2023-04-14
喺網上見到Pizza Express星期一至四做緊優惠,今日星期二做一隻新口味Pizza 原價工I72 ,星期二特價$52,同時喺OpenRice訂位仲可以賺埋飛行里數,點可以唔帶埋🤴🏻一齊試呢?~~~西西里肉腸菠菜薄餅🍕~~~Pizza屬於中型size,面上有適量蔬菜、雞肉塊、芝士cream同埋蕃茄汁🥫,🤴🏻就覺得最好味就係頭一塊,因為溫度最熱,可能餅底比較薄就好快凍就變得普通咗啲😆😆,我就覺得味道正常,但有點唔明嘅係佢所講嘅肉腸係唔係就係雞肉塊呢?因為我哋搵唔到肉腸嘅嘢😅😅~~~意式焗肉丸🧆~~~$68只有五粒肉丸🧆呢個性價比非常之低,唔係好大粒比起普通打邊爐丸丸細少少,肉質方面比較偏 ‘淋 ’ 、偏軟!😅😅反而跟配嘅茄汁🥫更吸引😋😋,茄汁🥫唔會太酸帶有DD 甜味😉😉,可能就係貴在個醬汁掛😝😝
~~~西西里肉腸菠菜薄餅🍕~~~
~~~意式焗肉丸🧆~~~