2020-09-26
我哋嗌左一個Pizza,係一位女經理幫我哋落單。過咗大約25分鐘,我哋追問女經理,點解其他枱嘅Pizza已經到,但係我哋嘅Pizza仲未嚟,佢就好無耐性亦都好晦氣,咁樣回答我哋,佢話Pizza係要焗咖喇咪會耐啲囉,佢冇幫我哋去跟進同了解情況。再過多25分鐘,總共我哋等咗50分鐘,我哋再搵女經理,話俾佢知我哋唔等啦要取消,然後再追問佢點解咁耐,呢個時候佢都冇歉意亦都冇道歉,只係話佢啱啱知道個Pizza仲未焗,我哋再問佢點解頭先問你嘅時候唔話比我哋知,佢一直保持住好晦氣好冇禮貌嘅態度,同我哋講佢都係啱啱先知我頭先點樣話俾你知。女經理態度超級差!成個用餐過程好不愉快!睇返其他食評,原來好多人都有投訴呢度嘅侍應態度非常惡劣,我唔會再去受氣!