2024-05-14
屋企人之前食過覺得唔錯,咁啱母親節有4人套餐,價錢非常非常非常超值,仲要有<<Live Magic x Live Music x Open Mic>>。場雖然唔大但當晚氣氛非常好,全場都 high爆,數最有心思係餐廳送保鮮花比每一位媽咪,媽咪們見到開心到飛起,餐廳真係好揼本,究竟當晚有無得賺架?!⚜️4人套餐 $1588⚜️================🍾西班牙汽酒一支<Starter>🍴蘑菇湯+餐包⭐️⭐️⭐️⭐️蘑菇湯香濃順滑,而餐包軟熟牛油味重。🍴炙燒吞拿魚沙律⭐️⭐️⭐️⭐️吞拿魚刺身輕輕灸燒過口感同味道都唔錯,沙律菜份量夠多,拌蛋黃醬一齊食好清新。🍴小食拼盤 (迷你蟹餅伴雜莓醬、瑞士芝士豬面頰多士、蘑菇可樂餅伴意大利青醬)⭐️⭐️⭐️⭐️蟹餅裡面有一絲絲蟹肉、多士芝味濃郁、可樂餅好creamy香脆,每款一件份量剛好。<Main>🍴煎焗三文魚扒⭐️⭐️⭐️⭐️三個主菜最好味係三文魚扒,焗得啱啱好,魚肉香滑皮又夠脆,蘸荷蘭醬非常好味。🍴斧頭豬扒⭐️⭐️⭐️豬扒我本人覺得遜色咗啲,肉質夠腍但唔夠鬆軟,而肉味就一般般。🍴墨汁魷魚意大利飯⭐️⭐️⭐️⭐️意大利飯軟硬適中
⚜️4人套餐 $1588⚜️
================
🍾西班牙汽酒一支
<Starter>
🍴蘑菇湯+餐包⭐️⭐️⭐️⭐️
蘑菇湯香濃順滑,而餐包軟熟牛油味重。
🍴炙燒吞拿魚沙律⭐️⭐️⭐️⭐️
吞拿魚 刺身輕輕灸燒過口感同味道都唔錯,沙律菜份量夠多,拌蛋黃醬一齊食好清新。
<Main>
🍴煎焗三文魚扒⭐️⭐️⭐️⭐️
🍴斧頭豬扒⭐️⭐️⭐️
🍴墨汁魷魚意大利飯⭐️⭐️⭐️⭐️
意大利飯軟硬適中,醬汁唔會太杰唔會太稀,淡淡墨汁香亦有忌廉香,魷魚夠腍夠軟熟。
🍴櫻花忌廉千層蛋糕⭐️⭐️⭐️⭐️
仲以為係一件cut cake,點知係whole cake,仲係想食好耐嘅熔岩蛋糕,較一般千層蛋糕濕潤,每層皮都重牛奶忌廉味,超級好味!
☕️咖啡/茶/汽水