本土餐廳生意越黎越差,所以都繼續支持一下香港餐廳價錢都唔算貴而且見午餐 +$20有頭盤 都抵食過左午市,所以無咁多客可能計埋我哋先至係三四台客最先到既係凍檸茶同凍咖啡本身對西餐凍檸茶無咩特別(一向鍾情茶餐廳凍檸茶)而大部分西餐凍飲糖水係分開上比客人自己落宜一間就落埋糖水一飲凍檸茶 驚為天人覺得好飲過茶餐廳既凍檸茶,茶底無茶餐廳咁濃,飲落係茶味無平時西餐咁淡,茶味好出、檸檬都唔會好澀同濁,杯茶望落都好清凍咖啡都好好飲,唔太鍾意咖啡苦味既人都會鍾意飲飲咖啡就比較好主觀,我個人唔太鍾意帶酸味咖啡豆之後最先到係沙律🥗面頭有少少芝士碎而沙律醬同煙肉都唔少 好食之後到頭盤既芝士肉醬薯條面頭都有唔少芝士碎,肉醬都熱,所以攪勻都有拉絲唯一挑剔係 有炸燶咗嘅薯條都照上至尊芝士美國安格斯牛肉漢堡安格斯牛肉,基本上唔會差得去邊但咬落又唔算好多汁,而且唔係好熱上面嗰幾塊煙肉仲熱過佢個包面頭都脆,但如果成個包可以熱d會好食好多香煎日本刺身級帶子龍蝦汁燉飯上枱好靚一粒帶子,三隻蝦,少量芝士碎唔知西餐有冇宜個做法中餐既帶子,旁邊果粒野比較靭都係唔要望落3隻蝦,好食都爽,但反轉一睇,原來係一開二隻半蝦? 西餐黎講好似
本土餐廳生意越黎越差,所以都繼續支持一下香港餐廳

價錢都唔算貴
而且見午餐 +$20有頭盤 都抵食

過左午市,所以無咁多客
可能計埋我哋先至係三四台客

最先到既係凍檸茶同凍咖啡
本身對西餐凍檸茶無咩特別(一向鍾情茶餐廳凍檸茶)
而大部分西餐凍飲糖水係分開上比客人自己落
宜一間就落埋糖水

一飲凍檸茶 驚為天人

凍咖啡都好好飲,唔太鍾意咖啡苦味既人都會鍾意飲
飲咖啡就比較好主觀,我個人唔太鍾意帶酸味咖啡豆

之後最先到係沙律🥗
面頭有少少芝士碎
而沙律醬同煙肉都唔少 好食

之後到頭盤既芝士肉醬薯條
面頭都有唔少芝士碎,肉醬都熱,所以攪勻都有拉絲

唯一挑剔係 有炸燶咗嘅薯條都照上

至尊芝士美國安格斯牛肉漢堡

安格斯牛肉,基本上唔會差得去邊
但咬落又唔算好多汁,而且唔係好熱
上面嗰幾塊煙肉仲熱過佢

個包面頭都脆,但如果成個包可以熱d會好食好多

香煎日本刺身級帶子龍蝦汁燉飯

上枱好靚
一粒帶子,三隻蝦,少量芝士碎
唔知西餐有冇宜個做法
中餐既帶子,旁邊果粒野比較靭都係唔要
望落3隻蝦,好食都爽,但反轉一睇,原來係一開二
隻半蝦? 西餐黎講好似有d肉酸

龍蝦汁未去到好濃但都唔差,都好好食
飯,唔知餐廳係咪迎合返香港人口味
飯無咩咬口,唔太似食西餐燉飯
質感似屋企食飯熟曬既口感
如果個米生返d,有返咬口都好好多

整體價錢都算抵食
而且有質素
食材可以更好
隻半蝦有點兒那個咁
凍檸茶 驚為天人
都會再返去食👍🏻👍🏻
2024-10-28 115 瀏覽
🔎 SuperNoraml(九龍灣)今次去咗一間超高CP值嘅工業風咖啡館環境靚得嚟又chill啲燈光同裝修都好有特色適合同朋友一齊傾計,同時享受美食!😌【德國脆豬手】 $98⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️必叫!平時要$200幾蚊!但餐廳做緊優惠!$98就食到!真係好抵!本身以為$98會好細份,但嚟到份量好多!豬手外皮炸得好金黃酥脆,咬落去一聲“咔嚓”🤣內裡嘅肉質又嫩又Juicy,完全唔油膩,配埋啲特製䄂子醬汁🍊簡直係完美!🤤【祕製芥末汁燒牛肉沙律】$88⭐️⭐️⭐️新鮮嘅沙津菜鋪底,上面鋪滿安格斯牛肉,牛肉煮得剛好,鮮嫩可口,再加埋祕製的芥末醬,帶有微微嘅香辣,好開胃🤤🥗【芝士焗肉醬墨西哥片】$96⭐️⭐️⭐️⭐️呢個都係必試!墨西哥片上面鋪滿咗濃濃嘅肉醬同芝士,再加埋旁邊嘅酸奶油同牛油果醬,味道層次豐富,感覺一口就好滿足,啖啖都係cheesy嘅享受! 🌮🧀【卡樂B薯片安格斯牛肉炒飯】$138⭐️⭐️⭐️⭐️炒飯粒粒分明,牛肉炒得香氣四溢,搭配啲卡樂B薯片,令整碗炒飯添咗一份脆口感,每一口都係驚喜,真係食到飽又滿足!🍟【荔枝玫瑰蘇打🌹】$42⭐️⭐️⭐️好清新!唔會太甜,最適合夏天飲🥤總括來講,呢間咖啡館真係好平又好味,服務人員都超
🔎 SuperNoraml(九龍灣)

今次去咗一間超高CP值嘅工業風咖啡館
環境靚得嚟又chill
啲燈光同裝修都好有特色
適合同朋友一齊傾計,同時享受美食!😌

【德國脆豬手】 $98

【祕製芥末汁燒牛肉沙律】$88

【芝士焗肉醬墨西哥片】$96

【卡樂B薯片安格斯牛肉炒飯】$138

【荔枝玫瑰蘇打🌹】$42
⭐️⭐️⭐️好清新!唔會太甜,最適合夏天飲🥤

總括來講,呢間咖啡館真係好平又好味,服務人員都超友善,環境又靚,無論係約會定係聚會都非常合適!下次一定再來!👍🏻❤️
  • 德國脆皮鹹豬手
2024-10-16 192 瀏覽
淘大出色脆皮德國鹹豬手 去淘大睇戲 之後搵到呢間食西餐😄餐廳佈局以黑色為主 有好多吧枱 餐廳播注音樂 好舒服 最啱喺呢度食嘢傾偈 好好feel🥰 溏心蛋凱撒沙律$88食西餐 必點沙律 清清味蕾先 沙律菜好新鮮☺️ 香蒜黑椒脆皮鹹豬手$98焗到皮超級香脆 裏面啲肉一啲都唔乾 仍然粉嫩 啖啖肉 好正 推介😋 日式西京燒比目魚扒薯蓉$168比目魚扒有兩塊咁多 煎到好香 魚肉彈牙 配薯蓉 粟米 雞髀菇及少量沙律菜 好豐富😄 紅石榴鮮橙梳打$44白桃檸檬四季春$44嗌咗兩杯特飲 味道清新 各有千秋😄 🎈SuperNormal (淘大商場2期) (九龍灣)九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖

淘大出色脆皮德國鹹豬手

日式西京燒比目魚扒薯蓉$168

紅石榴鮮橙梳打$44
白桃檸檬四季春$44
嗌咗兩杯特飲 味道清新 各有千秋😄

🎈SuperNormal (淘大商場2期) (九龍灣)
九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖
  • 德國脆皮鹹豬手
2024-10-05 363 瀏覽
< 勁抵食脆皮豬手 >✨整體上,服務周到,食物有質素,性價比很高。🎡 門面寬敞,容易揾到。🥢🍽️  柚子醋蜜汁燒豬仔肋骨 $198估唔到會有成11支骨甘大份!豬肋骨燻得很香口,外觀粉嫩的,肉質鮮嫩多汁,配上柚子醋蜜汁,煙燻加上甜甜的醬汁味,又幾夾。而且豬肋骨肉很腍熟,易離骨。泰式秘製汁脆皮豬手 $98見到有特價$98豬手,超級抵!又係超級大份,起碼有成10舊以上,豬手係離骨甘上,十分方便。外皮炸至金黃的,很是脆口。豬手肉質軟腍,口感彈牙,每塊都大大塊,啖啖肉!醬料就可以配柚子/泰式醬,我地就揀了秘製泰式醬,別有一番風味。SuperNormal的豬手並唔係咸豬手,所以食完都唔會話好口渴。香煎露筍鵝肝牛肝菌燉飯 $148牛肝菌的菇香和露筍的清新香氣完美Balance, risotto米粒粒分明,哩度的Risotto米比較適合香港人口味,口感較軟綿。加上大大片煎成焦糖色的鵝肝,入口即溶,等唔切要開動了。💡 含加一服務📍店名:Super Normal (九龍灣店)🗺️地址:九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖💰人均:$250-$350
< 勁抵食脆皮豬手 >

✨整體上,服務周到,食物有質素,性價比很高。

🎡 門面寬敞,容易揾到。

🥢🍽️

柚子醋蜜汁燒豬仔肋骨 $198

泰式秘製汁脆皮豬手 $98

香煎露筍鵝肝牛肝菌燉飯 $148

💡 含加一服務

📍店名:Super Normal (九龍灣店)
💰人均:$250-$350
2024-09-28 447 瀏覽
今次黎到九龍灣,同大家介紹一間高質西餐 一 Super Normal🌟柚子醋蜜汁燒豬仔肋骨 $198豬肋骨燒得夠香之餘肉質依然粉嫩,搭配自家柚子醋蜜汁,香甜而不膩🤤👍🏻🥇招牌德國脆皮鹹豬手 原價 $228*每日限量25隻推廣價 $98!!!豬手用麥啤慢煮6小時,再經烘烤後皮脆鹹香啖啖肉,搭配泰式秘制汁更加惹味,絕對不負招牌之名🤤👍🏻📍Super Normal 地址:九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖

🌟柚子醋蜜汁燒豬仔肋骨 $198

🥇招牌德國脆皮鹹豬手 原價 $228
*每日限量25隻推廣價 $98!!!

📍Super Normal

2024-09-27 299 瀏覽
淘大商場附近一向都好多好嘢食,其中呢間SuperNormal有好多朋友都話必試,今日就一於去試吓佢哋出名嘅豬手。蘑菇湯自家製牛油餐包一向都好鍾意飲蘑菇湯,由其是呢種菇味夠濃又有香甜忌廉味,配埋餐廳自家製牛油餐包,飲完胃口大增🤤。蟹籽青瓜海蜇芥末沙律海蜇同沙律超夾,配合埋芥末沙律醬口味十分清新。招牌柚子脆皮德國豬手一上枱已經聞到好香,外層係肉眼睇都知佢爆脆嘅豬皮,內裡包住係色澤鮮嫩嘅豬手肉。外皮咬落係先脆後軟嘅兩層口感,豬手肉就嫩口之餘帶有陣陣鹹香味,柚子醬甜中帶微酸,三樣合埋一齊咬我只可以話兩個字「超爽」,好滿意佢哋嘅豬手😋,蟹肉海鮮龍蝦汁蟹籽天使麵上層有蟹籽,下層有蟹肉混合埋天使麵,外層有鮮蝦圍住,每口食落層次同口味都非常豐富,龍蝦汁又夠晒濃郁鮮甜,整體非常出色。即磨咖啡凍檸茶SuperNormal (淘大商場2期) (九龍灣)九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖

蘑菇湯
自家製牛油餐包

蟹籽青瓜海蜇芥末沙律
海蜇同沙律超夾,配合埋芥末沙律醬口味十分清新。

招牌柚子脆皮德國豬手

蟹肉海鮮龍蝦汁蟹籽天使麵

即磨咖啡
凍檸茶

SuperNormal (淘大商場2期) (九龍灣)
九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖
2024-09-27 269 瀏覽
放工約朋友食西餐佢話淘大商場有間高質既想試預先預約仲有折 柚子醋蜜汁燒豬仔肋骨份量超級大 絕對可以同牛排比較一般既豬肋骨肉少骨多但呢個肉厚 而且比例多 所以食落肉汁特別豐富表面塗左層柚子醋蜜汁 烤完出好香脆日本刺身帶子龍蝦汁燉飯帶子煎香左表面 鮮嫩 又鮮甜 意大利飯吸收晒龍蝦汁 仲有溶左既芝士龍蝦汁唔會搶左成個燉飯既味道反而帶出左成個燉飯既鮮味明太子軟殼蟹漢堡軟殼蟹好有誠意 係有蟹膏嫁除咗番茄 生菜 仲有蟹籽 蝦肉 同沙律醬全部加埋一齊食好夾 而且唔會有牛肉漢堡食得多會膩既感覺伴碟既薯條 係帶有薯皮個隻炸出黎特別香脆唔怪得平日晚上都有九成滿咁高質又方便 一定多人支持
放工約朋友食西餐

唔怪得平日晚上都有九成滿

咁高質又方便 一定多人支持
  • 柚子醋蜜汁燒豬仔肋骨
2024-09-26 342 瀏覽
餐廳名叫SuperNormal,但食物質素一啲都唔Normal😋😝🤩,餐廳環境都幾有特色,食得舒服優惠價$98🩷德國脆皮鹹豬手食超級推薦!仲有3款醬汁可以簡,我就簡左泰式秘製汁,豬手外皮脆卜卜,就算同朋友傾左陣計,隔耐左再食都係脆身,唔會變到黐牙👍🏻,豬手肉鹹香味十足,非常好食😋,必叫😻香煎鵝肝蘆筍牛肝菌燉飯 $148鵝肝好出色,一咬入口,鵝肝味香濃,燉飯都整得好creamy juicy,有驚喜蒜味香蜜雞翼 $78雞翼甜甜地,蒜香味都出,味道好豐富,外皮香脆,肉質嫩滑Cocktail 🍹 Yuzu Yuzu $64柚子味都幾清爽,酒香都幾清西柚四季春茶 $42果味香甜

優惠價$98🩷德國脆皮鹹豬手食

香煎鵝肝蘆筍牛肝菌燉飯 $148

蒜味香蜜雞翼 $78
雞翼甜甜地,蒜香味都出,味道好豐富,外皮香脆,肉質嫩滑

Cocktail 🍹 Yuzu Yuzu $64
柚子味都幾清爽,酒香都幾清

西柚四季春茶 $42
果味香甜

2024-09-14 460 瀏覽
呢間餐廳啱啱屈咗入去,之前經過幾次都冇入去,今次終於食到估唔到入面裝修又幾有feel,嘢食都有驚喜叫咗兩個Lunch Set B,包頭盤+主菜+嘢飲泰式冬陰功豬頸肉炒意粉🌟5/5意粉入味得嚟冬陰功味唔會好搶,兩者好夾,又炒得啱啱好乾身,正👍🏼香蒜茄蓉海鮮燉飯🌟4/5酸酸地幾開胃,唔會好膩,海鮮份量都多兩個頭盤都只係各加$8,份量一啲都唔馬虎香脆薯條🌟4.5/5係帶皮薯條,外脆內軟凱撒沙律🌟4/5食到膩食返個沙律就啱啱好
呢間餐廳啱啱屈咗入去,之前經過幾次都冇入去,今次終於食到
估唔到入面裝修又幾有feel,嘢食都有驚喜

叫咗兩個Lunch Set B,包頭盤+主菜+嘢飲

泰式冬陰功豬頸肉炒意粉

泰式冬陰功豬頸肉炒意粉🌟5/5

香蒜茄蓉海鮮燉飯

香蒜茄蓉海鮮燉飯🌟4/5
酸酸地幾開胃,唔會好膩,海鮮份量都多

兩個頭盤都只係各加$8,份量一啲都唔馬虎
香脆薯條🌟4.5/5
係帶皮薯條,外脆內軟
凱撒沙律🌟4/5
食到膩食返個沙律就啱啱好

泰式冬陰功豬頸肉炒意粉
香蒜茄蓉海鮮燉飯
今日放工之後好想食西餐,係九龍灣淘大商場搵左間叫SuperNormal🍽️,係第一次試,但無論價錢、味道、服務都係SuperFantastic😍1. 德國脆皮鹹豬手🍖見到做緊特價$98,就即刻order左,豬手外層金黃酥脆,一入口就感受到濃濃鹹香,肉質又嫩又軟,難怪係必點菜式❗️2. 黑松露薯條🍟薯條外脆內軟,加埋黑松露嘅香氣,味道濃郁又不會太鹹膩。呢個係一口接一口停唔到手嘅小食,正到飛起!🤤3. 慢煮霹靂焗黃油雞🍗慢煮得又嫩又滑,黃油香氣撲鼻,好有層次!有四大件,大滿足🫶🏻☺️4. 煙三文魚蟹籽忌廉意粉🍝煙三文魚嘅鹹香配埋濃濃嘅忌廉醬,加埋蟹籽個爽脆質感,而且意粉質地煮得好爽口,prefect match🫶🏻🍽️佢個吧枱設計得好靚,聽講佢啲手工啤都好出名,下次一定要試下🍻

1. 德國脆皮鹹豬手🍖

2. 黑松露薯條🍟
薯條外脆內軟,加埋黑松露嘅香氣,味道濃郁又不會太鹹膩。
呢個係一口接一口停唔到手嘅小食,正到飛起!🤤

3. 慢煮霹靂焗黃油雞🍗

4. 煙三文魚蟹籽忌廉意粉🍝

• 柚子德國咸豬手
之前經過淘大見依間餐廳都幾多人幫襯~見佢個德國脆皮鹹豬手仲做緊特價$98隻就一於去試試🤡德國脆皮鹹豬手有3種口味,柚子味、泰式秘製汁同埋香蒜黑椒汁。我地揀左香蒜黑椒汁~豬手係即刻焗,大概要25分鐘,我地一坐低就即刻叫左豬手先~之後再慢慢叫埋其他😆豬手個皮勁酥脆🤤🤤唔油膩👍🏻餐廳好貼心咁已經起埋d肉👍🏻啖啖肉食得好過癮~同埋肉質幾腍,唔會柴。另外可以配埋酸菜一齊食~酸酸地又多種食法~日本柚子肉鮮蝦沙律 柚子沙律🥗好清新~蝦肉爽口,幾開胃藍芝士水牛雞翼5隻依款比較重口味,幾重酸辣味~雞翼都幾大隻蒜香紅椒藍蟹肉鮮蝦扁意粉都幾多蟹肉,蝦肉都係爽口~蒜香🧄令個意粉更加惹味~燒物都唔錯👍🏻鹽燒厚切牛舌心燒羊架(2件)都幾厚切,啖啖肉同幾juicy~2杯飲品都好fresh~菠蘿雪梨四季春茶幾有茶香,唔會好甜。青瓜薄荷青檸梳打可以解膩,唔錯唔錯😌
之前經過淘大見依間餐廳都幾多人幫襯~
見佢個德國脆皮鹹豬手仲做緊特價$98隻就一於去試試🤡

豬手個皮勁酥脆🤤🤤唔油膩👍🏻

日本柚子肉鮮蝦沙律
柚子沙律🥗好清新~蝦肉爽口,幾開胃

藍芝士水牛雞翼5隻
依款比較重口味,幾重酸辣味~雞翼都幾大隻
藍芝士水牛雞翼5隻

蒜香紅椒藍蟹肉鮮蝦扁意粉
都幾多蟹肉,蝦肉都係爽口~蒜香🧄令個意粉更加惹味~

燒物都唔錯👍🏻
鹽燒厚切牛舌心
燒羊架(2件)
都幾厚切,啖啖肉同幾juicy~
鹽燒厚切牛舌心 ,燒羊架(2件)

蒜香紅椒藍蟹肉鮮蝦扁意粉
鹽燒厚切牛舌心 ,燒羊架(2件)
  • 燒羊架
  • 蒜片紅椒蟹肉扁意粉
  • 厚切牛舌芯
  • 德國脆皮咸豬手
2024-08-21 487 瀏覽
今日黎到九龍灣行街,行到累左又到左時間搵食,比我地發現呢間餐廳,裝修非常有情調,重有個酒吧區,約咪朋友仔黎十分打卡勝地。首先我地叫左兩個小食,一個係黑松露薯條🍟,呢個一啲都唔會油膩,黑松露味道好出,我個人十分喜歡。另一款小食係香煎手抓餅,煎到好香口,香香脆脆感覺都唔會太熱氣,都幾唔錯。主食方面就叫左泰式秘製汁脆皮豬手,據講每日限量得25隻,非常之珍貴,賣相十分吸引,食落非常有驚喜,外脆內軟,有三款醬料選擇,我地今次選左泰式秘製汁,酸酸辣辣咁非常野味。跟住再點左香煎露筍鵝肝牛肝菌燉飯,呢個真係無得輸,鵝肝非常滑,入口即溶,味道非常好👍。世界級享受。最後就係三重奏芝士牛肉漢堡,呢個份量十足,巨型漢堡,味道十分之好,真係食過流連忘返。今次既體驗一百分滿分💯我比一百分💯。真係非常之享受,非常美味,值得一試,一試便愛上。

2024-08-19 467 瀏覽
住附近嘅人,對呢間餐廳應該唔會陌生,因為已經開咗好多年,而且一直都保持到食物高質素,價錢唔貴。呢度最招牌就係食豬手,入到去見到做緊特價$98,就即刻下單豬手先。佢有三款味道選擇,我哋揀咗香蒜黑椒脆皮鹹豬手,因為佢係現做,起碼都要25分鐘。所以攻略係落咗單豬手再慢慢揀嘢飲同其他嘢食。芥末牛肉沙律,牛肉嫩,大約medium,味道剛好,沙律菜新鮮。推介雙色芝士焗蟹肉大啡菇,好多餡料,食到蟹肉同埋啖啖芝士,口感豐富。青瓜薄荷青檸梳打 ,好fresh,咁熱嘅天氣啱晒。朋友的士多啤梨熱情果梳打我就沒有試。食完沙律同大啡菇,豬手啱啱上桌,時間剛剛好,好大隻,皮脆肉多,仲配有德國酸菜。叫咗件芝士蛋糕,估佢唔到,賣相靚不特止,味道真係好唔錯,唔會太甜,又有香濃芝士味,尤其是個餅底,牛油味好香。餐廳氣氛幾好,招呼都唔錯。

餐廳氣氛幾好,招呼都唔錯。
🎀九龍灣。必食限定德國豬手🐷氣氛環境聚會一流👍🎀🪄店名* #SuperNormal🔮地址* 九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$442 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_九龍灣剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_西餐➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵今次有遠道去九龍灣附近覓食 呢間西餐我想食左好耐😍今次終於比我搵到朋友得閒陪我食!餐廳系位於淘大商場外面轉彎暗角位置 燈光比較昏暗 有啲似酒吧 空間好寬敞 而且部分座位設計高一層 進食會較方便~餐廳內有好多特別既壁畫,油畫好岩打卡 加上用左紅石磚 石板等風格做牆身 以及復古燈飾 整體主體好有特色☺️🍽️食物質素🍽️食物方面選擇相當豐富 令我都唔知揀邊樣好 而且價格系西餐黎講都算性價比高 餐廳更設有lunch set及tea set 價錢更優惠 當然必食系佢地咸豬手!而家做緊優惠只需要$98😍餐廳有齊曬雞,牛,羊,豬,意粉,沙律,小食等 睇黎可以去多幾次食勻佢😆👀評分💖💖💖💖💖🪄香蒜黑椒脆皮咸豬手$98原價$228 而家做緊大優惠😍必食拉根系 有
🎀九龍灣。必食限定德國豬手🐷氣氛環境聚會一流👍🎀

🪄店名* #SuperNormal
🔮地址* 九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$442 已加一 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️

🪄香蒜黑椒脆皮咸豬手$98
原價$228 而家做緊大優惠😍必食拉根系 有三款醬汁口味可以選擇 分別有柚子味,泰式秘製醬汁,香蒜黑椒汁 今次簡左最常見既醬 落單之後要等佢慢煮25分鐘或以上 之後出爐就可以享用到超級脆卜卜既豬手😆賣相都幾正架!而且系切件上更方便食用 豬手味道唔會太鹹 剛剛好~而且配上酸菜更能中和肥膩度👍

🪄寶雲酥紐西蘭羊架$218
叫左五成熟既羊架 份量都幾多 夠曬肥美 肉質帶粉紅色 肥瘦均勻 羊味剛好唔算太濃烈 寶雲酥系指羊架外包上香草,蒜蓉及麵包糠 再焗香佢 食落更香口有口感 配有豌豆,焗薯角,椰菜花,西蘭花等蔬菜做配搭 令整體更健康~

🪄飲品-玫瑰荔枝梳打$42 & 白桃檸檬四季春$44
揀左呢兩杯賣相幾靚既特飲 味道都相當不錯 如果本身中意唔太甜既就建議選擇玫瑰梳打 而白桃四季春會酸甜可口些 飲落有啲特別香味😙

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️

• 寶雲酥紐西蘭羊架
  • 玫瑰荔枝梳打
  • 白桃檸檬四季春
2024-08-16 372 瀏覽
今次九龍灣收工去左淘大商場食西餐Super Normal酒吧格局工業風裝修,專登去嚐嚐招牌菜脆皮鹹豬手,仲有優惠價好吸引🤩💫日本柚子肉鮮蝦沙律🥗沙律顏色繽紛鮮艷,柚子肉味道清新鮮蝦爽口,醬汁份量剛好口感輕盈,非常開胃🤤💫脆皮鹹豬手柚子蜜味🍖鹹豬手外脆內軟,脆卜卜皮帶上少少咸味🧂加埋柚子蜜汁更清香和甜味,好特別的鹹甜搭配,幾新穎🥰💫寶雲酥焗紐西蘭羊架雜菜🐑羊架焗製恰到好處,口感柔嫩多汁😌雜菜清脆爽口可中和一下羊架的油膩感,而且羊架厚切大份好味道👅💫士多啤梨檸檬蛋糕🍰蛋糕底質地酥脆,內餡酸甜適中,士多啤梨和檸檬的滋味完美融合,有種清新怡人的感受,完美的飯後甜品👍🏾

💫日本柚子肉鮮蝦沙律🥗

士多啤梨檸檬撻

💫士多啤梨檸檬蛋糕🍰

1943 瀏覽
2024-06-19
10 分鐘 (堂食)
脆皮鹹豬手
寶雲酥焗紐西蘭羊架雜菜