Park café

喺尖沙咀食到一個人均3百幾dinner buffet真係好抵,當然呢間酒店都有番咁上下歷史,唔係新,都唔係特別靚,我哋用網上訂座買一送一優惠,$568買一送一,4位去食,網上先預付$400訂金。講真三百幾蚊食一個自助晚餐,本身都冇咩特別期望,諗住質素普普通通過得去就可以,亦都唔諗住會有好多嘢食,雖然佢個網站係寫住有好多嘢食,本身仲諗係唔係真係有咁多,點知最後都係有勁多嘢食。影咗取餐區有咩攞但相片太多呢度放唔晒,只可以再撳去相片睇。盡量文字講講有咩食先。凍海鮮,麵包蟹、蜆、螺、長腳蟹、蝦。麵包蟹好多膏唔係空心,而且鮮甜唔腥,蜆甜冇沙,螺都彈牙,長腳蟹竟然都有蟹鮮味,蝦唔腥唔霉。甜品,有蛋糕、撻、雞蛋仔、pancake、葡撻、麵包布丁,瑪德蓮蛋糕、曲奇,水果,木瓜雪耳糖水,軟糖,朱古力噴泉,movenpick雪糕,dreyers雪糕杯,cocoberry雪糕球,mega雪條 。算係好多款,pancake雞蛋仔葡撻新鮮出爐好食,啲蛋糕整體味道唔錯,糖水好多料。麵檔,無花果豬骨湯/海底椰雞湯湯底,魚蛋牛丸貢丸墨丸,炸魚皮,生菜。試咗海底椰雞湯好濃。點心,魚翅餃、蝦肉燒賣。點心就一般。印度烤餅、

影咗取餐區有咩攞但相片太多呢度放唔晒,只可以再撳去相片睇。

盡量文字講講有咩食先。

凍海鮮,麵包蟹、蜆、螺、長腳蟹、蝦。

試咗海底椰雞湯好濃。

點心,魚翅餃、蝦肉燒賣。
點心就一般。

印度烤餅、印度薄脆、油酥餅、脆豬腩、片皮鴨。

即切牛肉眼、豬柳。

兩款麵包。

姫松茸燉湯、酥皮海龍皇湯。
燉湯好飲,酥皮湯夠脆入面又有好多海鮮。

刺身,三文魚、鯛魚、希靈魚、帝皇蟹柳、八爪魚、甜蝦。
三文魚唔錯,另外八爪魚都好食,估唔到甜蝦鮮甜唔腥,通常平平地嘅酒店比啲蝦都好腥。

什錦壽司卷、飯卷、柚子醋呑拿魚、酸薑皮蛋、日式溫泉蛋、中華沙律、螺肉、酸蘿蔔、煙三文魚、凍肉拼盤。

熟食,芝士焗蠔、避風塘炒蟹、帶子豆腐、炸軟殼蟹、燒魷魚、鮑魚花膠雞煲、辣酒花螺、三重芝士龍蝦伊麵。
熟食都好多海鮮,特別有蟹、軟殼蟹、蠔、鮑魚、龍蝦,都幾回本。

鐵板燒,燒雞翼,串燒。
估唔到呢個價錢仲有師傅做鐵板燒,不過啲肉比較dry。

飲品普通奶茶咖啡檸茶,仲有放題用嗰啲汽水機。

客人唔算少,但攞野唔洗排隊,staff幾nice。

每人一隻燒乳鴿,攞張卡仔去鐵板燒度拎。

2024-05-29
一入到就俾海鮮吧吸引😍 有鮮甜味美蟹腳海鮮拼盤、冰鎮麵包蟹、海蝦、青口、蜆、翡翠螺等每位客人都可獲贈一客 #法式牛油香蒜焗龍蝦🦞刺身吧🍱三文魚、吞拿魚、鯛魚、帶子、甜蝦、赤貝、八爪魚🍣壽司的有玉子、腐皮、熟蝦、鰻魚🍲熱食方面都有好多選擇北京片皮鴨、香草牛油焗田螺酥盒、黑松露野菌海鮮意大利飯、原盅燉湯、法式洋蔥湯、威靈頓豬柳、紅酒燴雞、牛、蒸魚、蟲草花烏雞花膠湯等等🎂甜品款式種類都多原個鮮果撻、燕窩葡撻、籃莓芝士撻日式芝士餅、木瓜雪梨糖水、桃膠燉蛋白、瑞士MÖVENPICK雪糕等飲品方面🧃果汁、汽水、啤酒、咖啡和茶都系無限飲✨

每位客人都可獲贈一客 #法式牛油香蒜焗龍蝦🦞

刺身吧🍱
三文魚、吞拿魚、鯛魚、帶子、甜蝦、赤貝、八爪魚
🍣壽司的有玉子、腐皮、熟蝦、鰻魚

🍲熱食方面都有好多選擇
🎂甜品款式種類都多
原個鮮果撻、燕窩葡撻、籃莓芝士撻
2024-06-08 3129 瀏覽
見到呢間酒店有自助餐優惠,上去睇下有咩選擇,見到除咗有自助午餐及晚餐之外、仲有個下午茶餐、兩位用收費$341。二話不說就訂位。去到坐低就發現唔對路,我被安置在間小房中而不是坐近自助餐區!跟住聽到旁邊枱的食客低聲討論原來唔係食自助餐,先知唔少人被廣告誤導了!😡心諗嚟到呢個地步都冇乜嘢可以做,唯有做次蠢仔啦🥲到了所謂下午茶餐上枱、再一次失望咗,好心佢學下人哋唔食得都要睇得先,佢求其到就咁攞個木盤放晒所有食物上去,一點心思都冇!最起碼用個幾層高的食物架啦,望落去都高貴啲先。都算、啲嘢食好似放咗好耐咁、面冇血色、顏色暗啞,味道方面比起坊間的茶餐廳更不堪,嗰個聲稱朱古力流心蛋糕明顯係現成行貨,攞入微波爐叮返熱就上碟,流都唔流嘅?!甚至乎普通一杯Cappuccino都沖得淡而無味!唯一可以讚嘅係附近得幾枱食客,算是清靜中渡過這次被誤導的自助下午茶餐😮‍💨 ,希望啲人睇到我嘅食評後唔好上當啦!小彩蛋係我身後有個太太埋單後,有意無意咁講「頂呀!仲諗住係自助餐?真係搵笨!」🤪
  • 味道一般
餐廳環境光猛,空間感夠,一家人或者一班人聚會都無問題,自助餐區域分咗沙律區、前菜區、刺身區、熱食區、湯麵區、燒烤區、甜品區、飲品區款式會唔同時段有增加食物既款式,例如19:00加咗黑松露焗生蠔同片皮鴨、19:30就安排去拎法式燒脆皮鵪鶉、20:00就有火焰雪山,20:30安排職員派啤酒等等,可以增加食客新鮮感個人最推介‼️🔸姬松茸花膠雞湯,好入味,好濃郁,仲要不停無限refill🔹沙律有個盤可以製作自己鍾意食嘅沙律,仲有多款醬汁可以加落去🔸清蒸海斑柳,肉質好嫩🔹火焰雪山,切既份量唔會太多,個人覺得啱啱好,而且味道整得唔錯,出面酒店好少有平日夜晚去食每位都唔使$400 ,可以食三個鐘,性價比都唔錯

個人最推介‼️
🔸姬松茸花膠雞湯,好入味,好濃郁,仲要不停無限refill
🔸清蒸海斑柳,肉質好嫩

2024-06-05 1810 瀏覽
之前同老公講話突然好想食海鮮🦞 估唔到佢今次甘快手 竟然即刻上星期就滿足我😆 好快手甘訂咗香港百樂酒店新推出嘅「漁鮮饗樂」海鮮🐠🦀🦞🦐自助晚餐🤤 食到我同Noah都大滿足!本來諗住全部都係海鮮 估唔到仲有爸爸最愛嘅慢煮燒和牛肉眼🥩同慢煮燒豬柳🐖 慢煮嘅烹調令到肉質更加原汁原味 肉質超鮮嫩 好味到爸爸encore咗幾轉😆 另外仲有爸爸第二最愛嘅印度菜💕而我同Noah主要都係中意海鮮同甜品😆 海鮮種類真係超多!由新鮮到熟食 每款都真係好出色😍 特別係推介果d種類🐠香煎吞拿魚配柚子醋吞拿魚肉質鮮甜香口 魚香配埋柚子嘅清新 食落完全無腥味 口感仲好清新同開胃 🦀黑松露鹽酥軟殼蟹軟殼蟹炸到金黃色 食落香脆可口 而且仲要食到蟹肉!配埋陣陣黑松露香味 口感超豐富出色🦑日式炭燒魷魚筒呢款日式魷魚筒肉質比較厚同埋鮮甜 口感超彈牙!甜甜鹹鹹嘅照燒汁好開胃 食落唔會韌 連小朋友都超岩食🐓鮑魚花膠啫啫雞煲認真 我好小食西式自助餐會食到甘本地嘅菜色 仲要真心好好食!呢個雞煲真係超足料😳 鮑魚花膠好滋陰補養而且美顏 口感嫩滑彈牙 味道鮮甜🤤 而啫啫雞味道濃郁 肉質嫩滑 呢道菜簡直味蕾享受🦪黑松露剁椒香蒜燒生蠔本

🐠香煎吞拿魚配柚子醋

🦀黑松露鹽酥軟殼蟹

🦑日式炭燒魷魚筒

🐓鮑魚花膠啫啫雞煲

🦪黑松露剁椒香蒜燒生蠔
本身唔食生蠔嘅我 食完都要再encore😳 香濃嘅蒜香味再配埋黑松露 意外地毫無遺和感!生蠔肉質肥美多汁 咬落仲勁juicy

🦞三重芝士龍蝦伊麵
龍蝦份量超大方 啖啖厚實肉質 爽口鮮甜!加入三重香濃芝士 層層芝士味嘅鹹香真係絕配 仲要源源不絕refill 😂 好味到Noah都食足兩碟😳

🦞酥皮海龍皇湯
湯底超濃郁鮮甜 海龍皇肉質嫩滑兼惹味 而酥皮厚度適中 食落超香脆 配埋濃湯真心一流!

🐓姬松茸花膠雞湯
雞湯湯底好清甜 而且唔會油膩 仲有滿滿濃郁嘅松茸香 味道幾鮮甜!花膠唔會太厚身 超有咬口 飲完超暖胃

🦐麵包蟹蟹腳海鮮冷盤
冷盤有麵包蟹 長腳蟹腳 凍蝦 白蜆 螺肉🤤 種類唔算太多 但質素真係極高!全部都勁新鮮 特別麵包蟹🦀 超大隻仲要滿滿嘅膏 真係超邪惡😂

🥣燕窩薑汁撞奶
呢個薑汁撞奶真係幾出色!營養豐富又養顏 而且燕窩份量都算多 我忍唔住口都食咗兩碗😳

甜品除咗有瑞士MÖVENPICK雪糕 仲有限定火焰雪山😍 葡撻同雞蛋仔 仲有Noah最意嘅朱古力噴泉配棉花糖 各款蛋糕🍰同糖 勁多選擇!當然仲有無限供應果汁同啤酒🍻 啱哂一家大細聚餐

2024-05-27 1978 瀏覽
-🍽️香港百樂酒店📍尖沙咀漆咸道南61-65號🔸「果色茶香」自助午餐 抵食推介🔸充滿住水果嘅果香&茶香味嘅滋味盛宴🍎🍊 特別推介有:• 香芒海鮮沙律• 奇異果香煎吞拿魚• 墨西哥芒果芝士烤雞玉米餅• 樟茶鴨胸• 普洱茶燉排骨• 柚子XO醬炒蜆• 木瓜香草羊肉鍋• 炸蜜瓜鮮奶• 香蕉朱古力雞蛋仔• 無限供應果汁、咖啡或茶🕰️營業時間4月3日至7月2日|中午12時至下午2時30分💰星期一至五:每位HK$288(成人)|每位HK$268(小童) 星期六、日及公眾假期:每位HK$318(成人)|每位HK$288(小童)#香港百樂酒店 #自助午餐#熟食#果香#鴨胸#任飲任食 #自助餐廳 #自助 #任食推介 #香蕉朱古力雞蛋仔 #哈密瓜 #炸哈密瓜鮮奶#雪糕 #自助餐 #自助餐關注組

🍽️香港百樂酒店

• 柚子XO醬炒蜆
• 木瓜香草羊肉鍋
• 炸蜜瓜鮮奶
• 香蕉朱古力雞蛋仔
• 無限供應果汁、咖啡或茶

🕰️營業時間
4月3日至7月2日|中午12時至下午2時30分

☕Park café 推出「春漾花園」下午茶,以花入饌一系列的鹹甜美點,採用天然的羅漢果糖,甜蜜輕盈無負擔🐝相較於熱鬧的自助餐,下午茶時段既悠閒又寧靜,猶如置身秘密花園般夢幻🦋 Tea set 小巧精緻的美點,每口散發獨特花香,最後更送上即製的朱古力心太軟配MÖVENPICK雪糕,熱暖的朱古力蛋糕包着香濃的朱古力溶漿,令人沉醉於春日的時光🍰滋味推介:蟹肉露筍牛油果沙律洋甘菊忌廉芝士煙三文魚卷櫻花木糠布甸小盆栽桂花奇亞籽白桃芝士撻玫瑰花吉士草莓拿破崙朱古力心太軟配 MÖVENPICK雪糕🌸「春漾花園」下午茶日期:2024年4月3日 - 7月24月 時間:3pm-5pm收費: 平日每位HK$238 | 兩位HK$388 假日每位HK$248 | 兩位HK$408(讚好或追蹤香港百樂酒店社交平台專頁,更可享8折優惠🔥)📍Park café尖沙咀漆咸道南61-65號香港百樂酒店4樓(港鐵尖沙咀B2出口/尖東站P3出口, 步行約5-10分鐘)

🍰滋味推介:
朱古力心太軟配 MÖVENPICK雪糕

🌸「春漾花園」下午茶
日期:2024年4月3日 - 7月24月
時間:3pm-5pm
(讚好或追蹤香港百樂酒店社交平台專頁,更可享8折優惠🔥)

📍Park café
2024-05-21 1490 瀏覽
尖沙咀百樂酒店Park Cafe近期推出果色茶香自助午餐價錢仲好親民☺️今次菜式以水果同茗茶入饌💗「果色茶香」主打嘅美食:✨香芒海鮮沙律 ✨奇異果香煎吞拿魚✨墨西哥芒果芝士烤雞玉米餅✨樟茶鴨胸✨普洱茶燉排骨 ✨柚子XO醬炒蜆✨木瓜香草羊肉鍋 ✨炸蜜瓜鮮奶✨香蕉朱古力雞蛋仔除咗主題美食外冷盤、熱葷、甜品都好多款式選擇😍冷盤:凍蝦、白蜆、海螺刺身有三文魚、鯛魚、希靈魚、蟹棒、玉子壽司、沙律吧等熱葷:除咗幾款「果色茶香」菜式外仲有咖喱、Pizza、薑醋、炒飯、闊麵等其他仲有慢煮燒和牛肉眼同慢煮燒豬柳、麵檔 、點心、炸物等甜品:蛋糕🍰 雪糕、水果 🍉同即製甜品站有即焗小葡撻、 即製窩夫🧇食到後段出去拎甜品嘅時候仲見到有即製疏乎厘pancake好多人排隊等出爐 每次一整好都好快清晒仲有小朋友最鍾意嘅朱古力噴泉同夾糖添😍飲品方面有蘋果汁🧃橙汁、無糖洛神花茶、咖啡、紅茶等 都係任飲嫁❤️當日去到雖然全場滿座 但都唔會覺得好迫 而且座位闊落 坐得幾舒服☺️店員有禮貌而且好主動收碟❣️
尖沙咀百樂酒店Park Cafe近期推出果色茶香自助午餐

✨木瓜香草羊肉鍋
✨炸蜜瓜鮮奶
✨香蕉朱古力雞蛋仔

除咗主題美食外
冷盤、熱葷、甜品都好多款式選擇😍

冷盤:
凍蝦、白蜆、海螺
刺身有三文魚、鯛魚、希靈魚、蟹棒、玉子
壽司、沙律吧等

熱葷:
除咗幾款「果色茶香」菜式外
仲有咖喱、Pizza、薑醋、炒飯、闊麵等

其他仲有慢煮燒和牛肉眼同慢煮燒豬柳、麵檔 、點心、炸物等

甜品
蛋糕🍰 雪糕、水果 🍉同即製甜品
有即焗小葡撻、 即製窩夫🧇

食到後段出去拎甜品嘅時候仲見到有即製疏乎厘pancake
好多人排隊等出爐 每次一整好都好快清晒

仲有小朋友最鍾意嘅朱古力噴泉同夾糖添😍

2024-05-16 1327 瀏覽
位於尖沙咀香港百樂酒店的Park café,最近推出「漁鮮饗樂」海鮮自助晚餐優惠😚,除了有多款豐富食物外,更提供限時買一送一晚餐優惠‼️,價錢相當優惠 (直到31/5)🥳- 沙律前菜提供大量新鮮蔬菜🥗、栗米粒🌽、鷹嘴豆等配料及醬汁,可自由配搭🤣- 海鮮冷盤海鮮包括麵包蟹🦀、白蜆、海蝦🦐、海螺及長腳蟹,麵包蟹味道鮮甜,蟹膏豐富😋,長腳蟹肉質嫩滑,但味道偏淡☺️- 小食提供多款特色小食,包括酸薑皮蛋、香煎吞拿魚配柚子醋等🤣- 壽司刺食多款口味壽司選擇🍣,而刺食有三文魚🐟、鯛魚、希靈魚、帝皇蟹柳、八爪魚🐙及天使紅蝦🦐,✨特別推薦天使紅蝦,肉質鮮嫩😗- 熟食熱葷多款中西日式熟食提供,✨中式熟食特別推薦三重芝士龍蝦伊麵🦞,龍蝦肉質爽彈,伊麵掛住濃郁拉絲芝士🧀,另有燒肉、北京填鴨、龍躉魚🐟、鮑魚花膠啫啫雞煲、百樂富貴雞、辣酒煮花螺等款式,✨西式熟食必食牛扒,生熟度剛好,肉質軟腍,✨日式有炭燒魷魚筒、日式咖哩雞等款式- 鵪鶉每人只限一隻鵪鶉,雖然鵪鶉份量不大,但外脆內嫩,值得一試👍🏻- 湯提供兩款湯🥣,✨淮山杞子圓肉鮑魚燉雞湯味道鮮甜,配料豐富,✨酥皮海龍皇湯外層酥皮香脆,海龍皇湯味道濃郁- 炸物黑松露

- 沙律前菜

- 海鮮冷盤

- 小食
提供多款特色小食,包括酸薑皮蛋、香煎吞拿魚配柚子醋等🤣

- 壽司刺食

- 熟食熱葷

- 鵪鶉

- 湯

- 炸物
黑松露鹽酥軟殼蟹炸至金黃酥脆👍🏻

- 甜品
甜品部分亦是另一重點‼️,朱古力噴泉相當吸引🍫,亦提供大量蛋糕🍰、杯子蛋糕、泡芙等款式,✨推薦意大利芝士蛋糕,質地幼滑;燕窩薑汁撞奶,薑味濃郁🫚,入口即化;朱古力雞蛋仔香脆可口,不時見到職員補充,很受歡迎😛,當然不少得多款MOVENPICK口味雪糕🍦

- 水果🍎
提供哈蜜瓜、西瓜🍉及菠蘿🍍,作飯後果消膩亦不錯😋

- 飲品
有咖啡機☕️、大量飲品🧋及啤酒無限量供應😎

✨酒店限時買一送一晚餐優惠,直到31/5,時段為6:30pm - 9:30pm‼️,有足夠時間慢慢食😋,價錢亦相當優惠,大家不妨約家人來這裹大吃特吃🥳
2024-05-15 793 瀏覽
之前有朋友介紹呢間酒店自助餐俾我,好似質素唔錯!今次終於同屋企人夾到時間去 ,佢地既主題係「漁鮮饗樂」海鮮自助晚餐,依家就同大家睇下有啲咩食啦!🔵冷盤一黎到就有唔同款既海鮮冷盤揀😳😳,例如有青口、蝦、海螺等等,拎左麵包蟹蟹腳同青口, 無腥味😋 .🔴熱盤實在太多款,例如三重芝士龍蝦伊麵、鮑魚花膠啫啫雞煲、香煎吞拿魚配柚子醋、黑松露鹽酥軟殼蟹、日式咖哩雞等等,中式西式日式都有,要大讚佢地既辣酒煮花螺同片皮鴨都夠晒惹味,正呀!.🟢湯+飲品湯有鮑魚燉雞湯同酥皮海龍皇湯,佢地既酥皮海龍皇湯入面好足料,溝埋上面啲酥皮又有另一種飽足感😎.🟡甜品包括見到就開心既朱古力噴泉,好多款既蛋糕、甜品杯、糖,仲有楊枝甘露等等,我就最鍾意食佢地既雞蛋仔同埋葡撻仔,雞蛋仔好脆,葡撻的的骰骰,熱辣辣好好味。重點推介佢地有得任食瑞士MOVENPICK雪糕,食返幾杯都回本呀!.呢度可以任食3小時,而且環境都唔會好逼同埋多人,幾舒服

🔵冷盤

🔴熱盤
實在太多款,例如三重芝士龍蝦伊麵、鮑魚花膠啫啫雞煲
🟢湯+飲品
🟡甜品

呢度可以任食3小時,而且環境都唔會好逼同埋多人,幾舒服
2024-05-11 545 瀏覽
今日同媽媽去食自助餐慶祝母親節,食物都好食,因為唔太食生嘢,食熟食同埋甜品為主(所以無留意有無生既食物),好鍾意德國芝士蛋糕同葡撻,特別係葡撻,雖然唔係蘇皮,個撻皮係曲奇皮,但真係好好食😍,熱食花膠雞湯、金蠔西蘭花等都好食,仲有好多其他嘢食,大多數都好食(意大利芝士蛋糕同豆腐蛋糕唔好太大期望都可, 乳酪唔好攞😆),去到9點都仲有好多食物好滿足,而且每人可以攞半隻龍蝦鍾意咁樣安排,同埋母親節媽媽可以有紅酒飲,仲有抽獎,夾公仔,仲有即影即有相(呢個真係好喜歡,因為有記念性),氣氛好好,我同媽媽都好開心~
2024-05-11
慶祝紀念
母親節
  • 甜品區
  • 熱盤
2024-04-20 747 瀏覽
未去食之前預計一般,沒有太大期望。但當日有驚喜,環境乾淨,舒適,食物豐富且有特色,甜品亦多選擇且好味,飲品亦多款式,服務亦很好,尤其經理很 nice💪做梗 6 折,價錢合理
2024-04-03 1014 瀏覽
第一次試這間酒店自助餐,復活節想小朋友開心才去。食物質數還可以,員工都有善。但問題出係兒童遊戲室,入面沒有職員。我帶3個小朋友去玩充氣彈床,跟住另一小朋友入來,我大女玩充氣彈床時,唔小心撞到那個小朋友,我大女已即時道歉,那小朋友媽媽好唔禮貌對我女兒講:這裡只可4-6歲玩。但我book檯時已問,是4歲以上可玩充氣彈床。而在場亦無任何告示話6歲以上小童不可以玩。最後我小朋友比嚇到走了去厠所,不敢出來。後來那媽媽另一女兒走入來玩,大聲對我講:你知唔知我媽是這裡職員。唉,休假職員就可對別人小孩那麼惡嗎?這個職員的女亦有踏都其他小朋友,而且不道歉。唉!職員及其女兒真的很巴閉(可能是高層吧)另抽獎活動,我看見點好票後,所有禮物放好,臨抽前,那休假員工才放入抽獎券。那不如直接給他們,不用抽好了。最後夾公仔,酒店哥哥好好,人人有份永不落空,每人兩次機會。但休假職員女兒,排住隊同妹妹講 :我哋是無限玩,而職員亦好好,真的不停幫佢入幣,比佢玩到夠,員工福利真好,估計呢間酒店日後最好只招待員工便好了 ……(食了咁多餐廳,真心第一次咁唔高興)
第一次試這間酒店自助餐
復活節想小朋友開心才去。
食物質數還可以,員工都有善。
但問題出係兒童遊戲室,入面沒有職員。
唉,休假職員就可對別人小孩那麼惡嗎?
(食了咁多餐廳,真心第一次咁唔高興)
新年咁開心嘅日子又點少得美食呢? 見到位於尖沙咀香港百樂酒店做緊限時優惠又有我最愛嘅法式x意式風味就一家人嚟試試啦😋唔好諗住超值晚餐款式唔多,但款式都幾多,除左西式甜品有埋中我最愛嘅中式養顏甜品😍每位客人仲可以食到法式牛油香蒜焗龍蝦乙客‼️🦞法式牛油香蒜焗龍蝦肉質彈牙,濃濃嘅牛油香同龍蝦真係完美組合。♥️仲有充滿層次感嘅法式香草牛油焗田螺酥盒,鮮美白酒忌廉煮蜆,濃濃🍷紅酒燴雞同埋黑松露野菌海鮮意大利飯同埋我嘅最愛飲完超暖胃嘅法式洋蔥湯同埋中式蟲草花燉湯。平時自助餐比較少見嘅威靈頓豬柳同埋冰鎮麵包蟹蟹腳海鮮拼盤呢到都有得食🍖🦀 仲有得任食香煎羊架,餐廳員工全程會一邊煎一邊比我地拎,煎到啱啱好,肉汁Juicy。食完主菜點會少得甜品?除左平時會見到嘅西式蛋糕,呢到仲可以任食瑞士MÖVENPICK雪糕 🍨仲有養顏桃膠燉蛋白🥹 飲品除左一般茶同咖啡,仲有無限供應果汁和啤酒🍻♥️ 惠顧自助餐,12歲以下小童可享半價優惠;一位6歲以下小童隨付費成人惠顧可免費用餐♥️Park café (尖沙咀)尖沙咀漆咸道南61-65號香港百樂酒店4樓

每位客人仲可以食到法式牛油香蒜焗龍蝦乙客‼️

仲有養顏桃膠燉蛋白🥹

飲品除左一般茶同咖啡,仲有無限供應果汁和啤酒🍻

Park café (尖沙咀)
尖沙咀漆咸道南61-65號香港百樂酒店4樓
2024-03-18 857 瀏覽
用餐日期:2024/03/11可用餐時段:12:00-14:30,2小時30分鐘用餐費用(每人):$172.8餐廳環境:環境整潔乾淨 冷氣足 檯與檯之間闊落 坐得舒服 但這天客人多 出入感覺有點擠迫 服務:服務員服務正常 收碟及時 食物及時refill 沙律吧:有多款沙律菜+多款沙律+多款冷食+芝士+火腿片 沙律菜新鮮配料沙律選擇多味道也好 有3款芝士味道都不錯 推薦溫泉蛋+秋葵+豆腐 如有柚子醋醬汁更好冰鎮海鮮:有3款(青口 蝦 蜆) 試了蝦 味道正常鮮甜刺身/壽司:有幾款刺身/壽司 沒試 不作評論湯品:試了蘑菇湯 湯夠濃但偏咸 減咸些會更好熱食:選擇有不少 有人蔘雞 藥膳醉蝦 藥膳雞翼 藥膳排骨 陳年花雕燴牛肋條 藥膳魚柳 招牌豬腳薑 幾款炸物 烤牛扒 烤羊肉 幾款印式咖喱+飯/烤餅 等 也有點心 麵檔等 試了烤牛扒 烤羊肉 陳年花雕燴牛肋條 藥膳魚柳 都味道不錯 但招牌豬腳薑做得極差 豬腳毛沒處理乾淨也沒煮稔 藥膳排骨也乾硬不稔 希望店方改善甜品:有多款 試了幾款都味道不錯 推薦奶凍 檸檬珍珠 葡撻 窩夫餅 燉蛋 雪糕:有1款朱古力味Dryers雪糕+2款其他牌子的 希望店方改
用餐日期:2024/03/11
可用餐時段:12:00-14:30,2小時30分鐘
用餐費用(每人):$172.8
服務:服務員服務正常 收碟及時 食物及時refill

冰鎮海鮮:有3款(青口 蝦 蜆) 試了蝦 味道正常鮮甜
刺身/壽司:有幾款刺身/壽司 沒試 不作評論
湯品:試了蘑菇湯 湯夠濃但偏咸 減咸些會更好

雪糕:有1款朱古力味Dryers雪糕+2款其他牌子的 希望店方改善雪糕選擇和質量
水果:有3款 味道正常鮮甜

飲品:有茶/咖啡/果汁 這家的咖啡機出的咖啡奶泡夠厚 推薦

總結:這家餐廳現自家網上做買一送一優惠後自助午餐價錢吸引 食物選擇和味道不錯 是值得推薦的午餐自助餐餐廳
2024-03-11
$172.8 (午餐)