2021-06-04
Bagel一向被譽為健康嘅包,但係每次食 R&R bagel我都要計劃一下,因為我至愛嘅係Bacon Jam BLT!! 今次公司team breakfast,大家決定order R&R一齊Happy Friday~~雖然佢入面都係有Baby Spinach,蕃茄,同其他菜,但係同樣地佢有BACON JAM,CREAM CHEESE,CHEDDAR CHEESE! 咁邪惡,你話係咪真係要計劃一下!要計劃一下…嗰日一個會吸收嘅卡路里,為咗識食佢,其他兩餐都要極度輕盈😂😂我揀左 Onion Bagel,雖然佢嘅配搭已經係屬於邪惡嘅軸心,bagel都要揀返相當嘅口味先至可以造成完美嘅配搭🙃🙃🙃咁樣睇好似平平無奇,但係切開之後…佢成個包嘅配搭其實唔會輸比一個 Burger!!! 不過影相影唔到佢有幾邪惡有幾好味🥲
咁樣睇好似平平無奇,但係切開之後…