呢間cafe一直都好想去,裝修幾文青系幾舒適。雖然入面唔太大,不過成個環境配合下係坐得好舒服沙津 / 餐湯餐湯有南瓜忌廉湯同沙律脆炸魷魚鬚炸得幾脆身,唔會太油膩,有個蛋黃醬可以沾下蒜蓉/芝士焗生蠔各樣兩隻蠔身幾大隻,焗得勁熱,所以食起上黎都小心熱。蒜蓉勁多超級香,至於芝士加左d忌廉幾滑意式白酒煮蜆d蜆好大隻,煮完仲係好嫩,我幾鍾意個調味,白酒揮發左D酒精之後個底味食落好香北海道帶子墨魚汁意大利粉帶子煎得好靚入面仲好嫩。墨魚汁多到食到成嘴都黑晒,調味如果再鹹少少就更加好食美國安格斯肉眼牛扒叫左7成熟,表面脆脆地切開後仲有肉汁,有醬汁配搭,係紅酒洋蔥汁同芥末配菜有烤薯仔同西蘭花甜品跟餐有個窩夫雪糕,窩夫好脆另外加左個紫薯麻薯芋泥卷蛋同埋開心果慕絲。佢個紫薯好香之餘,中間個層麻薯好煙韌好正香茅生薑蜜 / 熱朱古力餐飲叫左呢兩杯,朱古力好飲
沙津 / 餐湯
餐湯有南瓜忌廉湯同沙律
脆炸魷魚鬚
炸得幾脆身,唔會太油膩,有個蛋黃醬可以沾下
蒜蓉/芝士焗生蠔
各樣兩隻蠔身幾大隻,焗得勁熱,所以食起上黎都小心熱。
蒜蓉勁多超級香,至於芝士加左d忌廉幾滑
意式白酒煮蜆
北海道帶子墨魚汁意大利粉

配菜有烤薯仔同西蘭花
甜品
跟餐有個窩夫雪糕,窩夫好脆
香茅生薑蜜 / 熱朱古力
餐飲叫左呢兩杯,朱古力好飲
2024-09-04
10 分鐘 (堂食)
  • 美國安格斯肉眼牛扒
2024-09-01 1086 瀏覽
.今日papa👨🏻‍🦱放假帶兩隻小魔怪👧🏻🧒🏻出街食正野😋黎左太子一間文青波希米亞風既cafe☕️ Owens裝修用木系裝修💓去到門口已經有人排緊隊❣️證明好食先會多人等位啦👍🏻員工超nice個個都好有禮貌好細心💯價錢仲好親民添👍🏻🥩美國安格斯肉眼牛扒 我哋叫咗七成熟因為豆食唔嗌得太生❣️好重牛味肉質勁淋‼️必食蕃茄牛肋條飯牛肋條炆到好淋!肉質嫩滑!送白飯一流黑松露雞肉意大利飯🍚Riostto軟硬適中 ‼️飯粒飽滿有咬口👍🏻醬汁好creamy口感味道更very good 必食意式白酒煮蜆🦪蜆肉大粒飽滿 冇沙有鮮甜味‼️柚子雞翼好重柚子醬酸酸甜甜好開胃雪糕🍧窩夫🧇窩夫🧇好特別係類似薄餅咁但又脆口‼️配埋雪糕上面食唔錯伯爵茶麻薯卷蛋 濃厚茶味 麻糬偏軟腍 但都軟糯拉絲 味道香開心果綠茶布甸🍮開心果迷必食!呢款甜品好有層次感!食到中間有流心感覺📍Owens (太子)太子砵蘭街412號地舖#文青 #親民cafe #foodie #美食推介 #育兒親子樂

🥩美國安格斯肉眼牛扒

伯爵茶麻薯卷蛋
濃厚茶味 麻糬偏軟腍 但都軟糯拉絲 味道香

開心果綠茶布甸🍮
開心果迷必食!呢款甜品好有層次感!食到中間有流心感覺

📍Owens (太子)
太子砵蘭街412號地舖

🤍Owens 真係我超級推薦嘅cafe,以往到訪都覺得每樣食品都高水準,仲要好多甜品選擇。人氣超高,不論lunch或者dinner都成日有人排隊,cafe關注組都有常客,真係無限回訪之店!黎緊owens 仲會係將軍澳開分店,呢間真係好值得更多地區嘅人認識。同埋呢到嘅店員都服務好好,睇得出佢地真係用心待客。除左散叫,餐廳都有2人餐同1人dinner set,二人餐包左沙律/湯、頭盤、兩個主菜、甜品同餐飲。dinner set仲可以add on加小食,之前黎食過呢到嘅小食都好高質,所以加左好多小食+甜品。🦑脆炸魷魚鬚 +$28魷魚鬚炸得脆口夠熱,表面灑有香草,仲可以點埋沙律醬,個人覺得唔點都夠味!🍟薯條三兄弟 +$38最鍾意薯條有好多種醬點,計埋茄汁有4種醬,分別係青芥末醬、松露醬同明太子醬。薯條粗身,無油膩感覺,忍唔住不停食!三種醬中最鍾意松露醬,同薯條最match!🦪芝士/蒜蓉焗生蠔 +$68/4隻生蠔大隻飽滿,新鮮完全無臭味。兩種味道,焗蠔面嘅芝士焦香,呢款比起蒜蓉會更加食到蠔嘅鮮味。蒜蓉份量夠晒多,蒜蓉味滲透落蠔到,兩款都好惹味。🦞法式蟹肉龍蝦湯 +38套餐本身包左沙律/餐湯,+$

同埋呢到嘅店員都服務好好,睇得出佢地真係用心待客。

🦑脆炸魷魚鬚 +$28

🍟薯條三兄弟 +$38
薯條三兄弟

🦪芝士/蒜蓉焗生蠔 +$68/4隻
蒜蓉份量夠晒多,蒜蓉味滲透落蠔到,兩款都好惹味。
芝士/蒜蓉焗生蠔

🦞法式蟹肉龍蝦湯 +38
套餐本身包左沙律/餐湯,+$38升級左我最愛嘅龍蝦湯,湯入面有粒粒龍蝦肉。湯質地creamy,味道濃郁。

🐮紅酒汁燴牛胸腹肉意大利飯 $118
紅酒汁令牛胸腹肉嘅香味大大提升,牛胸腹軟腍
本來以為牛胸腹肉粒份量不多,但原來好多大大粒牛藏左係飯入面。
飯粒口感煙韌,濕潤度適中,吃下去有爽口洋蔥粒,令口感更豐富
紅酒汁燴牛胸腹肉意大利飯

🍝明太子虎蝦意粉 $128
虎蝦大大隻,夠爽口。明太子足料,醬料creamy,意粉掛滿明太子醬,不過呢個食得多會有少少膩。
明太子虎蝦意粉

🍴開心果麻糬提拉米蘇 +$48
到左我最鍾意嘅甜品!每次黎都會食tiramisu,呢到都有近期最熱門嘅開心果味。
Tiramisu 有微微咖啡酒味,最喜歡入面有粒粒麻糬,口感好煙韌!
開心果麻糬提拉米蘇

開心果cream好順滑,上面撒滿開心果粒粒,開心果味道主要來自開心果粒粒

🍫朱古力心太軟伴雪糕 +$48
朱古力溶岩漿夠晒流心,朱古力味好香濃。但如果外皮焗得再脆d就更好
朱古力心太軟伴雪糕

🥤冷薄荷朱古力 +$20
我要推佢上薄荷朱古力關注組!薄荷味夠濃,同朱古力味balance得好好,兩個味都剛剛好!
薄荷朱古力

☕️Latte +$19

食左成10樣野 ,total先係6舊水,真係想靜雞雞收埋咁好嘅餐廳唔好俾咁多人知要排好耐隊
薯條三兄弟
芝士/蒜蓉焗生蠔
紅酒汁燴牛胸腹肉意大利飯
明太子虎蝦意粉
朱古力心太軟伴雪糕
薄荷朱古力
2024-08-28 988 瀏覽
呢間餐廳嚟過都好多次,每次嚟食物質素保持良好,午餐選擇類型都多,招呼服務態度友善,帶小朋友嚟,每次老闆都會親切招待,又會氹小朋友開心,喺太子性價比算係高的一間餐廳
甜品都好好食
甜品都好好食
2024-08-21 1031 瀏覽
昨晚2024/08/20係我同女朋友👫🏻嘅周年紀念,我特登book咗Owens試下🤤因為次次經過佢哋門口都見佢哋排晒隊🤔好想試下佢地啲野😌點不知,真係幾好😂😋🤤我地叫左2個set dinner加2個小食(五星最高分)1)柚子蜜雞翼 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️2)薯條3兄弟⭐️⭐️⭐️⭐️3)軟殼蟹黑松露意大利飯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️4)白酒蒜片大蜆扁意粉⭐️⭐️⭐️⭐️首先,佢哋呢四味餸都超有誠意咁做出黎!!!!啲雞翼係漲卜卜,完全無pre-cook啲薯條熱辣辣,配4個醬都幾夾(茄汁、Wasabi醬、明太子醬、他他醬)軟腳蟹最驚喜嘅地方係佢有蟹膏!🤩我第一下食到好食到癲咗😍啲大蜆全部都好新鮮!不過喺個人口味上,我比較鍾意濃味,所以我覺得呢間餐廳味道偏淡咗一啲啲🤏🏻如果可以鹹返少少,我會更加鍾意😊最後,亦都係我最好嘅體驗,係呢一間餐廳🍴我淨係喺備注度寫咗一句:周年紀念,完全冇叫佢哋準備啲乜嘢蛋糕🍰但係🥹佢哋最後佢地畫咗個咁靚嘅碟同送左個咁好食嘅蛋糕(巴斯克麻糬蛋糕)俾我哋😋🥰多謝你地🙏🏻店員服務態度超級好👍🏻👍🏻👍🏻超級有禮貌🫶🏻🫶🏻🫶🏻讚👍🏻👍🏻👍🏻我同❤️女朋友🥰已經決定咗會再嚟食😂see you guys☺️

我地叫左2個set dinner加2個小食(五星最高分)

1)柚子蜜雞翼 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2)薯條3兄弟⭐️⭐️⭐️⭐️

3)軟殼蟹黑松露意大利飯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4)白酒蒜片大蜆扁意粉⭐️⭐️⭐️⭐️

首先,佢哋呢四味餸都超有誠意咁做出黎!!!!

啲雞翼係漲卜卜,完全無pre-cook

軟腳蟹最驚喜嘅地方係佢有蟹膏!🤩我第一下食到好食到癲咗😍

啲大蜆全部都好新鮮!

巴斯克麻糬蛋糕
2024-08-20
紀念日
巴斯克麻糬蛋糕
2024-08-21 904 瀏覽
首先,食物質素不錯,點了一個豬鞍扒和牛扒,兩個肉質都算嫩口,不會太乾。😋至於服務態度方便就更加要大讚👍店員都很有禮貌,很好客👍事前在預約中寫了備注有朋友生日,當日餐廳有準備生日蛋糕和蠟燭,店員更加主動幫我們拍照留念,整個體驗很好👍👍環境方面,座位與座位之間有點窄,空間有點小。如果想寧靜地和朋友交談,可能會比較難。不過明白市道艱難,而且餐廳也有很多walk-in 客人,所以都理解餐廳做法。總括而言,用餐體驗非常好,一定會再幫襯👍

總括而言,用餐體驗非常好,一定會再幫襯👍
2024-08-19 1088 瀏覽
今年同朋友慶祝生日🥳都是選擇Owen's。因為上年都係。朋友情有獨鍾。主要食物有保證。員工面帶笑容好有親切感。每次同朋友聚會。朋友都講冇介紹錯。二人餐-前菜。主菜。甜品。都好好食每次食飽飽都非常滿足😊
今年同朋友慶祝生日🥳都是選擇Owen's。
因為上年都係。朋友情有獨鍾。
主要食物有保證。
員工面帶笑容好有親切感。
每次同朋友聚會。朋友都講冇介紹錯。
二人餐-前菜。主菜。甜品。都好好食
每次食飽飽都非常滿足😊

生日
2024-08-18 951 瀏覽
我們點了三個意粉,味道很一般,不夠正宗,而且味道很淡!巴斯克芝士麻薯蛋糕,芝士香濃,麻薯軟滑有清香味道,這個蛋糕值得讚!但伯爵茶麻薯蛋糕太多奶油,食不到伯爵茶的味道,麻薯淡而無味,完全不合格!另外,晚餐限時90分鐘,如果想同朋友聚一聚傾下偈實在不夠時間!而且枱與枱之間非常密集,比茶餐廳還要逼!此外,即使預訂了座位,早到了十分鐘到,雖然裏面有兩張空的桌子,人未到齊,也不肯讓你入座等!這樣的服務態度真是要不得!
我們點了三個意粉,味道很一般,不夠正宗,而且味道很淡!
2024-08-12
15 分鐘 (堂食)
2024-08-17 821 瀏覽
真心…食物好食,職員服務態度非常好,環境靚,值得推介俾朋友,最欣賞係訂位時,他們知道我哋有朋友生日,佢主動問生日朋友的名字,在甜品上寫上祝福句,我一定會再去,加油加油。
真心…食物好食,
職員服務態度非常好,
環境靚,值得推介俾朋友,
生日
2024-08-16 804 瀏覽
位於太子有間文青波希米亞風既cafeOwens裝修用木系裝修入到去環境好柔夜晚入到去要排隊,等一陣間就有位見到入面坐滿哂人🫢Owens 野食十分之高質😚仲有服務態度十分之好~ 朋友都大讚👍🏻好鐘意cafe既我已經諗定下次要再去😍😋薯條三兄弟 $38叫左main course 可以追加分量好多😱勁抵食佢仲有三款醬汁簡明太子醬,茄汁,芥末醬,黑松露醬可以有幾隻醬點,實在太正😋水牛雞翼 $38亦都係叫左main course可以追加有4大隻雞翼,d汁唔會過辣好好味😍✨叫左main course 都會有餐湯同餐飲蘑菇湯好濃~都係好好飲~😋明太子虎蝦意粉 🍝🦐 $128身為明太子愛好者依個係必點😚虎蝦好大隻,明太子意粉好好食同埋有好多明太子~😍朋友都大讚😋美國安格斯肉眼牛扒 $228我哋叫咗三成熟~好重牛肉味又好淋好正!!!🤩牛魔王必叫👍🏻😋伯爵茶麻糬卷蛋伯爵茶好香,卷蛋唔會好甜,加埋啲麻糬口感好好😋開心果Tiramisu成個Tiramisu都係開心果味😍仲有啲開心果碎,真係好好味佢哋啲甜品全部都唔會過甜👍🏻👍🏻甜度真係啱啱好
位於太子有間文青波希米亞風既cafe
Owens裝修用木系裝修
入到去環境好柔
夜晚入到去要排隊,等一陣間就有位
見到入面坐滿哂人🫢
Owens 野食十分之高質😚
仲有服務態度十分之好~ 朋友都大讚👍🏻
好鐘意cafe既我已經諗定下次要再去😍

😋薯條三兄弟 $38
叫左main course 可以追加
分量好多😱勁抵食
佢仲有三款醬汁簡
明太子醬,茄汁,芥末醬,黑松露醬
可以有幾隻醬點,實在太正

😋水牛雞翼 $38
亦都係叫左main course可以追加
有4大隻雞翼,d汁唔會過辣
好好味😍

✨叫左main course 都會有餐湯同餐飲
蘑菇湯好濃~都係好好飲~

😋明太子虎蝦意粉 🍝🦐 $128
身為明太子愛好者依個係必點😚
虎蝦好大隻,明太子意粉好好食
同埋有好多明太子~😍朋友都大讚

😋美國安格斯肉眼牛扒 $228
我哋叫咗三成熟~好重牛肉味又好淋
好正!!!🤩牛魔王必叫👍🏻

😋伯爵茶麻糬卷蛋
伯爵茶好香,卷蛋唔會好甜,加埋啲麻糬
口感好好

😋開心果Tiramisu
成個Tiramisu都係開心果味😍
仲有啲開心果碎,真係好好味
佢哋啲甜品全部都唔會過甜👍🏻👍🏻
甜度真係啱啱好
今日同朋友去太子呢間cafe。等候時間唔長,基本上決定咗食等咗2-3分鐘就有位。入到去叫咗個dinner set,有餐湯/沙律同飲品。是日餐湯係粟米濃湯,味道略嫌淡咗啲,主食有驚喜,幾濃味同size啱啱好夠飽。

2024-08-13 699 瀏覽
最近同朋友去太子試咗呢間Owen,覺得食物同甜品非常高質素,侍應都好Nice,成個氣氛都好好!我哋當日叫咗兩個set dinner ,呢個set包一個湯同埋一杯熱或者凍嘅嘢飲,我哋其中一個加咗$38升級咗法式蟹肉龍蝦湯,非常濃郁,可以一試!另外正常餐湯就係蘑菇湯,飲得出用咗好多菇菌。嘢飲方面我哋叫咗凍柚子蜜同埋鮮橙汁,味道都唔錯!我哋主食叫左美國安格斯牛扒五成熟,熟度剛好,牛扒嫩滑好重牛味,配埋醬汁就更上一層樓!另外叫咗黃金蟹肉意大利飯,黃金即係鹹蛋黃,第一次試鹹蛋黃Mix蟹肉,雖然有少少漏,但係好香味道幾好!我哋仲加咗小食,分別係芝士蒜蓉焗蠔同埋白酒煮蜆。蜆肉大大粒,每個殼都有肉。另外啲都好大隻有Juicy好新鮮。最後我哋都叫咗好出名嘅甜品,分別係芋泥麻糬卷蛋同埋開心果麻糬Tiramisu,兩款甜品都唔會太甜,我覺得啱啱好,味道都好好食,而且好有特色❤️總結去開太子記得試吓呢間Cafe啦!

總結去開太子記得試吓呢間Cafe啦!
2024-08-13 587 瀏覽
Cafe走波希米亞風 簡約裝潢 悠閑舒適🤍食物有質素 價錢親民 CP值超高✨難怪長期爆場 值得一試‼️.➿Lunch Menu➿隨餐奉送是日餐湯/ 沙律及飲品1️⃣是日餐湯-薯仔湯濃稠香滑 混入粒粒煙肉碎 唔錯🥓🥔2️⃣沙律-沙律菜新鮮爽甜 拌以麻醬好香口🥗3️⃣凍檸檬茶-檸檬果酸味濃 茶底甘香 清新解膩🍋4️⃣凍美式-咖啡甘苦味濃醇☕️.📌凱撒沙律(煙三文魚) $78沙律菜爽脆清甜🥗煙三文魚軟嫩甘香🍣撈勻煙肉芝士碎同沙律醬 好香口🧀🥓.📌北海道帶子牛肝菌意大利飯 $78三大粒帶子好厚身 軟嫩鮮甜唔會韌🦪Riostto軟硬適中 飯粒飽滿有咬口 裹滿醬汁好creamy 牛肝菌香超濃郁🩶加埋大量雜菇片 口感味道更昇華 有驚喜 必食🍄‍🟫.📌牛油果醬蕃茄雞肉墨西哥卷 $68墨西哥卷好足料🌮除左大量爽甜羅馬生菜🥬仲有好多雞肉 應該係連皮雞扒 肉質緊實嫩口🐓微酸牛油果salsa清爽香滑🥑🍅配埋黑醋沙律 相當輕盈🥗.📌黑松露野菌薄餅(7吋) $78批邊脆卜卜 批底好鬆軟🍕野菌片份量勁多 濃香爽嫩 但黑松露味唔出🍄‍🟫厚厚芝士啖啖鹹香又拉絲🧀.📌意式白酒煮蜆 +$38蜆肉大粒飽滿 冇沙有鮮味🦪白酒香唔濃 但加左甜椒同蒜
➿Lunch Menu➿
📌北海道帶子牛肝菌意大利飯 $78
📌牛油果醬蕃茄雞肉墨西哥卷 $68
📌黑松露野菌薄餅(7吋) $78
📌意式白酒煮蜆 +$38
蜆肉大粒飽滿 冇沙有鮮味🦪白酒香唔濃 但加左甜椒同蒜片一齊煮 都好夾🫑🧄
📌巴斯克麻糬芝士蛋糕 +$38
芝士蛋糕綿滑creamy 配搭夾心煙韌拉絲麻糬 雙重口感 啖啖鹹香奶甜味🧀🍡
📌紫薯芋泥麻薯卷蛋 +$38
紫薯蛋糕鬆軟濕潤 芋泥餡偏似忌廉 較幼滑輕盈 非芋泥厚實感🍠麻糬偏軟腍 但都軟糯拉絲 味道香甜🍡整體口感豐富 紫薯同芋香十足 甜度低返少少更好💜
📌開心果麻糬提拉米蘇 +$48
店員推介嘅期間限定口味🌟開心果忌廉濃稠綿滑 搭配香脆果仁碎, 鬆軟手指餅同QQ煙韌麻糬粒 口感層次十足 但開心果香再濃啲就更好💚
有關食物相片可參考以上載的影片🎦
  • 凱撒沙律(煙三文魚)
  • 北海道帶子牛肝菌意大利飯
  • 牛油果醬蕃茄雞肉墨西哥卷
  • 黑松露野菌薄餅(7吋)
  • 意式白酒煮蜆
  • 紫薯芋泥麻薯卷蛋
  • 開心果麻糬提拉米蘇
  • 巴斯克麻糬芝士蛋糕
2024-08-12 1761 瀏覽
呢間西餐廳喺太子好出名,成日都見到好多人推介🤣 試咗佢嘅二人晚餐,都幾豐富㗎,價錢適中,有餐湯、小食、兩份主食、甜品同埋飲品添😉 職員都好有效率,叫完嘢食之後快就有得食啦😛水牛城雞翼 🐥 雞翼有兩款口味,水牛城同埋蜜糖柚子,我揀咗佢嘅水牛城雞翼,每人兩隻🤗龍蝦汁虎蝦闊條麵 🍝第一個主食揀左龍蝦汁虎蝦闊條麵,佢有兩大隻虎蝦好吸引,好鍾意佢用咗龍蝦汁調味 🦐 美國安格斯肉眼牛扒 🥩 肉眼牛扒煎得啱啱好,揀咗五成熟,肉質好嫩,口感豐富😋Owens 牛角窩夫伴雪糕 🧇 自己好鍾意食牛角窩夫,牛角包加窩夫新鮮出爐好脆🤗 配埋雲呢拿雪糕好食😋開心果麻糬提拉米蘇 🍨最近最受歡迎嘅甜品一定係有開心果味😍 估唔到呢度有開心果配麻糬提拉米蘇添,真係超吸引😛 賣相已經加晒分,好香開心果味,麻糬好煙靭,一定要試😇巴斯克麻糬芝士蛋糕 🍰最後仲試埋佢地既巴斯克麻糬芝士蛋糕,入面仲有麻糬架😍 好特別🥳

餐湯
水牛城雞翼 🐥
水牛城雞翼

龍蝦汁虎蝦闊條麵 🍝
龍蝦汁虎蝦闊條麵

美國安格斯肉眼牛扒 🥩
肉眼牛扒煎得啱啱好,揀咗五成熟,肉質好嫩,口感豐富😋

Owens 牛角窩夫伴雪糕 🧇

龍蝦汁虎蝦闊條麵
Owens 牛角窩夫伴雪糕
巴斯克麻糬芝士蛋糕
2024-08-09 873 瀏覽
人氣cafe 💕食完終於明點解佢成日爆棚真係建議大家想去嘅話要book定位先啊🥰🥢蒜蓉焗生蠔🦪/白酒煮蜆啲生蠔勁大隻又肥美仲要加咗好多蒜蓉 好惹味😋蜆又係好大隻好鮮甜喎真係估唔到一間Cafe嘅海鮮都咁出色🥢蜜糖柚子雞翼蜜糖柚子雞翼又係好正 因為佢真係有蜜糖又有柚子味(唔好以為我講緊廢話 真係唔係間間舖頭做到㗎🤣) 兩者加埋酸酸甜甜 而且啲雞翼好嫩 唔會整到乾爭爭 推介👍🏻🥢西班牙海鮮意大利飯意大利飯唔會太硬身 味道亦唔會太重口味而且海鮮配搭都算幾豐富🥢美國安格斯肉眼牛扒扒好大塊朋友話見我切嘅時候好似唔洗用力咁😂食落去都真係唔韌 而且無乜筋 食得好舒服連佢啲焗薯仔西蘭花都食哂🤣🥢伯爵茶麻糬提拉米蘇/Owens 牛角窩夫伴雪糕本身個二人餐係包咗牛角窩夫雪糕不過我哋見佢個display櫃入面嘅Tiramisu都好靚 所以就加咗個嚟試吓🤣果然招牌菜真係唔同啲外面靚就一定㗎喇 佢入面都有好多種層次同埋一定要讚吓佢個麻糬👍🏻其實我本身係有啲怕食麻糬嘅 因為之前嘅經驗可能啲麻糬都比較硬但係佢呢個係好軟熟 好鍾意 同埋佢伯爵味都好出朋友因為未食過牛角窩夫所以由食第一啖開始 已經係咁讚 話覺得好好食🤤
人氣cafe 💕
食完終於明點解佢成日爆棚