2020-04-05
講起韓國我會諗起啤酒炸雞😂😂除左係星星效應令啤酒炸雞呢個配搭hit起之餘 仲係冬天宵夜既恩物 記得當年同朋友去韓國凍到飛起 但又口痕 於是就星星效應影響下買咗啤酒同炸雞留喺酒店度做宵夜😋😋 由於疫情嘅關係 你唔好話去旅行 連出街都成問題 不過唔緊要 好彩都有間野一解我無得去旅行既慾望 頂住先 我隻肥仔就最鐘意食芝士,今次就有機會帶佢黎食啦,叫做慰勞佢轉左工既辛酸。日以繼夜home office~ 呢餐我既😎😎預祝你搵多D$$💰💰 生意興隆 順風順水 繼續帶我去唔同地方食好西😂😂 記住啦 每當你做到好倦好乏力既時候 你就諗住呢個使命 咁你就有動力繼續做野啦😌😌 加油💪🏻 作為你背後既肥妹 我係絕對支持你 😍😍一黎到梗係叫左2杯大啤啦 韓式手工啤 飲落去幾滑溜 淡淡果香 (但我唔記得肥仔個杯係咩口味 我淨係記得自己係叫左檸檬口味 sorry🤦🏼♀️🤦🏼♀️)手工啤易入口 正 ❣️❣️之後就叫左個泡菜海鮮芝士蜜糖杏仁芝心脆邊既Pizza 同埋蜂蜜蒜粉炸雞 Pizza!! 一拉一撕d 芝士好誇張 拉唔斷既 咬落去好彈牙同埋好倦😂😂 芝士迷見到會好歡樂 但係我覺得 芝士無咩味 又唔係話好香濃 純滿足
Pizza!! 一拉一撕d 芝士好誇張 拉唔斷既 咬落去好彈牙同埋好倦😂😂 芝士迷見到會好歡樂 但係我覺得 芝士無咩味 又唔係話好香濃 純滿足到視覺既享受only un...... d芝士係無咩味既 同埋好似咬緊舊膠 d味都分得好開下同泡菜唔太夾 但反而個蜜糖杏仁芝心脆邊就有驚喜 🥳🥳甜甜脆脆好鬆化!唔錯!我係一個好無衣食既人 平時食pizza 我唔會理芝唔芝心 總之就唔會食個批邊 但唯獨呢個 我食哂d邊邊😋😋
炸雞!! 可能炸耐左掛 雞肉唔嫩都唔緊要仲要成舊雞有d乾😅而且雞肉無咩味,唔知係咪一解左凍就生炸左佢呢?🤔🤔 呢堆炸雞主要係靠面頭既蜂蜜同蒜粉,好彩d蜂蜜同蒜粉夠多。如果唔係我都唔知點食呢堆炸雞。KFC既炸雞係最好食 講完
整體黎講 下次會黎既話我諗應該係因為個蜜糖杏仁脆邊吸引到我 🤭🤭🙇🏼♀️🙇🏼♀️