2015-10-24
酒吧一向都係鍾意飲酒吹水一族嘅好去處,而呢間酒吧,就偏偏係同同事食午飯不錯的選擇。不過,呢間鋪仔細細,不時都可能要等位。午餐價錢由47元至55元,有餐湯,主菜,仲有餐飲。適逢萬聖節前夕,午餐送上血手一隻講返主題,一間西式嘅酒吧,餐湯係有羅宋湯及中湯。主菜亦會有中式飯,喇沙。不過本人我一向都覺得酒吧係食西餐,飲西式湯。所以今餐係飲羅宋湯,味道都ok嘅,湯有餸喎,不過如喜歡辣味嘅我就要再加胡椒粉。午餐選擇了“墨西哥汁肉醬配燒雞胸大蝦天使麵,(原本係跟飯,有天使麵及意粉選擇)。咩係墨西哥汁呢?食落先知,原來墨西哥汁係辣嘅,味香燶喎。而雞胸肉呢?有4、5塊,夠淋身,唔鞋,都好好味。大蝦,得一隻,係炸嘅,不過不失啦!喜歡選擇呢度午餐,因為廚房效率高,味道ok,不過坐嘅地方、櫈都係為酒吧而設,喜歡舒適者勿試。
午餐價錢由47元至55元,有餐湯,主菜,仲有餐飲。
適逢萬聖節前夕,午餐送上血手一隻