Park café

2024-05-15 127 瀏覽
之前有朋友介紹呢間酒店自助餐俾我,好似質素唔錯!今次終於同屋企人夾到時間去 ,佢地既主題係「漁鮮饗樂」海鮮自助晚餐,依家就同大家睇下有啲咩食啦!🔵冷盤一黎到就有唔同款既海鮮冷盤揀😳😳,例如有青口、蝦、海螺等等,拎左麵包蟹蟹腳同青口, 無腥味😋 .🔴熱盤實在太多款,例如三重芝士龍蝦伊麵、鮑魚花膠啫啫雞煲、香煎吞拿魚配柚子醋、黑松露鹽酥軟殼蟹、日式咖哩雞等等,中式西式日式都有,要大讚佢地既辣酒煮花螺同片皮鴨都夠晒惹味,正呀!.🟢湯+飲品湯有鮑魚燉雞湯同酥皮海龍皇湯,佢地既酥皮海龍皇湯入面好足料,溝埋上面啲酥皮又有另一種飽足感😎.🟡甜品包括見到就開心既朱古力噴泉,好多款既蛋糕、甜品杯、糖,仲有楊枝甘露等等,我就最鍾意食佢地既雞蛋仔同埋葡撻仔,雞蛋仔好脆,葡撻的的骰骰,熱辣辣好好味。重點推介佢地有得任食瑞士MOVENPICK雪糕,食返幾杯都回本呀!.呢度可以任食3小時,而且環境都唔會好逼同埋多人,幾舒服

🔵冷盤

🔴熱盤
實在太多款,例如三重芝士龍蝦伊麵、鮑魚花膠啫啫雞煲
🟢湯+飲品
🟡甜品