可口,作為配搭相當完美👍🔸 伊比利亞黑毛豬肩肉豬肩肉肉質滑嫩,肥瘦相間,非常誘人😍 一口咬下去,真係肉汁四溢,味道非常濃郁🙈搭配既蘑菇肉汁都好出色,讓整道菜更具層次感🥹🔸 Sangria Blanche; Passion MojitoSangria Blanche清新爽口,果香四溢,完美解膩,非常適合搭配整個晚餐。至於Passion Mojito,則是酸甜適中,薄荷的清香令人神清氣爽,特別適合夏季享用,令人感到清新☺️

🔸 法式點心拼盤

🔸香煎帶子

🔸 原隻烤龍蝦||芥未荷蘭醬汁,薯條

🔸 伊比利亞黑毛豬肩肉

二人餐$538Suntastic $52Happy Mary$65好味指數:😋😋😋😋抵食指數:💲💲💲💲💲環境舒適:😌😌😌😌環境衛生:🧹🧹🧹🧹🧹服務質素:💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️有日lunch 經過見到這間餐廳的晚市套餐好抵,所以就來試試。二人包了餐湯,另可選2款頭盤、2款主菜。小法包🥖外脆,內有嚼勁,搽點牛油🧈就更香。餐湯是帶有香草🌿味,將甘筍蕃茄打成溶的湯。好濃郁,咬到一些蕃茄籽。微微的酸味,好開胃。法式點心拼盤(+$30)有蕃茄紅甜椒醬配小蘿蔔、蛋批、西班牙火腿、炸黑松露蘑菇🍄‍🟫球、蟹肉他他。蕃茄紅甜椒醬好幼滑,除了跟小蘿蔔襯,我覺得跟帶點芝士味的蛋批也襯。西班牙火腿有油香味。炸黑松露蘑菇粉漿夠薄,炸得脆。蘑菇磨成溶,好creamy,黑松露味夠香。蟹肉他他混入洋蔥粒及青瓜🥒粒,沒有腥味。煙三文魚拼盤(+$20)配有鬆脆的酸種麵包及法國白乳酪。加點檸檬🍋汁在煙三文魚,令味道更鮮。西班牙火腿黑松露燴飯好綿,香氣十足。西班牙火腿肉質柔軟,帶點咸,混入黑松露燴飯食用,是絕佳配搭。Medium rare的阿根廷安格斯牛脊肉(+$55)🥩肉質軟嫩,沒有血水。配上鴨肝砵酒
二人餐
Suntastic
Happy Mary
好味指數:😋😋😋😋
抵食指數:💲💲💲💲💲
環境舒適:😌😌😌😌
環境衛生:🧹🧹🧹🧹🧹
小法包🥖外脆,內有嚼勁,搽點牛油🧈就更香。

煙三文魚拼盤

西班牙火腿黑松露燴飯

Medium rare的阿根廷安格斯牛脊肉(+$55)🥩肉質軟嫩,沒有血水。配上鴨肝砵酒醬汁,令肉味更濃。蘆筍及薯粒有燒香過,尤其喜歡調味過的薯粒。
阿根廷安格斯牛脊肉

Suntastic 是一杯有菠蘿、橙味的沙冰,好refreshing。Happy Mary 即Virgin Mary,喜歡這杯有點辛香的mocktail 。

侍應服務不錯,有介紹食物,亦有主動為我們換乾淨的餐碟。
煙三文魚拼盤
西班牙火腿黑松露燴飯
2024-10-15 275 瀏覽
周末來享受一頓早午餐,選擇多,價格豐儉由人,總會選擇到合意的。前菜選擇了凱撒沙律和煙三文魚拼盤配酸種麵包和法國白乳酪。 追加了羅勒香草醬煮蜆,美味!主菜選了烤龍蝦燴飯,賣相美觀,配搭芥末荷蘭醬和龍蝦蕃茄醬。帶來較清新的奶油風味,這裡的荷蘭醬調得偏酸,可去膩感。 燴飯重手了少許,偏鹹。另一主菜澳洲牛胸腹排配燒薯粒、火箭菜和香草醬,不錯,軟嫩有焦香。飲品點了鮮奶咖啡和水果特飲。前者十分推介;後者一般。早午餐以外,另點了香蕉船可麗餅 ,美觀又美味!豐盛的一個早午餐,十分滿足!

前菜選擇了凱撒沙律和煙三文魚拼盤配酸種麵包和法國白乳酪。

追加了羅勒香草醬煮蜆,美味!

飲品點了鮮奶咖啡和水果特飲。前者十分推介;後者一般。

早午餐以外,另點了香蕉船可麗餅 ,美觀又美味!

豐盛的一個早午餐,十分滿足!
放工約咗朋友去呢間朋友介紹嘅法國餐廳度食。出面面條街有啲位可以泊車,幾方便。估唔到七點鐘去到要等位,好彩都唔係等咗好耐。叫咗個晚市二人餐,可以叫兩個前菜再加兩個主菜,$538。一開頭嚟咗個忌廉湯,淡淡嘅香味,用黎startup 感覺非常好。香煎帶子,帶子煎到個火喉控制得好好。表面到黃金色!西班牙白毛豬,唔會話得個咸字,食到個豬d油香好正。烤法國鵪鶉,因為未試過所以想食下。雖然用比較少,但係肉質香嫩。食到停唔到口。最後叫咗個油甘魚海鮮鍋,一開頭以為係類似火鍋咁型態。出到嚟原來係一碟既,油甘魚係中間一舊再加啲海鮮貝類喺附近。

叫咗個晚市二人餐,可以叫兩個前菜再加兩個主菜,$538。

香煎帶子,帶子煎到個火喉控制得好好。表面到黃金色!

西班牙白毛豬,唔會話得個咸字,食到個豬d油香好正。

2024-10-12 242 瀏覽
今晚放工約左朋友去灣仔既法國餐享用了一頓豐盛的晚餐~環境舒服前菜包括**香草蒜香牛油法國田螺同白酒煙肉忌廉汁青口 兩道菜味道鮮美,田螺的香草蒜香令人陶醉,而青口則滑嫩可口,醬汁濃郁。主菜中我地叫左阿根廷安格斯牛脊肉配鴨肝砵酒汁~牛肉外焦內嫩,鴨肝的細膩口感完美融合;而芝士烤龍蝦🦞和伊比利亞黑毛豬🐷肩肉配蘑菇汁🍄‍🟫則展現了豐富的層次感~🦞龍蝦鮮甜,🐷豬肉軟嫩,是一場味蕾的盛宴。整體而言不錯

前菜包括**
主菜中我地叫左
阿根廷安格斯牛脊肉配鴨肝砵酒汁~
牛肉外焦內嫩,鴨肝的細膩口感完美融合;
🦞龍蝦鮮甜,🐷豬肉軟嫩,是一場味蕾的盛宴。
整體而言不錯
2024-10-11 266 瀏覽
今日去了灣仔,同朋友去食飯。法式點心拼盤有炸黑松露球,日本蘿蔔配蕃茄醬,巴馬火腿,迷你蟹盒,菠菜餅。空運黑青口 白酒煙肉忌廉汁青口好新鮮,煙肉咸香味道剛好好,肉質嫩滑鮮甜。安格斯肉眼牛排~炸薯條配黑椒醬汁&茄汁。。牛排肉質鮮嫩,燒牛扒剛剛好,好多肉汁。原隻烤龍蝦配芥末荷蘭醬汁,炸薯條。龍蝦好新鮮,汁酸酸地帶出龍蝦的鮮甜,粗薯條外脆Moon Rosé, Domaine d‘Astros粉色色好靚😍Château La Barrière, Monbazillac甜酒好香🍷🥂
今日去了灣仔,同朋友去食飯。

空運黑青口 白酒煙肉忌廉汁
青口好新鮮,煙肉咸香味道剛好好,肉質嫩滑鮮甜。

安格斯肉眼牛排~炸薯條配黑椒醬汁&茄汁。。
牛排肉質鮮嫩,燒牛扒剛剛好,好多肉汁。

原隻烤龍蝦配芥末荷蘭醬汁,炸薯條。
龍蝦好新鮮,汁酸酸地帶出龍蝦的鮮甜,粗薯條外脆

Moon Rosé, Domaine d‘Astros
粉色色好靚😍
甜酒好香🍷🥂
2024-10-10 238 瀏覽
星期日訓到自然醒,再去嘆個Brunch就最啱,今日相約朋友來到灣仔蘭杜街的Odelice!餐廳主打Brunch Set,有頭盤+主菜+飲品 + 甜品。頭盤炸黑松露蘑菇球,外香內creamy,黑松露味道極香濃。三文魚拼盤 +$20,配酸種麵包和法國白乳酪 蟹肉牛油果班尼迪克蛋 Crab & Avo Benedict $148
原個牛油果上面鋪上滿滿蟹肉,班尼迪克蛋配荷蘭醬汁十分夾,酸種麵包沾上醬汁更有層次烤龍蝦燴飯 Lobster Risotto $225
半隻龍蝦以芥末荷蘭醬烤焗,配上龍蝦蕃茄醬汁,肉質彈牙,燴飯啖啖都掛滿醬汁,飽足感十足。水果特飲 +$18巴黎式芝士蛋糕 +$48比一般的芝士蛋糕更Creamy,配上莓醬,甜酸平衡,十分滿足。
餐廳主打Brunch Set,有頭盤+主菜+飲品 + 甜品

頭盤
炸黑松露蘑菇球,外香內creamy,黑松露味道極香濃。
三文魚拼盤 +$20,配酸種麵包和法國白乳酪

烤龍蝦燴飯 Lobster Risotto $225

水果特飲 +$18

巴黎式芝士蛋糕 +$48
2024-09-29
2024-10-08 290 瀏覽
前幾日好涼爽今日又熱辣辣唔想曬梗係室內去食好野呢間之前我都有介紹過不過今次試唔同既餐兼係我公司附近所以就帶同事嚟食個Brunch 頭盤:炸黑松露蘑菇球~呢個每次食都覺得好香脆,黑松露好香班牙白毛豬火腿50g~配埋酸瓜食解膩~主菜:🦀蟹肉牛油果班尼迪克蛋$148🥑原個牛油果切開盛載蟹肉同水波蛋🥚水波蛋切開流心畫畫亦賞心悅目牛油果非常creamy,蟹肉份量十足層次分明~簡簡單單已經好好食配上酸種包+西班牙白毛豬火腿別有風味黑松露鴨肝鍋$195鴨肝口感綿滑油香豐富,薯粒吸晒d精華~正太陽蛋煎到脆邊蘸鴨肝砵酒醬汁~即刻昇華左再追加羅勒香草醬煮蜆$85蜆肉鮮甜飽滿~如果配多士或意粉真好正飲品:LatteCappuccino 甜品:法國76%黑朱古力慕絲$7876%朱古力慕絲配上海鹽焦糖醬邪惡double up~不過唔算太甜為今餐劃上完美既句號店員們好nice,會主動比碗我地share非常貼心,見到一位外藉員工巧帥喔🤭
前幾日好涼爽
今日又熱辣辣
唔想曬梗係室內去食好野

呢間之前我都有介紹過
不過今次試唔同既餐
兼係我公司附近所以就帶同事嚟食個Brunch

頭盤:
炸黑松露蘑菇球~呢個每次食都覺得好香脆,黑松露好香

班牙白毛豬火腿50g~
配埋酸瓜食解膩~

主菜:
🦀蟹肉牛油果班尼迪克蛋$148
🥑原個牛油果切開盛載蟹肉同水波蛋
🥚水波蛋切開流心畫畫亦賞心悅目
牛油果非常creamy,蟹肉份量十足
層次分明~簡簡單單已經好好食
配上酸種包+西班牙白毛豬火腿別有風味

黑松露鴨肝鍋$195
鴨肝口感綿滑油香豐富,薯粒吸晒d精華~正
太陽蛋煎到脆邊蘸鴨肝砵酒醬汁~即刻昇華左

午餐
  • 西班牙白毛豬火腿
  • 蟹肉牛油果班尼迪克蛋
2024-10-05 200 瀏覽
同朋友去咗蘭杜街一間法國菜~Odelice!餐廳感覺就像法式小餐館,店員非常有禮熱情招待,晚餐有二人套餐很實惠。先來兩客西蘭花忌廉湯🥦跟小法包,味道清新口感幼滑。頭盤🍴法式點心拼盤有迷你蛋批、炸黑松露蘑菇球、蟹肉他他、櫻桃蘿蔔、西班牙火腿,頭盤已經很豐富,蟹肉好鮮,蘑菇球好香甜。香煎帶子配忌廉煮大蔥,忌廉香滑,帶子鮮嫩。主菜🍽️阿根廷安格斯牛脊肉,牛肉纖維豐富牛肉味濃,肉汁飽滿,另外燒薯粒都好好味道。煎鴨肝油封鴨腿意粉,鴨肝非常肥美,外表煎香內裏嫩滑,意粉軟硬恰當醬汁係好好味。飲品Frozen Tropicolada,新鮮菠蘿、香蕉、椰奶打成沙冰特飲,滿口生果。Punch Fruite,菠蘿,西柚,小紅莓汁,薑味汽水。
先來兩客西蘭花忌廉湯🥦跟小法包,味道清新口感幼滑。

頭盤🍴
香煎帶子配忌廉煮大蔥,忌廉香滑,帶子鮮嫩。

主菜🍽️

飲品
Punch Fruite,菠蘿,西柚,小紅莓汁,薑味汽水。

這家法國家庭式連鎖餐廳,在灣仔和金鐘之間的小巷中,用上它們家signature的湖水藍色與木色,環境給人輕鬆舒適的感覺,而且價格相宜,與家人朋友小聚暢飲挺適合不過。🫶🏻🍽晚餐🍽2人套餐$5383人套餐$8064人套餐10385人套餐1250前菜🐖西班牙白毛豬火腿50克-有油香,咸咸的,配酸瓜吃也開胃。🐌法國田螺- 很多蒜和香草焗成,濃郁惹味,配上香脆多士,正!主菜🍝煎鴨肝油封鴨腿意粉(+$35)-鴨肝煎得剛好,不會過度,鴨腿肉份量挺多的,而香草意粉也煮的剛好彈牙亦入味。🥩阿根廷安格斯牛脊肉(+$55)-3大塊牛脊肉, 3成熟剛好,肉質軟腍有牛味,可以點鹽吃,或沾上鴨肝砵酒醬汁,香濃挺配的;燒薯仔很脆口帶點焦糖,灑了蒜和香草,香口惹味,薯仔控至愛。🍖 紅酒燉牛面頰- 非常入味的3大件牛面頰,配上蘿蔔和磨菇,紅酒煮得很入味濃郁,薯蓉調味得剛好,煮得很creamy! 不是薯仔愛好者都會喜歡的!甜品🍰巴黎式芝士蛋糕- 有點像巴斯克芝士蛋糕,比巴斯克重一點蛋香味和甜味,上面加了草莓醬,莓酸味可以中和一下甜膩。飲品Le Pamplemousse Martini- 上面帶一層蛋白泡, vodka,

🍽晚餐🍽
2人套餐$538
3人套餐$806
4人套餐1038
5人套餐1250

前菜
🐖西班牙白毛豬火腿50克
-有油香,咸咸的,配酸瓜吃也開胃。

西班牙白毛豬火腿50克

🐌法國田螺
- 很多蒜和香草焗成,濃郁惹味,配上香脆多士,正!

法國田螺

主菜
🍝煎鴨肝油封鴨腿意粉(+$35)

煎鴨肝油封鴨腿意粉

🥩阿根廷安格斯牛脊肉(+$55)

🍖 紅酒燉牛面頰

紅酒燉牛面頰

甜品
🍰巴黎式芝士蛋糕

巴黎式芝士蛋糕

飲品
Le Pamplemousse Martini
- 上面帶一層蛋白泡, vodka, 荔枝甜酒,氣泡酒和西柚汁調成。

Grapefruit Bellini
- 氣泡酒和西柚酒調成的,比martini重一點西柚澀味,挺開胃的。

Pinot Noir
2024-09-23
西班牙白毛豬火腿50克
法國田螺
煎鴨肝油封鴨腿意粉
紅酒燉牛面頰
巴黎式芝士蛋糕
2024-09-25 309 瀏覽
今次同Friend轉咗去「Odelice!」灣仔分店食Dinner🇫🇷.原隻烤龍蝦🦞龍蝦鮮甜彈牙😆配上滑順芥末荷蘭醬汁🇳🇱為龍蝦增添奶香微酸嘅味道🥛🍋亦可以食埋龍蝦鉗嘅肉😉食番本身龍蝦嘅鮮味😋配有火箭菜🥬.阿根廷安格斯牛脊肉🥩牛脊肉煮至5成熟🔥沾上鴨肝砵酒汁🦆更突出肉香👍🏻肉質軟滑細嫩,肉汁豐富🤤加上燒薯粒及清甜蘆筍🥔🎍可以Refresh一下😌.法式點心拼盤🍽️有蟹肉他他🧁蕃茄紅甜椒蘸醬🍅🌶️迷你蛋批🥧炸黑松露蘑菇球🍄‍🟫西班牙火腿🥓櫻桃蘿蔔🩷蟹肉鮮甜🦀同時帶有清新青瓜味道🥒黑松露蘑菇球嘅黑松露味超Rich💯.餐湯及小法包(2客)🥣🥖薯仔西蘭花湯🥦🥔小法包偏韌🥺.芒果,紅莓醬可麗餅配椰子雪糕🥞酸甜芒果同紅莓醬🥭可麗餅帶蛋香🥚連同濃郁椰子雪糕🥥🍨冷熱交融😛.Grapefruit Bellini🍸簡單用西柚汁同氣泡酒沖調而成🍊🫧.Punch Fruite🍹由菠蘿🍍西柚、小紅莓汁🍒薑味汽水沖調而成🫚
餐湯及小法包(2客)🥣🥖薯仔西蘭花湯🥦🥔小法包偏韌🥺
  • 餐湯