餐廳: PHI Coffee & Pancake (屯門市廣場1期)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
📍「PHI Coffee & Pancake」- 屯門今次食食食之旅黎到屯門😌Soufflé pancake 係👧🏻最愛嘅甜品之一,所以專登嚟PHI 食佢嘅疏乎厘pancake 🤩📷餐廳位於屯門市廣場一期三樓,店面呈開放式,店面唔算大,今次我哋坐咗卡位都幾闊落😗Cafe 唔至得甜品,仲有多款主食、bakery 、特色飲品,宜家仲推出萬聖節🎃menu,每次嚟都有新鮮感😇🍴玄米茶提子無花果梳乎厘💰HK$138✨推薦指數:9/10呢款係好少見嘅口味,感覺又fresh 又清新,所以一於試呢款😎一入枱就見到3️⃣大件原味soufflé pancake ,面頭有玄米茶忌廉做襯托,旁邊有好多粒提子同無花果配上紅莓醬,賣相幾靚😍再次食佢嘅soufflé pancake,都係覺得蛋味好夠香,口感鬆軟得嚟唔會回縮或者好似食緊空氣咁,甜度岩岩好🤤玄米茶忌廉份量超多,口感creamy 唔會太甜😋香甜嘅香印提子同甜而不膩嘅無花果配埋梳乎厘pancake 真係幾夾,仲有酸酸甜甜嘅紅莓醬可以點,一款有幾種配搭好正💯💯💯🍴深秋蟹膏意大利飯💰HK$135✨推薦指數:8.5/10嚟到食蟹嘅季節,又點可以唔試呢款呢😌金黃色嘅嘅
📍「PHI Coffee & Pancake」- 屯門

今次食食食之旅黎到屯門😌

🍴玄米茶提子無花果梳乎厘
💰HK$138
✨推薦指數:9/10

🍴深秋蟹膏意大利飯
💰HK$135
✨推薦指數:8.5/10
嚟到食蟹嘅季節,又點可以唔試呢款呢😌
金黃色嘅嘅意大利飯由大量蟹膏煮成,每啖都掛滿蟹膏汁,仲食到蟹肉添!食落口感好creamy,飯身就係普通白米飯唔會太硬身,如果份量多啲就更正🤤

🍴燒牛肉向日葵三文治
💰HK$82
✨推薦指數:8/10
丹麥麵包煎至金黃色,夾住燒牛肉同半融芝士,再放上半熟蛋🍳旁邊仲有牛油果沙律做伴碟,好豐富🤗
煎蛋切開好流心,蛋醬流落個包到好治癒🤩食落咸牛肉幾咸香,份量唔算多,芝士相對較多但食落唔算漏,不過可以再溶啲就更好🤣麵包充滿牛油香味,絕對係邪惡之選😈

🍴OR! MY GHOST! OREO沙冰
💰HK$68
✨推薦指數:7.5/10
呢款係Halloween 🎃限定飲品,梗係嗌返杯應下節😌
呢杯都係邪惡之選,面頭佈滿cream 同Oreo 碎,中間係朱古力味沙冰,沙冰打到好碎似飲milkshake ,飲落朱古力味比較重,岩哂🐜人😍

🍴Tiramisu Coffee
💰HK$52
✨推薦指數:8.5/10
唔係間間Cafe 都會有呢款,所以難得見到梗係要飲🤣
呢杯賣相勁靚,面頭係鋪滿可可粉嘅忌廉,插上Tiramisu’s signature 手指餅,真係好似食緊Tiramisu 甜品咁🤩
飲落咖啡味香濃但又唔會太苦易入口,面頭嘅cream 香濃,口感滑身但可以再輕盈啲,連埋咖啡飲唔會太甜😋
午餐
  • 提拉米蘇咖啡
  • Tiramisu Coffee
PHI 全日早餐假日瞓到中午,叉足電喺精神啲,去到PHI 仲可以揀全日早餐,真喺開心樂事,鍾意食太陽蛋,同埋用蛋漿煎香噴噴嘅吐司,德國腸啖啖肉,勁正呀!~慢煮牛面肉扁意粉牛面肉有濃郁嘅牛肉香味,啖啖軟腍嘅口感,搭配蕃茄好夾,茄蕃醬汁掛滿意粉上,好美味!OR! MY GHOST! OREO 梳乎厘PHI出品嘅梳乎厘夠晒鬆軟,適逢10月啱晒慶祝萬聖節嘅梳乎厘,南瓜曲奇,南瓜焦糖燉蛋,曲奇忌廉慕絲,感覺好有節日氣氛 🎃 !OR! MY GHOST! OREO 沙冰飲到曲奇碎同朱古力味道嘅沙冰,香甜嘅可可粉嘅香氣,好sweet 😋 !
PHI 全日早餐

德國腸啖啖肉,勁正呀!~

慢煮牛面肉扁意粉

牛面肉有濃郁嘅牛肉香味,啖啖軟腍嘅口感,

搭配蕃茄好夾,茄蕃醬汁掛滿意粉上,好美味!

OR! MY GHOST! OREO 梳乎厘

南瓜焦糖燉蛋,曲奇忌廉慕絲,感覺好有節日氣氛 🎃 !

OR! MY GHOST! OREO 沙冰

• PHI全日早餐
  • OR!MYGHOST!OREO梳乎厘
每次經過都聞到好香嘅pancake味,今日終於有機會試吓😍1. Parma Ham吐司吐司好似平時去BBQ食嘅蜜糖麵包升級版,外面夠酥脆又keep到厚吐司果種軟熟。牛油果醬有檸檬調味,味道清新好啱做前菜開胃。平時都好鍾意食Parma Ham,第一次又甜又鹹又酸酸地咁食估唔到幾夾,(下次又可以試下屋企咁整🤣)。2. 大閘蟹risotto 到咗秋天梗係要食佢哋嘅大閘蟹risotto!成間舖頭好有心機轉左萬聖節嘅裝飾,同埋Menu都有跟節日同埋季節轉左🤣!好蟹人士梗係要試吓佢呢個risotto! 驟眼望落去平平無奇,但係每一啖都會見到有蟹膏同埋蟹肉,食落有忌廉、蟹肉嘅鮮味,唔使自己剝蟹但係又食到蟹膏同埋蟹肉,我覺得呢個價錢抵比🤣唯一係有一啖食到少少蟹似中間白色果啲「軟殼?」不過可以接受。唔好蟹嘅男朋友都覺得呢個飯好好食。3. 經典英式伯爵茶疏乎厘重頭戲就係佢哋香噴噴嘅疏乎厘,一擺上台已經勁香蛋味,以前食疏乎厘我都覺得食完好似食空氣咁,得個香味但裏面好唔packed😂但係呢度嘅疏乎厘質感蓬鬆而食落好實在,連cream都係好濃郁好口嗰一種,配埋唔同口感嘅配料,可以試到好多口味。疏乎厘有伯爵茶嘅香
每次經過都聞到好香嘅pancake味,今日終於有機會試吓😍

1. Parma Ham吐司

2. 大閘蟹risotto

到咗秋天梗係要食佢哋嘅大閘蟹risotto!

3. 經典英式伯爵茶疏乎厘

重頭戲就係佢哋香噴噴嘅疏乎厘,一擺上台已經勁香蛋味,以前食疏乎厘我都覺得食完好似食空氣咁,得個香味但裏面好唔packed😂但係呢度嘅疏乎厘質感蓬鬆而食落好實在,連cream都係好濃郁好口嗰一種,配埋唔同口感嘅配料,可以試到好多口味。疏乎厘有伯爵茶嘅香味,加埋佢帶甘味嘅伯爵茶醬真係好香,唔怪得知係人氣no.1🤣! 見到好多人都係食完晚飯,之後嗌咗兩個疏乎厘坐低慢慢食同傾計,下次想試下其他味!!

4. Tiramisu coffee
上面果層cream好rich同埋份量好多,成個雪糕咁好似食緊第二個甜品😂本身非常鐘意Tiramisu,已經非常飽嘅我哋最後都清咗。Tiramisu愛好者必嗌!

Godiva chocolate wine coffee

星期五happy Friday,一於試吓有酒味嘅咖啡🤣上面有朱古力脆脆同埋竹炭粉,朱古力脆脆,增加口感,竹炭粉其實冇乜存在感,用黎裝飾🤣飲落有少少似Baileys嘅感覺,有酒精嘅味道,不過係似cocktail的感覺,我覺得女仔都會鍾意🤓

2023-10-30 37 瀏覽
就黎10月31號萬聖節啦🎃,屯市最上層既呢間PHI Coffee & Pancake推出左最新既餐牌;萬聖節系列既Pancake同沙冰,搵埋朋友一齊試試佢辣蕃茄蟹肉扁意粉🍝$98 蟹肉佈滿整個意粉既表面,辣蕃茄汁都蓋唔過蟹肉既鮮味,扁意粉十分掛汁Lotus海鹽焦糖法式吐司🍞$88吐司兩面都烤脆過,入面軟熟,蜜糖味加Lotus餅碎,整體都甜甜班蘭椰子咖啡☕️$48班蘭、咖啡、椰汁分開左三層顏色,外型十分好看,椰汁中和左咖啡既苦味,帶有少許班蘭既清新味,不錯OR! MY GHOST! OREO 沙冰🍧 $68滿滿既oreo餅碎,加上忌廉同朱古力味既沙冰,清涼而又滿足OR! MY GHOST!OREO 梳乎厘🥞 $210(有南瓜曲奇)呢款梳乎厘淨係賣相都夠哂殺食,上枱同時會比埋張介紹卡有梳乎厘、南瓜燉蛋、南瓜蓉、oreo餅乾同埋無花果等,用料十足。曲奇上既表情係由你自己用朱古力筆繪畫,真係少啲藝術天份都唔得🤣

辣蕃茄蟹肉扁意粉🍝$98

Lotus海鹽焦糖法式吐司🍞$88

班蘭椰子咖啡☕️$48

OR! MY GHOST! OREO 沙冰🍧 $68

滿滿既oreo餅碎,加上忌廉同朱古力味既沙冰,清涼而又滿足

OR! MY GHOST!OREO 梳乎厘🥞 $210
(有南瓜曲奇)

呢款梳乎厘淨係賣相都夠哂殺食,上枱同時會比埋張介紹卡

2023-10-30 26 瀏覽
之前係PHI coffee見到咁多女仔食,又未食過的我,梗係想食下佢地梳乎厘啦😍抹茶鮮奶 $42香濃嘅抹茶茶味,配搭香滑嘅牛奶,甜度啱啱好,雖然抹茶粉好多,但係完全唔會有苦澀嘅味道。OREO SMOOTHIES $68朱古力味超濃郁, Oreo餅碎加埋忌廉口感軟滑有口感。燒牛肉向日葵三文治 $82小編非常鍾意食呢個,麵包香脆內裏酥軟。牛肉食到微微嘅燒烤味道,肉質食到一絲絲口感但唔算乾。配埋面頭嘅流心蛋黃撈埋食非常好味!深秋蟹膏意大利飯 $135非常有特色嘅一個意大利飯,一上碟已經聞到非常濃郁嘅蟹膏香味,溫度保持得非常好,口感軟糯仲食到一絲絲嘅蟹肉。非常足料好推薦!玄米茶提子無花果梳乎厘 $138疏乎厘有三舊 ,好動L,好有動感,一睇就知好有空氣感😋口感棉滑,配合提子同無花果,非常清新,隔離仲有d士多啤梨醬,想食甜啲可以加

抹茶鮮奶 $42

OREO SMOOTHIES $68
朱古力味超濃郁, Oreo餅碎加埋忌廉口感軟滑有口感。

燒牛肉向日葵三文治 $82

深秋蟹膏意大利飯 $135

玄米茶提子無花果梳乎厘 $138
2023-10-29 28 瀏覽
又到 Tea Time + Brunch 時間,今日好想食梳乎厘班㦸🥞 經典伯爵茶梳乎厘班㦸🥞 $158最愛伯爵茶口味,梳乎厘班㦸鬆軟彈彈,有香滑日本雞蛋味,配有日本蕨餅,加上伯爵茶醬同馬德蓮貝殼蛋糕好配搭,令人享受更滋味 明太子醬三文魚籽貓耳朵粉🐱 $138明太子醬還有三文魚子好新鮮,配搭貓耳朵粉,貓耳朵粉一片片好可愛,味道又好美味 Lotus 海鹽焦糖吐司🍞 $88香脆吐司,塗上海鹽焦糖醬,還有蓮子蓉好香 Ghost Oreo 沙冰 $68萬聖節特飲沙冰,用上Oreo朱古力脆餅做出好美味沙冰 提拉米蘇咖啡 $52Tiramisu 已經好味道,配上咖啡又好夾好好飲

經典伯爵茶梳乎厘班㦸🥞 $158

明太子醬三文魚籽貓耳朵粉🐱 $138

Lotus 海鹽焦糖吐司🍞 $88
香脆吐司,塗上海鹽焦糖醬,還有蓮子蓉好香

Ghost Oreo 沙冰 $68
萬聖節特飲沙冰,用上Oreo朱古力脆餅做出好美味沙冰

提拉米蘇咖啡 $52
Tiramisu 已經好味道,配上咖啡又好夾好好飲

2023-10-28 18 瀏覽
好喜愛日式梳乎理班㦸🥞,充滿鬆軟空氣感,而且配搭又好味道 士多啤梨梳乎厘班㦸🥞士多啤梨好搶鏡,空氣感好鬆軟嘅梳乎厘,美味嘅cream 加蕨餅,充滿香濃日本風味 巴會馬火腿吐司🍞巴拿馬火腿好大片,配合吐司味道一流 深秋蟹膏意大利飯🍛秋高氣爽係毛蟹出沒嘅時段,而蟹膏亦最惹味最爆,意大利飯粒粒分明,滋味蟹膏跟意大利飯拌勻一齊煮,煮出特別香濃味道 提拉米蘇咖啡香濃咖啡上面有提拉米蘇 Tiramisu ,仲有手指餅,飲咖啡之餘還可以食甜品👍 斑蘭椰子咖啡☕️椰子咖啡配搭都唔錯,加上斑蘭香味更清新
好喜愛日式梳乎理班㦸🥞,充滿鬆軟空氣感,而且配搭又好味道

士多啤梨梳乎厘班㦸🥞

巴會馬火腿吐司🍞
巴拿馬火腿好大片,配合吐司味道一流

深秋蟹膏意大利飯🍛

提拉米蘇咖啡

斑蘭椰子咖啡☕️
椰子咖啡配搭都唔錯,加上斑蘭香味更清新

每次經過「PHI Coffee & Pancake」,都會見到長長人龍🫣今次看到人龍比較短,我和朋友決定在這裡坐下吃個午餐💬🔎 深秋蟹膏意大利飯($188)意大利飯吃起來鮮味十足👅每一口都可以吃到蟹膏和蟹肉,很好吃~🔎 經曲伯爵茶梳乎厘($158)伯爵茶梳乎厘是餐廳的No.1口味,一場來到,當然要試一試。賣相非常漂亮💕梳乎厘有三塊,蛋味挺濃,整體空氣感十足,非常鬆軟~一定要點上香濃的伯爵茶醬一起吃😋🔎 粉嫩士多啤梨法式吐司($88)法式吐司烤得香脆,外脆內軟,配上酸酸甜甜的士多啤梨🍓真的是絕配~🔎 豆花咖啡($52)豆花咖啡很特別,也很少見,咖啡配上滑溜的豆花,味道更豐富和有層次~🔎 絢爛熱情芒果椰子奶昔($52)芒果和椰子味很平衡,整體不會太甜~🔱另有加一服務費

🔎 深秋蟹膏意大利飯($188)
意大利飯吃起來鮮味十足👅
每一口都可以吃到蟹膏和蟹肉,
很好吃~

🔎 經曲伯爵茶梳乎厘($158)
伯爵茶梳乎厘是餐廳的No.1口味,
一場來到,當然要試一試。

賣相非常漂亮💕
梳乎厘有三塊,蛋味挺濃,
整體空氣感十足,非常鬆軟~
一定要點上香濃的伯爵茶醬一起吃😋

🔎 粉嫩士多啤梨法式吐司($88)
法式吐司烤得香脆,外脆內軟,
配上酸酸甜甜的士多啤梨🍓
真的是絕配~

🔎 豆花咖啡($52)
豆花咖啡很特別,也很少見,
咖啡配上滑溜的豆花,
味道更豐富和有層次~

🔎 絢爛熱情芒果椰子奶昔($52)
芒果和椰子味很平衡,
整體不會太甜~

🔱另有加一服務費
2023-10-24 13 瀏覽
PHI Coffee & PancakePHI 是以日式風格打造的咖啡廳,食物選材方面都經過嚴選,我完全不用擔心。我來到時已經很多人排隊等候。經典英式伯爵茶 Soufflé 梳乎厘 - $158內含物是由三塊伯爵茶味梳乎厘班戟、伯爵茶打成的忌廉、幾粒麻糬+黃豆粉、焦糖米餅和小蛋糕。 梳乎厘入口好香濃雞蛋味同伯爵茶味,質感軟滑綿綿空氣感十足,忌廉香滑,麻糬QQ的,很不錯的配搭唷。粉嫩士多啤梨法式多士French Toast - $88外觀十分漂亮用來打卡一流,金黃色法式多士,週邊配上新鮮士多啤梨加雲尼拿雪糕。深秋蟹膏意大利Risotto飯 - $135 一到秋冬季就會想起大閘蟹😍😍喜歡吃蟹的我,看到cafe都有蟹的risotto當然要試一試到底是什麼味道。蟹肉和蟹膏都是滿滿的,鮮味十足,很creamy 很好吃。Godiva朱古力酒咖啡(凍) - $58揉合了咖啡和朱古力酒,感受到咖啡因同酒精在體內爆發。朱古力 (凍) Iced Chocolate - $38很香濃可可味,加上忌廉做成很香滑的效果。總結,整體上食物都很高水平,不過我下次再來時飲品要少冰😆。📍PHI Coffee & Pan
PHI Coffee & Pancake

經典英式伯爵茶 Soufflé 梳乎厘 - $158
經典英式伯爵茶 Soufflé 梳乎厘

粉嫩士多啤梨法式多士French Toast - $88
粉嫩士多啤梨法式多士French Toast

深秋蟹膏意大利Risotto飯 - $135

Godiva朱古力酒咖啡(凍) - $58
揉合了咖啡和朱古力酒,感受到咖啡因同酒精在體內爆發。
Godiva朱古力酒咖啡(凍)

朱古力 (凍) Iced Chocolate - $38
很香濃可可味,加上忌廉做成很香滑的效果。
朱古力 (凍) Iced Chocolate

總結,整體上食物都很高水平,不過我下次再來時飲品要少冰😆。

📍PHI Coffee & Pancake (屯門市廣場)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓Kiosk 02號舖
經典英式伯爵茶 Soufflé 梳乎厘
粉嫩士多啤梨法式多士French Toast
深秋蟹膏意大利Risotto飯
Godiva朱古力酒咖啡(凍)
朱古力 (凍) Iced Chocolate
2023-10-22 23 瀏覽
The Grapes and Figs looked really attractive and I decided to try it before it switched to the Halloween Menu. I ordered their Pandan and Coconut coffee which was really rich.The pancake came and as usual the pancake was amazing. There were plenty of fruits for decoration and tasting with the pancake. However, as I commented before, there is really too much cream. Despite as the customer, I can remove the cream by myself, it would be simply be easier if less was added
Pandan and Coconut Coffee

Grapes and Figs Genmaicha Pancake
2023-10-13
Pandan and Coconut Coffee
2023-10-21 45 瀏覽
舖頭喺戲院門口,朋友特登約咗食嘢後睇戲環境算開放式,但都幾精緻!經典英式伯爵茶疏乎厘$158上枱已經有陣陣蛋香!梳乎厘大有微微嘅空氣感,食落軟彈,伯爵茶醬味道都幾濃,但又不會過甜!配上碟上忌廉,口感豐富!入口就有溶溶地既感覺!慢煮牛面肉扁意粉 $98意粉嘅口感彈牙,而且醬汁適中!慢煮牛肉口感軟腍,唔錯!向日葵三文治$82士芝火腿已經係Perfect match碟邊仲配有牛油果🥑醬!斑蘭椰子咖啡 $48斑斕配搭椰子嘅香味好有泰國風情,而且咖啡嘅濃度適中,係一個唔錯嘅選擇陽剛香水檸檬茶 $42檸檬茶入面有百香果同檸檬,飲落清新但係又不會太甜!
舖頭喺戲院門口,朋友特登約咗食嘢後睇戲
環境算開放式,但都幾精緻!

經典英式伯爵茶疏乎厘$158

上枱已經有陣陣蛋香!
配上碟上忌廉,口感豐富!

入口就有溶溶地既感覺!

慢煮牛面肉扁意粉 $98
意粉嘅口感彈牙,而且醬汁適中!
慢煮牛肉口感軟腍,唔錯!

向日葵三文治$82
士芝火腿已經係Perfect match
碟邊仲配有牛油果🥑醬!

斑蘭椰子咖啡 $48

陽剛香水檸檬茶 $42
檸檬茶入面有百香果同檸檬,飲落清新
但係又不會太甜!
2023-10-14 37 瀏覽
屯門打卡人氣疏乎厘店🥑牛油果火腿牛角包 $85-脆皮牛角包🥐夾住幾塊風乾火腿 牛油香帶鹹香 有牛油果中和一下 味道唔錯🐠明太子醬三文魚籽貓耳朵粉 $138-用明太子打成醬加入忌廉煮成汁 貓耳朵粉剛好兜住濃濃嘅醬汁 好美味 原來仲有2粒帶子添🥧經典英式伯爵茶疏乎厘 $158-甜品當然要食啦 3件空氣感好多嘅疏乎厘做到震騰騰嘅感覺 伯爵茶醬好濃茶味 再配埋忌廉 焦糖等配料一齊食 幸福又滿足🍹絢爛熱情芒果椰子奶昔 $52-口感似沙冰 椰子味道好突出 加上芒果香甜味 滿分嘅飲品總體都唔錯👍🏻
屯門打卡人氣疏乎厘店

🥑牛油果火腿牛角包 $85

🐠明太子醬三文魚籽貓耳朵粉 $138

🥧經典英式伯爵茶疏乎厘 $158

🍹絢爛熱情芒果椰子奶昔 $52
-口感似沙冰 椰子味道好突出 加上芒果香甜味 滿分嘅飲品

總體都唔錯👍🏻
2023-10-13 28 瀏覽
好耐無同千姑出街👧🏻🍄約咗佢去屯門 搞到佢男朋友仔問佢做咩要山長水遠入屯門😹因為食呀!食呀!食呀!我地約12:00由朝食到黑💓要有good holiday 就要由breakfast 開始!所以一開始就食個非常之豐盛早餐ʕ •ᴥ•ʔ🐟明太子醬三文魚籽貓耳朵粉$138平時都勁抗拒呢啲蝴蝶粉貓耳朵粉 覺得呢類型嘅口感好唔OK🫢係因為朋友想食 所以試下 比我想像中好食好多!明太子醬幼滑香濃,貓耳朵粉吸收晒醬汁鮮甜味🤤🥑炒蛋牛角包配牛油果$72呢個完全係巨大化炒蛋!真係懷疑佢落咗成隻蛋落去 巨型嘅蛋瀑布🤤牛油果醬落咗檸檬汁更加清新🥞伯爵茶疏乎厘疏乎厘空氣感十足 蛋味同埋濕潤程度啱啱好💓一啖疏乎厘一啖cream同雪糕😈🍫Godiva朱古力酒咖啡入面落左Godiva 朱古力酒🤤笑4我 個👧🏻唔記得攪勻 之後話覺得自己好似飲緊酒😂因為佢一啖已經索晒朱古力酒!🤣🍓士多啤梨梳打$48梳打甜到啱啱好 再配有士多啤梨果肉 攪勻杯嘢飲之後成杯都會變咗粉紅色🍓

🐟明太子醬三文魚籽貓耳朵粉$138

🥑炒蛋牛角包配牛油果$72

🥞伯爵茶疏乎厘

🍫Godiva朱古力酒咖啡

🍓士多啤梨梳打$48
2023-10-10 22 瀏覽
員工態度差,叫左個餐,另外加多個意粉但又會無落單,見咁耐未嚟就問問,點知漏單,水又唔識加,食物分量又少,前菜又求x其,沙律竟然連汁都無滴,唔知發生咩事囉,唔會再有下次囉
2023-10-10
2023-10-07 38 瀏覽
PHI coffee & pancake 梳乎厘我諗好多女性都好鍾意食 🌝有日行街同朋友行到攰 見到佢地有 白桃梳乎厘 就話要入去食🌝入到去又點會 只叫一樣野就算 👉🏻👈🏻當日就係@phi.coffee.pancake叫左粉紅仲夏白桃梳乎厘牛油果火腿牛角包明太子醬三文魚籽長通粉貓耳朵粉粉紅仲夏白祧梳孖提拉米蘇咖啡油瀆蕃茄燒牛肉意大利飯本人就大推幾樣🌝🌝明太子醬三文魚籽長通粉貓耳朵粉明太子咪幾濃😎 貓耳朵粉幾有咬口 粉紅仲夏白桃梳乎厘食左甘多濃味野 但係都 好清新 😎唔會話食到好飽食唔落😎😎白桃幾甜😎😎食左 1個小食 2個主菜 2杯飲品 1個甜品 賣單HKd 645價錢中規中矩😎😎但又有好多特式飲品 又好坐 職員態度又好 👍🏻👍🏻👍🏻下次再睇下試咩新味甜品🌝🌝😎
PHI coffee & pancake
梳乎厘我諗好多女性都好鍾意食 🌝