2023-06-11 537 瀏覽
坐低一陣叫嘢,有個staff個樣好唔耐煩,問佢嘢有時又勁燥。當佢心情唔好冇理佢(利申:叫嘢前,冇同佢溝通;嗌嘢全程,都有講唔該)等咗一陣,麵包食晒,嘢食又未嚟,想refill,講完,隔咗一陣,當佢忙,再問佢,又叫我等等,隔住好耐先送嚟。我屋企人講錯嘢,佢仲有喺正我面前笑,佢真係失禮死人😅。水飲晒,要叫先嚟加,好明顯得個吉杯,都唔識主動過嚟。準備走嗰時,即係坐多陣(未到截單時間)佢直接推架車仔嚟收晒成張枱嘅嘢。我都唔知咩服務?Yoho嗰間根本唔會有唔講以為去咗大排檔食飯😵‍💫非常唔建議食屯門間outback😅

唔講以為去咗大排檔食飯😵‍💫

非常唔建議食屯門間outback😅

2023-05-22 526 瀏覽
假日LUNCH SET 性價比極高有面包, 湯, 二人埋單HKD270今次和朋友分別叫了兩個餐SHARE 食1. 雞肉芝士夾餅非常美味,夾餅口感酥脆,雞肉肉質嫩滑,芝士的味道也很濃郁。夾餅裡還配有新鮮的蔬菜,增添了更多口感層次。2. 豬肋骨是Outback的另一道招牌菜品,它的味道非常好。豬肉的口感柔嫩,醬汁的味道濃郁,吃起來非常開胃。豬肋骨還配有薯條和蔬菜。小總結❤️❤️❤️❤️📌Lunch 性價比高
假日LUNCH SET 性價比極高

2023-05-06
雞肉芝士夾餅
豬肋骨
2023-05-22 293 瀏覽
雖然OUTBACK是一間澳洲連鎖扒房, 但每次叫牛扒都覺得味道很差. 這次也不例外!不過其他食物都尚算出色。有時想同朋友聊聊天...這裡環境的確很好,沒有限時, 是一個幾好的選擇。1. 烤帶子煙肉白汁燴飯非常美味,米飯口感鬆軟,帶子和煙肉的煙熏味和海鮮味非常濃郁,而蘑菇和洋蔥的味道則增添了更多層次的口感。白汁燴汁的味道豐富,完美地搭配了這道菜品的其他食材,非常值得一試。2. 牛扒拼龍蝦尾牛扒的口感極差,即使已經是五成熟, 但肉質又乾又鞋沒有肉味龍蝦的味道鮮美,煮的時間剛剛好,肉質軟滑3. Chocolate thunder是Outback的招牌甜品之一,由朱古力布朗尼配雲尼拿雪糕。蛋糕外層酥脆,內部鬆軟,巧克力味道濃郁,上面還撒了很多巧克力碎片和奶油,讓整個甜品更加美味。小總結❤️❤️❤️📌牛扒可以忽略📌燴飯好出色📌Chocolate thunder值得一試

1. 烤帶子煙肉白汁燴飯

2. 牛扒拼龍蝦尾
牛扒的口感極差,即使已經是五成熟, 但肉質又乾又鞋沒有肉味
龍蝦的味道鮮美,煮的時間剛剛好,肉質軟滑

3. Chocolate thunder

2023-04-18
牛扒拼龍蝦尾 &烤帶子煙肉白汁燴飯
Chocolate thunder
2023-05-07 449 瀏覽
好耐無食outback,好掛住佢個黑糖包今晚二人世界就叫左個二人餐————————————————餐湯係忌廉蘑菇湯,超好飲,蘑菇嘅味道非常濃郁田園沙律,沙律菜有啲黃煙肉帶子燴飯,燴飯嘅味道非常好,飯粒好有口感,但係煙肉帶子味道有啲淡半隻燒春雞拼豬肋骨配連皮炸薯條,,豬肋骨用BBQ醬醃過,非常入味,燒春雞有啲乾,炸薯條🍟炸得好脆——————————餐廳上餐效率好高,環境又靚,以呢個價錢嚟計都可以接受
好耐無食outback,好掛住佢個黑糖包

今晚二人世界就叫左個二人餐
————————————————
餐湯係忌廉蘑菇湯,超好飲,蘑菇嘅味道非常濃郁

田園沙律,沙律菜有啲黃

——————————
餐廳上餐效率好高,環境又靚,以呢個價錢嚟計都可以接受

2023-05-06 331 瀏覽
Outback Steakhouse位於屯門屯門市廣場一期二樓2016-2017號舖, 乘輕鐵可在市中心站下車, 入屯門市廣場後在第一個扶手電梯上一層便即到. 扒房內的主菜美食如燒肉醬味豬肋骨, 美國精選牛柳扒, 美國精選肉眼牛扒等均是水準之作. 但個人更推介的卻是扒房裏的週邊食品, 如澳坊芝士漢堡, 香脆薯條混芝士, 特製洋葱花球等. 澳坊芝士漢堡牛肉肉汁四濺, 麵飽鬆軟, 配以芝士, 蕃茄, 一啖入口, 味道混而為一, 令人心滿意足. 脆薯條混芝士的薯條炸至通透, 沐浴在芝士水池中, 極度邪惡. 特製洋葱花球賣相好, 炸至爽脆之餘卻不油膩.
2023-05-04
  • 澳坊芝士漢堡
  • 香脆薯條混芝士
  • 特製洋葱花球
2023-04-22 352 瀏覽
Outback Steakhouse (屯門市廣場)地址 : 屯門屯門市廣場一期二樓2016-2017號舖味道指數:⭐⭐⭐⭐抵食指數:⭐⭐⭐⭐⭐環境指數:⭐⭐⭐⭐服務指數:⭐⭐⭐食物推介:黑糖包、芝士白汁燒蝦寬麵、特製洋蔥花球等候時間:0分鐘這裏環境舒適寬敞,清潔衛生,非常有情調,是一間不錯的澳洲西餐廳。首先,餐廳職員給囡囡兒童玩具,有顏色筆和活動冊,非常有心思。黑糖包之後,職員奉上黑糖包,黑糖包煙韌彈牙,外脆內軟,未到前面清香,非常好吃。而且,吃完可以叫職員再奉上一個,這是免費的。特製洋蔥花球大大件的洋蔥花球,可以三至四人享用。香口而人,值得一試再試,而且醬料非常好味,食曬可以再叫職員添加。芝士白汁燒蝦寬麵大蝦新鮮彈牙,麵面彈嚇爽口,芝士白汁濃度適中,有充足的芝士白汁,勁啱小朋友食!
Outback Steakhouse (屯門市廣場)
地址 : 屯門屯門市廣場一期二樓2016-2017號舖
味道指數:⭐⭐⭐⭐
抵食指數:⭐⭐⭐⭐⭐
環境指數:⭐⭐⭐⭐
服務指數:⭐⭐⭐
食物推介:黑糖包、芝士白汁燒蝦寬麵、特製洋蔥花球
等候時間:0分鐘

黑糖包

特製洋蔥花球

芝士白汁燒蝦寬麵
2023-03-21 539 瀏覽
爸爸媽媽來港 期間 老公 建議收工後去 食 牛扒,晚上5:30去到人並不多,疲累的我們 走了一下午終於休息 了一下,旁邊有洗手間,四人 安排坐圓桌 ,西餐當中很少有圓桌 沙發坐,一入座 服務員就送回來 一塊黑色麵包,而且仲係 熱呼呼,叫了 匯豐銀行 四人餐 ,完全 吃不完,一大盤 肉,肉眼扒一塊,豬扒兩塊,羊架四塊,炸雞 8塊左右,炸排骨,芝士腸四條,好友一份沙拉,一份意粉,一份 焗土豆
燒烤  四人餐
2023-02-28
燒烤  四人餐
  • 黑糖包
  • 黑糖麵包
  • 餐湯
  • 芝士薯條
2023-03-18 324 瀏覽
叫左外賣去朋友屋企開餐, 一打開盒,食物同平日堂食差唔多, 但燒肋骨比較差, 好似冇咩汁,冇咩點燒過,Size都比堂食細,偏乾身。 另外,當日店員好貼心,見我地有拎蛋糕, 主動幫我地放入雪櫃先。 等取外賣一次過取👍
2023-02-09 412 瀏覽
安格斯牛肉漢堡包,個牛肉漢堡超大份,牛肉味好香,唔係一般放快餐店嗰種牛肉味,超級多汁,芝士味香濃,包皮外脆內軟,好食🤤。薯條炸得非常出色,外脆內軟,一啲都唔覺得油膩。龍蝦仔好新鮮,大大隻,啖啖肉,鮮甜彈牙!切開對半有手板咁大添!必試!牛肉眼扒好大塊好厚身,肉質好淋身。首先我對飯嘅要求好高,佢係用粒粒晶瑩嘅珍珠米,飯質好有嚼勁。芒果雞沙律好好味,本人好鍾意食沙律,但呢款沙律的配搭真係好清新,亦好開胃。芒果與雞胸肉出奇地配搭,芒果香甜,雞胸肉亦好嫩滑,賣相好,令您的味蕾充滿刺激的味道,視覺上亦好享受。黑糖麵飽一如既往水準穩定,亦是店的特色之一。
薯條炸得非常出色,外脆內軟,一啲都唔覺得油膩。

黑糖麵飽一如既往水準穩定,亦是店的特色之一。
2023-01-28 355 瀏覽
前排依家outback裝修過一次,今次係裝修之後第一次去食. 其實冇乜特別大改變,只係啲枱變得更加密.基本上每次去食午餐都係食呢兩樣嘢: 漢堡同埋大蝦寬條麵。每張枱都會有黑糖麵包。次次都食唔哂要拎走。今次去食嘅餐湯係西蘭花湯,我哋都覺得個西蘭花湯非常之鹹同埋好杰。有啲失望。漢堡就正常發揮。個寬麵同個湯一樣都係好杰。懷疑係因為人太多,所以啲嘢食煮得大份量同擺咗好耐。搞到多啲汁都收晒,乾晒水。百幾蚊一個意粉我expect 更高質素。

基本上每次去食午餐都係食呢兩樣嘢: 漢堡同埋大蝦寬條麵。

每張枱都會有黑糖麵包。次次都食唔哂要拎走。

漢堡就正常發揮。

2023-01-21 368 瀏覽
好耐無返香港 , 想帶媽媽同家人去Outback食牛扒。因為一直都係唔錯嘅選擇。星期四晚七點左個套餐,大家都對1kg戰斧牛排期待。 要求5成熟, 點知牛排切開後裡面非常生 而且凍冰冰。要求退回去重新處理,過一陣牛排送返嚟變成全熟。我地就同經理講完地接受唔到咁嘅水準。佢哋亦同意從新再做 但咗唔到五成熟。。 所以我地只能接受。讓我地驚訝既係 ,專門做牛排既Outback竟然無辦法做好牛排,令我地太失望了。其他菜 除了湯之外 薯條炸雞基本都係凍既。從來無試過咁難食既outback。 以後都唔會再去。
。要求退回去重新處理,過一陣牛排送返嚟變成全熟
連所澳洲扒房~必食黑糖麵包Outback Steakhouse (屯門市廣場)呢一間澳洲連鎖扒房,香港人都不會陌生🥰🥰 最令人深刻印象就係免費添加的黑糖麵包~~~~~~今次小編試了燒雞肉芝士餡餅($138),烤三文魚扒 ($238), 雪糕朱古力軟餅($76)~ 雞肉芝士餡餅,芝士味香濃,但雞肉質地相對不夠嫩滑,味道不錯~ 而烤三文魚扒,外皮烤得香脆,三文魚肉質嫩滑,7成熟剛剛好~甜品就叫咗朱古力軟餅,雲呢拿雪糕非常有特色,奶油味很重,朱古力布蘭妮蛋糕味道香濃🥰🥰很好味呢~
連所澳洲扒房~必食黑糖麵包
Outback Steakhouse (屯門市廣場)

2022-10-03 648 瀏覽
同個女放學食lunch, lunch menu 價錢已經加返價,冇之前咁抵食,都算,但擺盤都好求其,白汁燒蝦寛條麵d蝦係藏喺底,而味道只可以講叫正常(因為冇諗過寫食評,所以冇影相)由其kids menu既三文治,一上枱見到細份左咁多,我就同個女講下次唔好再黎食,點知後面經理聽到,用唔太友善既語氣問我有咩問題,我就話細份左咁多,佢話不嬲都係咁!首先我冇特登投訴,只係佢偷聽我講嘢,因為覺得唔抵食下次唔幫襯就算,所以冇諗住投訴,其次作為服務行業,待客態度好緊要!

2022-09-30
2022-09-20 589 瀏覽
匯豐信用卡優惠套餐C 美國頂級海陸空套餐(二位用)$7481.是日餐湯粟米香濃忌廉湯2.黑糖麥包招牌黑糖麥包必食3.公司沙律新鮮生菜配上滿滿芝士碎,香脆麵包粒,新鮮開胃4.美國頂級紐約牛扒拼加拿大龍蝦尾極濃郁牛味,油花細緻均勻,有肉質纖維,有質感,配菜種類眾多有原隻蒜頭,加拿大龍蝦尾肉質爽口,份量十足好夠食5.芝士白汁燒蝦闊麵芝士味道香濃,但又唔會太滯,好味道,不過份量有點少燒紐西蘭羊架扒 (4件) $278羊扒唔會過羶,仲有少量蔬菜及飯伴碟芒果草莓蘋果酒沙冰 $88
匯豐信用卡優惠套餐

C 美國頂級海陸空套餐(二位用)$748

1.是日餐湯
粟米香濃忌廉湯

2.黑糖麥包
招牌黑糖麥包
必食

3.公司沙律
新鮮生菜配上滿滿芝士碎,香脆麵包粒,新鮮開胃

4.美國頂級紐約牛扒拼加拿大龍蝦尾

5.芝士白汁燒蝦闊麵
芝士味道香濃,但又唔會太滯,好味道,不過份量有點少

燒紐西蘭羊架扒 (4件) $278
羊扒唔會過羶,仲有少量蔬菜及飯伴碟

芒果草莓蘋果酒沙冰 $88

2022-09-18 1048 瀏覽
同屋企人黎到Outback Steakhouse🍽️叫左個美國頂級斧頭扒餐🐮係一個4-5人套餐黎🤣 $1600左右🤓黑糖麵包仲可以無限次添加🥖是日餐湯 蕃茄忌廉湯🥫味道調配得幾好 夠濃厚 唔會太稀☺️而且有少少一粒粒材料 飲落有口感😋公司沙律🥗正正常常 吾會有咩特別好或者吾好🤫麵包粒夠脆口😛烤肋骨雞鎚芝士薯條拼盤烤肋骨幾入味 不過肉質有少少靭🥹雞鎚炸得耐左啲 炸皮有少少硬🫠薯條較淋身🍟燒雞肉芝士夾餅🌮雞肉同芝士夾餅好夾 好好食😋味道本身已經好好 點埋個醬料 味道又提升左去另一個層次🥰番薯薯條 好夠甜 好食過普通薯條🍟燒帶子煙肉白汁燴飯帶子好淋身 有煙肉包住同時間咬帶子同煙肉🥓 口感幾特別☺️燴飯味道一般 但夠黏身🤫燒美國頂級斧頭扒 1KG🥩好大塊🤣 而且係鐵板上所以未上枱已經聞到好香🥰可以叫左三成熟 或者五成熟先之後再根據個人喜好 用鐵板整熟啲😉味道好濃郁好好食😍店員好好 等我地影完相 先再幫我地切開☺️雪糕朱古力軟餅🍨個底係熱嘅brownie黎 再加上朱古力醬汁所以相對會較漏 加埋雪糕一齊食可以中和返😛 冷熱食物嘅對比 都會令口感特別啲🥳
同屋企人黎到Outback Steakhouse🍽️

個底係熱嘅brownie黎 再加上朱古力醬汁
所以相對會較漏 加埋雪糕一齊食
可以中和返😛
冷熱食物嘅對比 都會令口感特別啲🥳
30 分鐘 (堂食)
  • 燒雞肉芝士夾餅
  • 燒美國頂級斧頭扒