2024-11-23
朋友話依排想食多啲雞肉,可以增肌💪🏾又唔想食得咁清淡食烚雞,我諗食炸雞應該啱佢🍗即刻揾吓有乜正嘅炸雞,發現原來韓國嘅炸雞界Prada開到嚟香港!半半炸雞 $238(青陽辣椒MAYO & CORN-SO AMAZING)————————————有得半半炸雞🍗而且價錢同單點一款味道差不多,梗係揀個半半炸雞開心Share啦😋仲可以揀有骨或無骨🦴我就比較懶所以揀咗無骨🤣青陽辣椒MAYO超有特色,Mayo醬好邪惡,帶點甜味,成件雞都沾滿綠綠嘅Mayo再加上青陽辣椒粒🫑有少少辣🤏🏾另外CORN-SO AMAZING炸雞沾滿晒濃濃嘅粟米粉🌽炸雞嘅皮咬落好香口。Bacon Potato Ball $68————————————超特別嘅薯波波🥔圓軲轆一粒,外皮好酥脆,裏面係好軟糯口感嘅薯蓉,混合Bacon碎粒🥓越食越上癮。蜂蜜米酒 $128————————————酒精味唔會太重,有甜甜嘅米香同甜甜嘅蜂蜜味,微微嘅碳酸氣泡感,好Smooth嘅感覺,配搭煎炸食物非常解膩🍶
半半炸雞 $238
(青陽辣椒MAYO & CORN-SO AMAZING)
Bacon Potato Ball $68
蜂蜜米酒 $128