2024-10-28
🔎 SuperNoraml(九龍灣)今次去咗一間超高CP值嘅工業風咖啡館環境靚得嚟又chill啲燈光同裝修都好有特色適合同朋友一齊傾計,同時享受美食!😌【德國脆豬手】 $98⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️必叫!平時要$200幾蚊!但餐廳做緊優惠!$98就食到!真係好抵!本身以為$98會好細份,但嚟到份量好多!豬手外皮炸得好金黃酥脆,咬落去一聲“咔嚓”🤣內裡嘅肉質又嫩又Juicy,完全唔油膩,配埋啲特製䄂子醬汁🍊簡直係完美!🤤【祕製芥末汁燒牛肉沙律】$88⭐️⭐️⭐️新鮮嘅沙津菜鋪底,上面鋪滿安格斯牛肉,牛肉煮得剛好,鮮嫩可口,再加埋祕製的芥末醬,帶有微微嘅香辣,好開胃🤤🥗【芝士焗肉醬墨西哥片】$96⭐️⭐️⭐️⭐️呢個都係必試!墨西哥片上面鋪滿咗濃濃嘅肉醬同芝士,再加埋旁邊嘅酸奶油同牛油果醬,味道層次豐富,感覺一口就好滿足,啖啖都係cheesy嘅享受! 🌮🧀【卡樂B薯片安格斯牛肉炒飯】$138⭐️⭐️⭐️⭐️炒飯粒粒分明,牛肉炒得香氣四溢,搭配啲卡樂B薯片,令整碗炒飯添咗一份脆口感,每一口都係驚喜,真係食到飽又滿足!🍟【荔枝玫瑰蘇打🌹】$42⭐️⭐️⭐️好清新!唔會太甜,最適合夏天飲🥤總括來講,呢間咖啡館真係好平又好味,服務人員都超
今次去咗一間超高CP值嘅工業風咖啡館
環境靚得嚟又chill
啲燈光同裝修都好有特色
適合同朋友一齊傾計,同時享受美食!😌
【德國脆豬手】 $98
【祕製芥末汁燒牛肉沙律】$88
【芝士焗肉醬墨西哥片】$96
【卡樂B薯片安格斯牛肉炒飯】$138
【荔枝玫瑰蘇打🌹】$42
⭐️⭐️⭐️好清新!唔會太甜,最適合夏天飲🥤
總括來講,呢間咖啡館真係好平又好味,服務人員都超友善,環境又靚,無論係約會定係聚會都非常合適!下次一定再來!👍🏻❤️