想睇下傢俬電器,沙田絕對係不二之選!開始慢慢睇嘢之前,當然要食飽左先啦🤭.週未黎沙田,預左人山人海😵‍💫 所以!早已打算邊間餐廳唔洗排就去邊間食😂 星期六下午12點半,pizza express 唔洗排喎!一於直入✌🏻 可能因為冇套餐,冇其他餐廳咁抵食掛?😯.我地三個唔係好餓,所以叫左一個pizza一個意粉share🥳 .➡️北京烤鴨薄餅 (鴨胸、海鮮醬、辣椒、青蔥、青瓜及馬蘇里拉芝士- 不含番茄醬).平時蕃茄醬,千島醬pizza就食得多。今日搞搞新意思,試個特別啲既先! 味道ok 喎!真係好似食緊北京填鴨😂 只係餅底太薄,食完都唔係好有滿足感🫢 我食左兩件,完全冇飽肚既感覺😂.➡️烤雞配長通粉(細份)(烤雞、蝴蝶粉配蘑菇汁、松露醬、菠菜葉。最後加上酸忌廉、 巴馬臣芝士、蕃茜及迷迭香。).本身見menu圖片有蝴蝶粉好吸引,所以冇點諗就簡左佢😋點知,竟然會冇蝴蝶粉,所以我地就改做長通粉。好食喎!本身諗住烤雞只有幾塊,點知有半隻雞!醬汁又夠😍 係會encore既意粉!
➡️北京烤鴨薄餅
北京烤鴨薄餅

➡️烤雞配長通粉(細份)
烤雞配長通粉

2023-01-28