2020-05-17
脷申先😛我是Bagel控,見到Bagel就會有種好療癒既感覺🥰🍩😍香港專門食Bagel既店吾算多,R&R Bagels一睇個名就知係bagel專門店!(而不是出面好多普通麵包扮bagel😂)心目中正宗既bagel係整體厚實(厚實又吾係硬硬乾乾!),外皮脆脆裡面卻煙煙韌韌😍食起來口感層次好豐富的那種圈圈Bagel😋揀左一款savory (smoked salmon bagel)一款sweet (fresh strawberry cream cheese bagel), 煙三文魚那個好好味😍好飽足,滿滿幸福既感覺🥰, 係正宗煙韌厚實的bagel質感👍🏽而甜既strawberry cream cheese相比咸既未必係最出色,但整體都很不錯,如果多過一人去食,值得咸甜款式各試一款(貪心吃法😋😛😜)! 星期日下晝去吾算多人,可以靜靜傾計享受美味幸福bagel😊😊!