2021-09-05
屯門紅橋一帶都有唔少食嘅選擇,今次呢間位置近景峰站附近嘅街邊店。我同朋友都分別叫左個主菜再加配套餐,就包主菜、餐包餐餐湯、同埋餐飲甜品。美式BBQ豬仔骨配薯條 🐷🍟豬仔骨賣相唔錯,份量都算多,煮得火喉岩岩好令肉質入口都易咀嚼。我地揀左薯菜,薯條就放喺豬仔骨底,同幾夠食。FUSION鰻魚意大利飯 🐟🇮🇹第一次試呢個組合都幾新鮮,自己本身分別都幾鍾意食鰻魚同意大利飯,鰻魚大大條,飯嘅質感又煮得岩岩好唔會太硬。甜品方面就不過不失,始終都係套餐包埋,本身都唔會有太大期望,不過份量都算多,有兩件唔同款嘅cheese cake (薄荷朱古力同原味),口感係比較偏硬身同實嘅質感。總括嚟講,呢間係同朋友慢慢食同吹水嘅一個好選擇,呢度都仲有一啲自創嘅cocktail/mocktail飲,加度個場暗暗地氣氛都幾唔錯。
美式BBQ豬仔骨配薯條 🐷🍟
FUSION鰻魚意大利飯 🐟🇮🇹