2025-08-01 335 瀏覽
連續三年米芝蓮必比登推介、全店晚市滿座的餐廳人均一百多的泰國菜!居然在大角嘴平民區可以吃得到?這次來訪Restoran SAYA美食質素一級棒淺嚐這燒豬頸肉沙律生菜包裹著這燒香的豬頸肉香極了不能錯過這碗馬莎文咖喱牛肋條,一口烤香的麵包、配上獨門香料熬製的咖哩、還有這燉得軟糯的牛腩,滿分!必吃的牛肉炒寬河粉也嘗了炒河粉確實出色每條都好有勁道答應我不要放過這份超香的泰式煎蠔仔餅每口都是蠔肉的滋味太幸福了蘸上泰式辣醬配上這嘎嘣脆的外皮這滋味誰懂呀?堆疊成玫瑰的芒果糯米飯也太吸睛了吧配上椰奶和淡淡的芒果香味推薦——————為食分界線——————📍 Restoran SAYA大角咀嘉善街18號利奧坊地下G701號舖人均消費: 港幣150 @sayahkg @media.vas #restotansaya #thaifood #michelin #hkmichelin #hongkongfood #streetfood #taikoktsui #taikoktsuifood #spicyfood #tsuenwan #opmall #winetasting #nightlife #hk #hon
連續三年米芝蓮必比登推介、
全店晚市滿座的餐廳
人均一百多的泰國菜!
居然在大角嘴平民區可以吃得到?

這次來訪Restoran SAYA
美食質素一級棒
淺嚐這燒豬頸肉沙律
生菜包裹著這燒香的豬頸肉香極了

不能錯過這碗馬莎文咖喱牛肋條,
一口烤香的麵包、
配上獨門香料熬製的咖哩、
還有這燉得軟糯的牛腩,
滿分!

——————為食分界線——————
📍 Restoran SAYA
大角咀嘉善街18號利奧坊地下G701號舖

人均消費: 港幣150

#hk #hongkong #hkfood #hkfoodie #hkblogger #hkfoodblogger #hongkonger #香港 #香港美食 #週末好去處 #香港好去處 #食好西 #美食 #探店 #香港探店
黎個泰式米之蓮推介晚餐先~椰青 $58椰汁沙冰 $58泰式芒果柚子沙律 $98汁微酸 料很甜有層次得黎 好夾; 好味得黎 開胃~鍾意 鍾意!辣椒膏炒花甲 $128花甲份量好足呢!2個人可以開心 share~辣肉碎生菜包 $118微辣感覺 刺激食慾, 食得開懷~牛肉炒寬河粉 $138好鍾意寬河粉, 有口感 實實在在; 牛肉質量好 調味都啱啱好; 香濃惹味 食落感覺好滿足口啊~我哋下次, 都一定會叫呢個寬河粉的!芒果糯米飯 $78凍泰式奶茶 $38呢個組合 夠曬泰呀! 甜甜蜜蜜的!為呢個泰菜晚餐 完美作結

黎個泰式米之蓮推介晚餐先~

椰青 $58
椰汁沙冰 $58

泰式芒果柚子沙律 $98

汁微酸 料很甜
有層次得黎 好夾; 好味得黎 開胃~
鍾意 鍾意!

辣椒膏炒花甲 $128

花甲份量好足呢!
2個人可以開心 share~

辣肉碎生菜包 $118

微辣感覺 刺激食慾, 食得開懷~

牛肉炒寬河粉 $138

我哋下次, 都一定會叫呢個寬河粉的!

芒果糯米飯 $78
凍泰式奶茶 $38

呢個組合 夠曬泰呀! 甜甜蜜蜜的!
為呢個泰菜晚餐
完美作結

之前有幫襯過佢哋嘅荃灣分店,覺得佢哋嘅食物都幾高質,所以呢日lunch決定嚟佢哋位於大角咀嘅總店食飯😙 餐廳由2023年開始,連續3年攞到米芝蓮必比登推介㗎🤩小食拼盤呢碟好啱一大班人開心share,拼盤包咗沙爹雞串、豬頸肉條、炸墨魚餅、炸雞棗同埋蝦片,我就特別鍾意串燒同豬頸肉條,真係好香口😌泰式炭火鹽燒魚呢個係好多人食就啱晒,有一大條魚,魚肉用咗鹽同香茅燒,肉質嫩滑🐟 仲配咗生菜同米粉,可以點少少泰式秘製醬汁夾住魚肉食 。炭火燒牛肉牛肉好粉嫩,肉質軟腍,食落有濃濃嘅牛肉味,點埋青醬食就更有風味🐮泰式咖喱蟹汁軟殼蟹呢碟嘅軟殼蟹有足足兩隻,咖喱入面有蟹肉同蛋,所以質地偏杰身🥘 本身呢碟已經包咗蒜蓉包,搭配咖喱一齊食好正 。蟹肉奄列賣相平平無奇,但係切開就見到好多蟹肉🦀所以食落除咗有蛋香,仲有啖啖蟹肉鮮味 。飛天炒通菜係泰國菜經常食嘅菜式,呢度嘅通菜都好嫩,唔會有渣,帶點辣辣地,幾惹味🥬泰北咖哩金麵配燒雞呢個係餐廳推介嘅菜式之一,用咖喱配搭扁身麵,都幾掛汁,咖喱嘅味道帶點辛辣🙈 雖然一路食一路滴汗,但係非常過癮呀🤪 側邊仲有嫩滑嘅燒雞扒,仲keep住有肉汁回收🐥飲品我哋幾個仲嗌咗四杯飲品,全

班蘭椰林飄香

飲品
我哋幾個仲嗌咗四杯飲品,全部都係凍飲勁適合夏天飲用☀️
♦️班蘭椰林飄香
呢杯幾特別係Cocktail嚟㗎,入面有Rum,但係唔會搶咗斑斕同埋椰奶嘅香味,都幾有特色🌱
♦️芒果熱情果沙冰
芒果熱情果沙冰

♦️椰汁沙冰
♦️凍美式咖啡

呢一餐食咗好多正宗嘅泰國菜,真係非常滿足😌如果下晝嚟嘅話,仲有brunch可以嗌,咁就可以更平咁品嚐到星級美味 。
1938 瀏覽

♦️芒果熱情果沙冰
芒果熱情果沙冰

♦️椰汁沙冰
♦️凍美式咖啡

食完覺得呢間餐廳對得住米芝蓮推介嘅稱號,呢餐嘅菜式好多都令我印象深刻,如果大家喺大角咀想搵嘢食,首選會係呢間泰菜🇹🇭
午餐
在大角咀住宅區內竟然隱藏一間連續三年米芝蓮必比登推介泰式餐廳,只要行過鋪面都一定會被它精緻泰式度假風設計所吸引,環境有別於一般泰式小炒店,情調與佈置更感休閒舒適.吃嫌了同區奧海城商場內食肆,真心建議多走幾步值得一訪!店員特別推介新鮮海鮮類,有被【泰式炭火鹽燒魚】驚訝到!魚隻巨大,鹽燒下肉質保持鮮嫩雪白,並特別地可用生菜包裹,配搭粉絲,香草與醬汁等,具備泰北風味.而【辣椒膏炒花甲】上枱已散發香氣,味道帶甜微微香辣,非常惹味!必叫【小食拼盤】,基本上內已包含餐廳所有小食類食品,樣樣熟度恰到好處,並無乾身或太過油膩.沙爹雞串肉質幼嫩,豬頸肉條調味可口爽彈又惹味,炸墨魚餅彈牙紮實,炸雞棗少見又香口.大大盤,價格非常合理! 沒有添加辣度的【 醉貓炒河】也在水準!

2025-07-26 324 瀏覽
今次被朋友拉左來食間泰菜。店內裝修用左湖水綠,配搭藤製傢具和壁畫,充滿泰國風情。重點一片玻璃幕牆透着街燈進來,整個配置十分舒服有格調,令人有種想坐久一點的感覺。🔸飛天炒通菜 $88鑊氣充足,清脆可口,馬拉盞味濃而不膩。🔸蟹肉奄列 $178上菜已經聞到香濃既蛋味,切開後見到蟹肉十足,極濃的蟹味係口中爆開,口感滑溜及鬆軟,配上辣醬層次更豐富。🔸泰式咖喱蟹汁軟殼蟹 $188 💯整餐MVP ,極度大推。咖哩汁內是滿滿的蟹肉,香脆軟殼蟹加上蟹肉咖哩汁,蟹味濃郁得難以想像,每一口都充滿鮮甜的蟹味。另外再配上鬆脆香口的蒜蓉包亦都令人垂涎三尺。🔸燒豬頸肉沙律 $138豬頸肉非常香口及爽口,調味咸中帶酸,配搭紫洋菜及包生菜,口感及味道層次更上一層樓,胃口都打開。🔸芒果糯米飯 $78必點的菜式之一。芒果香甜、微暖的糯米飯口感煙靭再加上略帶咸味的椰漿,咸甜交雜,幸福感滿滿❤️大滿足!

🔸飛天炒通菜 $88
鑊氣充足,清脆可口,馬拉盞味濃而不膩。

🔸蟹肉奄列 $178

🔸泰式咖喱蟹汁軟殼蟹 $188 💯
整餐MVP ,極度大推。

🔸燒豬頸肉沙律 $138

🔸芒果糯米飯 $78
必點的菜式之一。
2025-06-04
2025-07-20 298 瀏覽
呢間喺大角咀由泰國廚師主理嘅泰菜餐廳真係誠意推介俾大家!入到去餐廳裏面已經覺得佢哋好有草原嘅感覺 全部都係綠油油一片 牆身有好多特別設計 ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و由於太口渴嘅關係坐低我已經叫咗個椰青同埋熱菠蘿香茅蜜 之後再點其他主菜首先上台嘅係花甲 佢哋大大隻好惹味裏面仲有青椒 黃椒 同紅椒夠晒色彩繽紛而且加入好多嘅泰式香料有我最鍾意食嘅香葉 擺上台嘅時候香氣撲鼻 忍唔住令人垂涎三尺之後叫咗個豬頸肉沙律 完全係超乎你想像 冇諗過香葉可以當沙律放題咁食 好放肆!加上少少洋蔥辣椒醋 令人胃口大增 已豬頸肉同香料一齊炒香咗 加埋清新嘅生菜 非常之多汁 另外 仲叫左沙嗲雞串 沙嗲汁本來已經淋咗喺三串雞肉上面 味道濃烈 趁熱食令人非常滿足最後當然要叫一個泰式甜品芒果糯米飯糯米飯上枱熱辣辣 再加埋一片片堆砌成花嘅芒果 加埋椰奶汁 又香甜又美味 就算食到幾飽 呢個甜品都絕對值得一試💓

呢間喺大角咀由泰國廚師主理嘅
泰菜餐廳真係誠意推介俾大家!
入到去餐廳裏面

加埋椰奶汁 又香甜又美味
就算食到幾飽 呢個甜品
都絕對值得一試💓

2025-02-11
10 分鐘 (堂食)
2025-07-18 231 瀏覽
🌿今次嚟到呢間主打泰北依善菜嘅米芝蓮必比登推介餐廳,佢哋已經連續三年拎到米芝蓮必比登推介😍 環境真係好chill,湖水綠牆+藤製傢俬,好有度假feel❤️🥬 依善辣豬肉碎生菜包($118)呢個真係開胃之選!豬肉炒得香口,香料味夠,辣度啱啱好👍🏻 生菜新鮮爽脆,包住肉碎一啖咬落去,口感層次好豐富🫶🏻🍛 泰式青咖哩・雞($138)青咖哩椰香味濃,唔算好辣,反而係香滑型😍 雞肉煮得嫩滑,吸晒咖哩汁,配埋脆多士正❤️🍜 醉貓肉碎炒河($118)用咗我最鍾意嘅寬河粉,炒河唔油膩,肉碎夠香,仲有啲九層塔香味滲出嚟,仲有好多蔬菜,必點推介🫶🏻🥭 芒果糯米飯($78)打卡必點🥰 芒果砌成玫瑰花咁靚,糯米飯煙韌度啱啱好,椰漿香甜但唔會太膩👍🏻🥥 椰青($58@)椰青水清甜,夏天同食辣嘢飲真係啱晒🫶🏻

🥬 依善辣豬肉碎生菜包($118)

🍛 泰式青咖哩・雞($138)

🍜 醉貓肉碎炒河($118)

🥭 芒果糯米飯($78)

🥥 椰青($58@)
椰青水清甜,夏天同食辣嘢飲真係啱晒🫶🏻

• 依善辣豬肉碎生菜包
。炭火燒牛肉 ($208) - 燒牛肉滿滿炭火香,肉味濃,肉質有嚼勁,點上泰式風味香草醬別有風味。 。泰式炭火鹽燒魚 ($288) - 超級超級大份的鹽燒魚,肉質鮮嫩多汁,特別可以用生菜包着魚肉、香料及米粉一起吃,當然唔少得要點返兩款泰式醬汁,一甜一辣,各有特色。 。泰北咖喱金麵配燒雞 ($128) - 大大推薦這個泰北咖喱金麵,泰北風的咖哩香濃惹味,帶點辣;金麵及脆麵非常掛汁;燒雞皮薄,烤得焦香,肉質嫩滑。 。芒果糯米飯 ($78) - 芒果香甜,軟糯不黏牙,椰漿香濃但不膩。 。鹹檸七 ($38) - 鹹香中帶清新,配上七喜氣泡感,入口酸鹹回甘。

2025-07-17 235 瀏覽
終於約到朋友一起來試一下這個連續三年米芝蓮推介的泰國餐廳了,餐廳面積不大,但每處裝修都很有特色,好精緻!建議提前訂位喔,很多人來的。我們點了好幾款不同菜色!很不錯👍要著重推薦這個炭燒豬頸肉,一點都不肥膩,炭燒的味道剛好,這個特製的醬汁就是靈魂!咖哩牛肋條的咖哩很地道,特別開胃🤤蠔仔餅很有鑊氣!一定要在新鮮煎出來的時候吃,蠔仔好肥美的😄主食我們點了蟹肉炒飯和咖哩麵配烤雞,蟹肉好多,每口炒飯都能吃到蟹肉!咖哩麵也好吃,麵條沾上濃濃的咖哩汁好吃,烤雞也很滑嫩😋
2025-07-10
10 分鐘 (堂食)
  • 炭燒豬頸肉
  • 蟹肉炒飯
2025-07-16 188 瀏覽
呢間喺大角咀利奧坊人氣泰國菜,室內環境以泰式復古民族風令你有當地代入感,藤製傢俱,配上民族風坐墊及抱枕份外舒適。餐廳主打傳統泰國東北菜,菜式均採用泰國地道香料及食材製作。最近荃灣海之戀分店備受注目,整餐絕對對得住米芝蓮推介的名號。🥗泰式芒果柚子沙律 $98 清新香甜又開胃而且性價合理,芒果作為前奏去為甜品環節作首尾呼應。🫔蟹肉奄列 $178 金黃色奄列外皮煎至微脆,餡料有嫩滑炒蛋及大量蟹肉,表面再灑上一層炸蒜碎提鮮再配辣椒乾,點上秘製醬汁,微甜開胃口感亦幾豐富。🦑泰式炸墨魚餅 $88金黃脆炸熱,入口爽甜配甜酸醬一流👍🏼🍖泰北咖喱金麵配燒雞Khao Soi $128香濃椰香咖哩醬汁底,味道微辣帶點甜。燒雞嫩滑入味有水準👍🏼配上兩款麵底分別係滑溜蛋麵&炸脆金麵。兩種口感中同配料炸蒜、酸菜、香草等層次好豐富,每啖都食到唔同口感(🥭芒果糯米飯 $78 首尾呼應芒果作句號,砌成玫瑰花造型誠意滿分。海量椰汁沾滿芒果及糯米飯最正②🍹薑汁菠蘿沙冰 + 椰汁沙冰 ($58)沙冰靚仔絕對要打卡🍹冰感真心清涼消暑,果糖自然無死甜感覺,對得住個價位👍🏼整體係正宗高質泰北菜,不負米芝蓮推介餐廳嘅名譽。人均$二

呢間喺大角咀利奧坊人氣泰國菜,
室內環境以泰式復古民族風令你有當地代入感,
藤製傢俱,配上民族風坐墊及抱枕份外舒適。

餐廳主打傳統泰國東北菜,菜式均採用泰國地道香料及食材製作。
最近荃灣海之戀分店備受注目,
整餐絕對對得住米芝蓮推介的名號。

🥗泰式芒果柚子沙律 $98
清新香甜又開胃而且性價合理,
芒果作為前奏去為甜品環節作首尾呼應。

🫔蟹肉奄列 $178
金黃色奄列外皮煎至微脆,
餡料有嫩滑炒蛋及大量蟹肉,
表面再灑上一層炸蒜碎提鮮再配辣椒乾,
點上秘製醬汁,微甜開胃口感亦幾豐富。

🦑泰式炸墨魚餅 $88
金黃脆炸熱,入口爽甜配甜酸醬一流👍🏼

🍖泰北咖喱金麵配燒雞Khao Soi $128
香濃椰香咖哩醬汁底,味道微辣帶點甜。
燒雞嫩滑入味有水準👍🏼
配上兩款麵底分別係滑溜蛋麵&炸脆金麵。

🥭芒果糯米飯 $78
首尾呼應芒果作句號,砌成玫瑰花造型誠意滿分。
海量椰汁沾滿芒果及糯米
飯最正②

🍹薑汁菠蘿沙冰 + 椰汁沙冰 ($58)
沙冰靚仔絕對要打卡🍹
冰感真心清涼消暑,果糖自然無死甜感覺,對得住個價位👍🏼

整體係正宗高質泰北菜,
不負米芝蓮推介餐廳嘅名譽。
人均$二三百值回票價。
🌟 【連續三年必比登推介】 利奧坊呢間泰國菜連續三年獲米芝蓮必比登推介,今晚終於嚟朝聖!連飲品都玩fusion,水準果然名不虛傳~ 𓂃𓈒𓐍 *゚. 𓂃𓈒𓐍 *゚𝕋𝕙𝕒𝕚 𝕋𝕣𝕖𝕒𝕤𝕦𝕣𝕖𝕤゚*𓐍 𓈒𓂃. ゚*𓐍 𓈒𓂃 🍹 創意特飲・椰林飄香| 菠蘿+椰奶打成冰沙,消暑解膩・TOM YUM Cocktail| 用香茅+青檸+椰青水調製,飲落真係好有冬陰功feel🦀 海鮮盛宴・辣椒膏炒花甲| 用大花甲 肉厚無沙 醬汁甜辣平衡 ・蟹肉奄列| 半煎炸蛋皮微微焦脆入面包住滿滿蟹肉 🍛 招牌主菜・瑪沙文咖喱牛肋條| 肉質鬆化軟腍附蒜蓉包點咖喱汁一流 🥭 甜品高潮・芒果糯米飯| 芒果砌成玫瑰花造型,椰汁俾得夠,沾滿芒果&糯米飯最正🤤 𓂃𓈒𓐍 *゚. 𓂃𓈒𓐍 *゚. 𓂃𓈒𓐍 *゚. 𓂃𓈒𓐍 *゚. 𓂃𓈒𓐍 *゚ 🤑 人均消費:~$395🤩 推薦指數:8.5 / 10📍 餐廳資料:Restoran SAYA (大角咀)大角咀嘉善街18號利奧坊地下G701號舖☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*#香港美食 #香港好去處 #香港打卡 #香港探店 #香港必吃
🌟 【連續三年必比登推介】

🍹 創意特飲
・椰林飄香|
菠蘿+椰奶打成冰沙,消暑解膩

・TOM YUM Cocktail|
用香茅+青檸+椰青水調製,飲落真係好有冬陰功feel

🦀 海鮮盛宴

肉質鬆化軟腍
附蒜蓉包點咖喱汁一流

🥭 甜品高潮
・芒果糯米飯|
芒果砌成玫瑰花造型,椰汁俾得夠,沾滿芒果&糯米飯最正🤤

🤑 人均消費:~$395
🤩 推薦指數:8.5 / 10
📍 餐廳資料:Restoran SAYA (大角咀)
大角咀嘉善街18號利奧坊地下G701號舖

#香港美食 #香港好去處 #香港打卡 #香港探店 #香港必吃 #香港美食攻略
#米芝蓮泰菜 #必比登推介 #大角咀美食 #芒果糯米飯 #fusion cocktail #restotansaya #thaifood #michelin #hkmichelin #hongkongfood #streetfood #taikoktsui #taikoktsuifood #spicyfood #winetasting #nightlife
這晚我們來到了大角嘴利奧坊,這裡是住宅區,地面全是美食集中地,我們被其中一間貼上米芝連2023和2024貼紙的泰國菜餐廳所吸引了~😚餐廳內的牆壁上滿佈泰國文的海報,有點像之前在中環PMQ吃過的一間BKK,滿滿東南亞氣氛!🤗我們食物點了炭火燒牛肉、炭燒豬頸肉、蟹肉炒飯、飛天炒通菜、芒果糯米飯。😋個人較喜歡以下的餐點~💕炭燒豬頸肉本身很喜歡吃燒豬頸肉的我,見到這一大碟的炭燒豬頸肉,心情十分愉悅~🤩燒豬頸肉爽脆、嫩滑和焦香,同時帶有鮮甜與微鹹的風味,加上帶有獨特的炭火香氣,令人一吃再吃~🤤芒果糯米飯傳統泰國甜點,玫瑰花🌹形狀的芒果🥭肉好吸睛~😍芒果清甜多汁,配搭椰漿是鹹鹹甜甜的味道,口感相當豐富!🥳人氣旺盛的一間泰國餐廳❤️‍🔥🍴Info店名:Restoran SAYA地址:大角咀嘉善街18號利奧坊地下G701號舖
這晚我們來到了大角嘴利奧坊,

個人較喜歡以下的餐點~💕

炭燒豬頸肉
本身很喜歡吃燒豬頸肉的我,
見到這一大碟的炭燒豬頸肉,
心情十分愉悅~🤩

芒果糯米飯
傳統泰國甜點,
玫瑰花🌹形狀的芒果🥭肉好吸睛~😍
芒果清甜多汁,
配搭椰漿是鹹鹹甜甜的味道,
口感相當豐富!🥳

人氣旺盛的一間泰國餐廳❤️‍🔥🍴

Info
店名:Restoran SAYA
地址:大角咀嘉善街18號利奧坊地下G701號舖
2025-07-06 266 瀏覽
🍛 Miang Som:呢個前菜一入口,酸甜辣齊齊爆發,好似有個小精靈喺我個口度開派對🎉 啲香料同新鮮菜葉夾埋,口感豐富到好似搭咗過山車🎢,停唔到口!🥩 Massaman Curry Rib:馬沙文咖喱同肋骨簡直係天作之合!咖喱香濃到好似想抱住我條脷唔放🥹 肋骨一咬就骨肉分離,軟腍入味,連手指都要啜乾淨先肯罷休🤤🦀 Kai Jiaw (Crab Omelette):蟹肉炒蛋成個巨型金黃太陽咁,打開已經香到我流晒口水🤤 蟹肉多到好似唔使錢,每啖都充滿海鮮嘅鮮甜,炒蛋滑到似絲綢,食完即刻想問老闆:「可唔可以再來十個?」😝🍰 Small Bday Mango Sticky Rice:呢個小生日版芒果糯米飯,根本係邪惡嘅甜蜜炸彈💣!芒果甜到好似初戀,糯米飯軟糯帶椰香,再加上一啲鹹鹹嘅椰漿,呢個味道平衡簡直絕了!我連碟底嘅椰漿都要刮埋🤣🥭 Mango Passionfruit Smoothie & 🥥 Coconut Smoothie:飲落去就好似一口飲咗成個熱帶天堂🌴 芒果百香果smoothie酸酸甜甜好清新,椰子smoothie椰香濃郁到好似去咗沙灘🏖️ 兩款都超級解膩,飽到上心口都仲要清杯!

2025-07-06 215 瀏覽
不嬲都好鍾意食泰國菜 朋友力推呢間連續三年米芝蓮必比登推介嘅saya 餐廳環境設計充滿東南亞特色 蟹肉奄列蛋皮香脆 一切開就見到滿滿嘅蟹肉 超級足料配埋秘製辣醬 十分惹味炭火燒牛肉上菜時已經聞到陣陣嘅炭火香味 粉嫩嘅牛肉食落一啲都唔韌 仲好多汁 依善辣豬肉碎生菜包炒豬肉碎又香又辣泰式煎蠔仔餅蠔餅香脆可口 仲有大大隻蠔仔泰北咖喱金麵配燒雞咖喱湯底椰香味濃郁 金麵一半用咗脆炸 而另一邊就可以配咖喱汁食 充滿特色 而燒雞皮脆 肉質嫩滑

餐廳環境設計充滿東南亞特色

蛋皮香脆 一切開就見到滿滿嘅蟹肉 超級足料