2024-11-08 183 瀏覽
今日又去咗這間Terrace in seaside 韓國餐廳、又出咗新款式美食、每一次都會去食因為我都好鍾意食、次次都見到好吸引好想食🤭!極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯 $98呢一款紫菜包飯賣相色澤睇得吓、每一件包飯圓碌細細件、上面濃郁惹味醬汁同八爪魚🤤、入口煙韌惹味帶點辣口😛、整件包飯好食之餘又刺激😋!啖啖蟹肉千層麵 $128呢一碟千層麵賣相夠哂吸引🤤、散發香噴噴味😙、整碟千層麵上面滿滿金黃蟹肉絲😯、一層一層都有蟹肉入口啖啖口感豐富😚、味道鮮味又美味😋、我覺得都唔錯!值得一提芬芳提子窩夫 $108整個窩夫滿滿雙色提子😲好想食、配埋綠茶味道啫喱🤭、食到入口口感特別清香甜口提子😙、又食道綠茶味道軟綿啫喱、配埋軟綿忌廉窩夫味道口感都好夾又好好食😋!帶點驚喜的香印提子奶蓋綠茶 $58呢一杯奶蓋綠茶都幾特別🤔、整杯色澤通透帶點綠綠秋意感覺🤭、上面放咗綿滑忌廉大大粒香印提子、下面軟滑綠茶啫喱同提子一樣咁豐富☺️、飲到入口味道淡香綠茶味道、甜度適中配埋窩夫食之選!100%泡泡朱古力 $45呢一杯泡泡朱古力望見都比較特別🤔、同一般有D唔同賣相睇得吓、飲入口啖啖泡泡口感😚、味道又味會太過濃厚、我覺得味道特別
今日又去咗這間Terrace in seaside
韓國餐廳、又出咗新款式美食、
每一次都會去食因為我都好鍾意食、次次都見到好吸引好想食🤭!

極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯 $98

啖啖蟹肉千層麵 $128

味道鮮味又美味😋、我覺得都唔錯!

值得一提芬芳提子窩夫 $108

帶點驚喜的香印提子奶蓋綠茶 $58

100%泡泡朱古力 $45

呢一杯泡泡朱古力望見都比較特別🤔、同一般有D唔同賣相睇得吓、飲入口啖啖泡泡口感😚、味道又味會太過濃厚、我覺得味道特別帶點香滑口感!
2024-11-05
午餐
2024-10-24 356 瀏覽
這間韓式餐廳我們經過很多次,一直都沒有食過,但當日看到其中一枱食客點了開心果窩夫,賣相相當吸引,而正好又到了晚飯時間,自然地進店一試😉✏️位置(9/10):Donki旁邊又是扶手梯口,十分便利✏️環境(9/10):開放式裝修,環境清新,自然舒適✏️服務(8/10):侍應主動,下單上菜很有效率✏️食物(8.5/10):正餐味道不錯,窩夫更是有驚喜🌟啖啖蟹肉千層麵 - $128比較軟身的千層麵,咬下去有不少蕃茄及魷魚粒,配上頂層不少的蟹肉、蟹籽及沙律醬,味道香濃豐富,口感具有層次😃🌟醬燒牛肉飯卷 - $88比想像中份量大,只切出十件且厚身,飯卷有紫菜、牛肉、紅蘿蔔、雞蛋、酸瓜及芝麻,加上特製醬汁,口感飽滿,鹹中帶甜😄🌟開唔開心試咗先知嘅開心果蜜糖窩夫 - $115四件窩夫焗得十分香脆,有焦糖粒、抹茶奶凍、開心果醬、蜜糖、忌廉,還有底層大量的杏仁及開心果粒,混合來食味道香甜吸引及十分豐盛,絕對是今年食過最出色的窩夫😍🌟濟洲柑橘乳酸梳打 - $46清爽的乳酸梳打,帶有淡淡柑橘香氣😃🌟柚子檸檬梳打 - $42柚子味香,解渴亦味美的特飲😄🏠Terrace in seaside(屯門)📬屯門屯順街1號屯門市

✏️位置(9/10):Donki旁邊又是扶手梯口,十分便利

🌟醬燒牛肉飯卷 - $88

🌟開唔開心試咗先知嘅開心果蜜糖窩夫 - $115
濟洲柑橘乳酸梳打

🌟濟洲柑橘乳酸梳打 - $46
清爽的乳酸梳打,帶有淡淡柑橘香氣😃
柚子檸檬梳打

🌟柚子檸檬梳打 - $42
柚子味香,解渴亦味美的特飲😄

🏠Terrace in seaside(屯門)
📬屯門屯順街1號屯門市廣場1期UG樓UGK9號舖
2024-10-21
醬燒牛肉飯卷
濟洲柑橘乳酸梳打
柚子檸檬梳打
2024-10-12 417 瀏覽
每次經過依間餐廳都覺得佢裝修好靚Display櫃既野食好吸引😍所以難得今日見唔洗排隊馬上食🤙🏻餐廳主打韓式西式fusion 菜環境以淺木色為主座位舒適有feel🫶🏻⭐️檸檬油醋煙三文魚沙律🥗三文魚份量都多有誠意👍🏻三文魚經過煙燻配上脆爽青瓜味道超夾加埋檸檬與油醋作調味味道昇華酸酸甜甜十分開胃⭐️啖啖蟹肉千層麵作為主菜非常出色焗得剛剛好餐廳做到千層麵層層分明口感豐富每一層都充滿蟹肉、醬汁、蔬菜、芝士、千層麵條尤其蟹肉夠鮮甜😊⭐️幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫餐廳主打甜品尤其係窩夫😋試一試餐廳的萬聖節🎃系列一上台忍唔住嘩左一聲賣相一流好有心思的窩夫馬上打卡🤭鬆軟的朱古力窩夫配上士多啤梨醬及新鮮果肉真係好好味🤤加埋煙煙韌韌的麻糬不得了❤️⭐️惡鬼荊棘海提子沙冰有吸引的裝飾🎃提子🍇清甜好清爽岩灑夏天飲🥳⭐️濟洲柑橘乳酪梳打顏色超靚濟州柑鮮甜多汁配上乳酸味道唔錯😙
每次經過依間餐廳

非常出色
焗得剛剛好
餐廳做到千層麵層層分明
口感豐富
每一層都充滿蟹肉、醬汁、蔬菜、芝士、千層麵條
尤其蟹肉

配上乳酸
味道唔錯😙
2024-10-10
2024-05-27 1367 瀏覽
今日放假和朋友到屯門市中心逛街到午餐時我們找了一家佈置得十分休閒海邊風情的餐廳 Terrace in Seaside一踏入餐廳雅致的用餐區域 彷彿將海岸的氛圍帶進了室內我們首先品嘗了他們的招牌菜清甜柑橘窩夫 這道菜結合了窩夫鬆軟的口感和柑橘清新的風味讓人一口接一口停不下來 窩夫上淋上的柑橘醬汁 帶有微微的酸甜讓整道菜更加豐富 接著我們品嚐了士多啤梨慕絲這款甜品以它精緻的外觀和口感吸引了我們 慕絲的質地柔軟細膩 每一口都散發出士多啤梨的香而主菜的燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯則讓我們感受到了層層的美味 黑毛豬肉質鮮嫩多汁 配上熱騰騰的紫蘇飯 每一口都充滿了濃濃的醬油香氣 讓人回味無窮 Seaside Brunch 食材十分新鮮 有乳酪牛油果 三文魚蛋沙律菜等 每一項食物也很美味最後 以熱情金菠蘿沙冰為結尾 炎熱的天氣中 這杯沙冰真是解渴又開胃金菠蘿的香甜與冰涼清爽的口感相得益彰 帶給我們一絲清涼的餘韻 總的來說 Terrace in Seaside的菜品不僅色香味俱全而且獨具創意 價錢亦十分親民貼地性價比高
今日放假和朋友到屯門市中心逛街

沙律菜等 每一項食物也很美味

而且獨具創意 價錢亦十分親民貼地
性價比高
2天前 0 瀏覽
餐廳裝修主打小清新嘅主題,打卡一流。今次仲新出左提子主提嘅飲品同窩夫。➰ 極度惹味泡菜八爪魚飯卷 $98大大件嘅飯卷食落有微微泡菜辣味,配以大粒嘅八爪魚🐙,飽肚又好食。➰ 啖啖蟹肉千層麵 $128呢個千層麵鋪滿蟹肉,而且份量適中。另外,千層麵食落有好濃蕃茄醬味,麵質咬落有層次感。➰值得一提芬芳提子窩夫 $108大大份嘅窩夫鋪滿厚厚嘅忌廉、提子、士多啤梨同啫喱,好fresh 嘅感覺。而窩夫食落好鬆脆,配上新鮮水果味道更佳,作為飯後甜品之選。➰100% 泡泡朱古力 $45成杯都係濃濃嘅朱古力,飲落唔會好甜,岩曬朱古力愛好者。➰ 帶點驚喜的香印提子奶蓋綠茶 $58呢杯飲落好清新嘅香印提子綠茶,仲有粒粒提子肉同啫喱,飲落好清新

➰ 極度惹味泡菜八爪魚飯卷 $98

➰ 啖啖蟹肉千層麵 $128

➰值得一提芬芳提子窩夫 $108

➰100% 泡泡朱古力 $45
成杯都係濃濃嘅朱古力,飲落唔會好甜,岩曬朱古力愛好者。

➰ 帶點驚喜的香印提子奶蓋綠茶 $58

2024-11-10 119 瀏覽
約左朋友食飯,大家都住屯門,想搵間餐廳舒服地坐下,食埋甜品,所以一致揀左呢間。我地主菜點左✨️極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯 kimbap上面的泡菜醬微辣超惹味,八爪魚鮮美爽口,整個配搭新奇得黎好夾。✨️啖啖蟹肉千層麵滿滿蟹肉絲,千層麵偏清爽,不會太漏,而且食落有層次,食不停口。✨️100%泡泡朱古力(凍)面層底層都鋪朱古力,飲落去順滑,不會過甜,整個口腔都充滿朱古力的香氣。餐廳呢期做緊香印提子主題的飲品同窩夫,✨️我地點了帶點驚喜的香印提子奶蓋綠茶飲落去是好清新的香印提子汁加綠茶,成份天然,沒有人工的味道。入面仲有提子啫喱,帶點咬口,奶蓋輕盈,好協調。✨️值得一提芬芳提子窩夫一客 窩夫鋪滿香印和巨峰提子,士多啤梨和提子啫喱,每一口都嚐到提子的清香。窩夫新鮮即制,微暖,外脆內鬆軟,滿分。💗每次黎都冇令人失望,而且keep住創作新菜式,令到顧客有新鮮感。
約左朋友食飯,大家都住屯門,想搵間餐廳舒

服地坐下,食埋甜品,所以一致揀左呢間。

我地主菜點左
✨️極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯

kimbap上面的泡菜醬微辣超惹味,八爪魚鮮

美爽口,整個配搭新奇得黎好夾。

✨️啖啖蟹肉千層麵

滿滿蟹肉絲,千層麵偏清爽,不會太漏,而且

食落有層次,食不停口。

✨️100%泡泡朱古力(凍)

餐廳呢期做緊香印提子主題的飲品同窩夫,
✨️我地點了帶點驚喜的香印提子奶蓋綠茶

✨️值得一提芬芳提子窩夫一客

制,微暖,外脆內鬆軟,滿分。

💗每次黎都冇令人失望,而且keep住創作新

菜式,令到顧客有新鮮感。
我哋一向很喜歡小清新又悠閒風格嘅餐廳,而”Terrace in seaside”正正就是一間環境舒適又高質嘅韓式餐廳!無論主菜、飲品或甜品不但選材用料新鮮,每逢季節或節日還有不同限定款式,總是給人一種意想不到嘅驚喜🫠這就是我們一直多次光顧的原因😋適逢小朋友生日🎉呢位甜品控生日月又怎可能沒有甜品食呢⁉️所以我哋今次點選咗:🌸慶祝生日叫的生日窩夫外觀賣相💯超美!生日打卡一流📸人氣窩夫一向都是餐廳招牌甜品,而呢款草莓味窩夫不但特別又香脆,配合新鮮草莓藍莓奶油口感豐富,味道不會太甜,生日朋友值得一試!🌸無罪惡感!菠菜雞肉千層麵名符其實零罪惡感🤭反而感覺好健康喔!千層麵軟硬適中,比一般千層麵感覺唔會太「漏」, 內層有充滿忌廉汁的菠菜雞肉,外層有燒烤過嘅芝士及蛋,口感不但豐富而且味道很夾很清新喔!🌸清爽爆汁西柚檸檬梳打西柚配檸檬味道清新,解渴之選!🌸雲海蘋果茶感覺綠茶味比較出,滲透少許蘋果香味,喜歡喝茶嘅朋友可以選擇呢款👍解膩之選!🌸柑橘乳酪(生日窩夫已配埋呢杯飲品)淨係賣相已經十分吸引😍加上個人比較喜歡乳酪飲品而呢款乳酪配合柑橘🍊味道出乎地夾!夏季炎熱天氣簡直透心涼!

🌸慶祝生日叫的生日窩夫
外觀賣相💯超美!生日打卡一流📸

🌸無罪惡感!菠菜雞肉千層麵
名符其實零罪惡感🤭反而感覺好健康喔!

🌸清爽爆汁西柚檸檬梳打
西柚配檸檬味道清新,解渴之選!

🌸雲海蘋果茶

🌸柑橘乳酪(生日窩夫已配埋呢杯飲品)
淨係賣相已經十分吸引😍
加上個人比較喜歡乳酪飲品
而呢款乳酪配合柑橘🍊味道出乎地夾!
夏季炎熱天氣簡直透心涼!

同媽咪去屯門巿廣場行街,去咗”Terrace in seaside”食晚飯;開放式設計,韓系小清新裝潢,橙色基調,擺放橘子樹造景,簡約舒服🍊🌳員工戴住橘子帽好cute😂“柚子檸檬梳打” + “濟州柑乳酸梳打”味道酸酸甜甜,自然清爽🍊“燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯”黑毛豬白切肉連皮少肥肉,肉嫰有彈性,醃得入味,醬油帶微甜,好味😋個飯帶少少辣,連紫蘇葉一齊炒好香,要讚吓個飯個質地好有咬口!“Seaside Brunch”今日太晏食lunch,唔係好肚餓,叫呢份brunch啱晒,份量不多,窩夫配鹹食又唔使咁滯“開唔開心試咗先知嘅開心果窩夫”好巨型,上枱夠晒睇頭又開心🥳窩夫配濃稠開心果醬同軟滑忌廉,再連埋碟上大量開心果碎,焦糖脆脆,抹茶奶凍,杏仁一齊食,個人非常推介呢份窩夫~其中兩頁餐牌:

員工戴住橘子帽好cute😂

“柚子檸檬梳打” + “濟州柑乳酸梳打”
味道酸酸甜甜,自然清爽🍊

“燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯”

“Seaside Brunch”

“開唔開心試咗先知嘅開心果窩夫”

其中兩頁餐牌:
2024-10-25 141 瀏覽
Terrace in Seaside主打韓國特式美食😳今日同朋友黎到屯門分店食晚餐🥰✨ 開唔開心試咗先知嘅開心果蜜糖窩夫 🍯蜜糖配搭開心果,香甜而不膩,窩夫外脆內軟,口感一流,絕對係甜品之選。✨柚子檸檬梳打🍋呢杯梳打水清爽怡人,柚子同檸檬嘅酸甜味道令整杯飲品非常清新✨啖啖蟹肉千層麵🦀蟹肉千層麵啖啖蟹肉,每一口都充滿大海嘅鮮味,意粉煮得剛好,配搭濃郁嘅醬汁,味道非常豐富。✨濟洲柑橘乳酸梳打🍊呢杯乳酸梳打帶有濟洲柑橘嘅香味,味道酸甜✨極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯 🐙🍙泡菜嘅酸辣味道搭配八爪魚,味道豐富

✨ 開唔開心試咗先知嘅開心果蜜糖窩夫 🍯

✨柚子檸檬梳打🍋
呢杯梳打水清爽怡人,柚子同檸檬嘅酸甜味道令整杯飲品非常清新

✨啖啖蟹肉千層麵🦀

✨濟洲柑橘乳酸梳打🍊
呢杯乳酸梳打帶有濟洲柑橘嘅香味,味道酸甜

✨極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯 🐙🍙
泡菜嘅酸辣味道搭配八爪魚,味道豐富
2024-10-24 94 瀏覽
Terrace in seaside (屯門市廣場1期) (屯門)屯門屯順街1號屯門市廣場1期UG樓UGK9號舖-宜家有promotion,喺小紅書度開post,寫任何關於Terrace in seaside 嘅筆記就可以拎免費飲品一杯!大家唔好錯過啦-開唔開心試咗先知嘅開心果窩夫 $115開心果窩夫嘅外表金黃香脆,裡面嘅餡料更係香滑可口,配搭一啲新鮮水果,整體口感好豐富。甜度適中,唔會過份膩,真係一個好開心嘅選擇。-柚子檸檬梳打 $42呢杯柚子檸檬梳打清新又解渴,酸酸甜甜嘅味道好合我心意。飲落去唔會太甜,正好可以平衡其他菜式嘅重口味。-啖啖蟹肉千層麵 $128呢個千層麵真係不得了!蟹肉份量十足,每一啖都有蟹肉嘅鮮味,層層麵皮薄而富有嚼勁,配上豐富嘅醬汁,味道層次分明-濟州柑乳酸梳打 $46呢杯梳打飲品帶有濃郁嘅柑橘香氣,乳酸嘅加入令飲品更加順滑,飲落去有一種清新嘅感覺,係一個好嘅配搭。-極度惹味泡菜八爪魚飯卷$98 最後嚟到呢個飯卷,八爪魚煮得剛好,口感彈牙,泡菜嘅味道好惹味,令人忍唔住想再多食一啖。飯卷包裹得緊實,唔會散開,整體表現都非常好。

屯門屯順街1號屯門市廣場1期UG樓UGK9號舖
開唔開心試咗先知嘅開心果窩夫 $115
柚子檸檬梳打 $42
濟州柑乳酸梳打 $46
極度惹味泡菜八爪魚飯卷$98
2024-10-21 254 瀏覽
同朋友去到屯門市廣場 Terrace in seaside 🌊 慶祝萬聖節。餐廳有去海邊度假feel之外,menu 有驚喜,提升🎃萬聖節氣氛😈。惡鬼荊棘海提子沙冰🍹 Cheers~ 這杯喺萬聖節限定嘅飲品,沙冰上擺設好可愛嘅鬼仔型朱古力牌,下層喺提子沙冰🍇,口感好 refreshing!濟州柑乳酸梳打🍸 漸變乳酸梳打色彩繽紛,每一啖都有🍊柑橘嘅香味,🫧梳打好夠氣,非常解渴!幽靈來襲!🍓士多啤梨朱古力窩夫🧇呢款窩夫甜品好啱打卡,又有萬聖節嘅感覺。鬼仔👻造型喺用麻糬造成,精細巧妙。朱古力窩夫好鬆脆,有濃郁嘅朱古力味,食落外脆內軟,加上香甜嘅士多啤梨🍓,yummy。🦀啖啖蟹肉千層面蟹肉舖滿一層一層嘅面皮,千層面軟滑且充滿蟹肉嘅鮮味,配搭芝士,非常惹味。🥙檸檬油醋煙三文魚沙律一客煙三文魚香味撲鼻,新鮮嘅沙律菜加入檸檬油同黑醋,爽脆可口。

惡鬼荊棘海提子沙冰🍹

濟州柑乳酸梳打🍸

幽靈來襲!🍓士多啤梨朱古力窩夫🧇

🦀啖啖蟹肉千層面

🥙檸檬油醋煙三文魚沙律一客

煙三文魚香味撲鼻,新鮮嘅沙律菜加入檸檬油同黑醋,爽脆可口。
  • 惡鬼荊棘海提子沙冰
  • 濟州柑乳酸梳打
  • 幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫
  • 啖啖蟹肉千層面
2024-10-19 186 瀏覽
📍 Terrace in seaside(屯門)10月份依一個節日,一定係諗起萬聖節{Hello喂}🎃為咗慶祝呢一個節日,其中一餐飯都應該要有萬聖節主題,咁先似過咗10月🥳呢一間餐廳最近就做緊萬聖節嘅主題,打卡真係一流📸滿足晒我萬聖節餐既願望😍✨啖啖蟹肉千層麵 千層麵Q彈有厚度、之中的起司香氣十足🧀肉醬配料非常豐富有口感、醬汁夠味卻不油膩。‼️重點係粒粒啖啖蟹肉夾住係每一層‼️多到滿瀉🦀🦀🦀🦀🦀好有新意既千層麵🫰🏻✨檸檬油醋煙三文魚沙律三文魚肥厚綿滑、新鮮又夠口感豐富檸檬油醋酸甜開胃🤤菜類清爽美味,且健康有益❤️✨幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫以幽靈做主題,得一隻眼望住你👻但係色彩繽紛,有朱古力亦都有士多啤梨🍓亦都見到白色,黃色🙌🏻朱古力味濃郁而不膩,窩夫大件和鬆脆又香脆的口感。仲附隨朱古力蛋糕🍰士多啤梨亦都好甜,好新鮮🫶🏻✨濟州柑乳酸梳打韓國最近當造柑,餐廳就以柑做岀乳酪梳打,酸酸甜甜,本人挺喜歡❤️✨惡鬼荊棘海提子沙冰提子味好特岀🍇而且啱晒打卡,啱啱好可以配合咗惡鬼既主題👺

📍 Terrace in seaside(屯門)

✨啖啖蟹肉千層麵
千層麵Q彈有厚度、之中的起司香氣十足🧀
肉醬配料非常豐富有口感、醬汁夠味卻不油膩。
‼️重點係粒粒啖啖蟹肉夾住係每一層‼️
多到滿瀉🦀🦀🦀🦀🦀
好有新意既千層麵🫰🏻

✨檸檬油醋煙三文魚沙律
三文魚肥厚綿滑、新鮮又夠口感豐富
檸檬油醋酸甜開胃🤤
菜類清爽美味,且健康有益❤️

✨幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫
以幽靈做主題,得一隻眼望住你👻

✨濟州柑乳酸梳打

✨惡鬼荊棘海提子沙冰
提子味好特岀🍇而且啱晒打卡,啱啱好可以配合咗惡鬼既主題👺

2024-10-17 146 瀏覽
就到萬聖節,見到Terrace in seaside出咗一系列嘅萬聖節設計嘅餐單,勁得意勁有feel惡鬼荊棘海提子沙冰 $62呢杯沙冰係超濃郁嘅提子味,混合咗少少忌廉同牛奶,加啲碎冰沙飲起上嚟好消暑 同勁fresh幽靈來襲士多啤梨朱古力窩 $108呢個造型都好得意,有一個幽靈造型嘅麻糬皮,麻糬皮入面有一個朱古力味海綿忌廉蛋糕,有成四舊窩夫,窩夫係好濃郁嘅朱古力味,旁邊仲有啲士多啤梨🍓啖啖蟹肉千層麵 $128千層麵又好濃郁嘅蟹肉味同芝士味,面頭有好多蟹肉,鮮味十足千層同千層之間有啲肉碎,食落好有口感檸檬油醋煙三文魚沙律 $82依個沙律好好味,一定要加佢嘅黑醋,煙三文魚青瓜片包住,食起上嚟又香又爽脆,生菜都好新鮮👍🏻

惡鬼荊棘海提子沙冰 $62
呢杯沙冰係超濃郁嘅提子味,混合咗少少忌廉同牛奶,加啲碎冰沙
飲起上嚟好消暑 同勁fresh

幽靈來襲士多啤梨朱古力窩 $108

啖啖蟹肉千層麵 $128
千層麵又好濃郁嘅蟹肉味同芝士味,面頭有好多蟹肉,鮮味十足
千層同千層之間有啲肉碎,食落好有口感

檸檬油醋煙三文魚沙律 $82
2024-10-14 156 瀏覽
又到10月 萬聖節月👻好似周街都開始係萬聖節主題 連 cafe都走唔甩! 🍋檸檬油醋煙三文魚沙律 作為starter 先開胃 成個沙律調味好清新 開左個胃!好有心機 將煙三文魚同青瓜捲成一朵花🌹🦀啖啖蟹肉千層麵 一客份量好大 兩個人嗌一個share就岩岩好 !面面鋪左蟹肉蟹籽大量芝士🧀中層都有蟹肉 咬落中間都有肉食🍓幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫 一客有幽靈造形的糯米皮 好qq 👻窩夫比較輕盈 即使食左主食 再食都輕鬆 無咁重負擔😈🍇惡鬼荊棘海提子沙冰 一杯原粒提子搞碎 上半杯沙冰 下半杯乳酪 飲落更smoothie 💫

🍋檸檬油醋煙三文魚沙律

🦀啖啖蟹肉千層麵 一客

🍓幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫 一客

🍇惡鬼荊棘海提子沙冰 一杯

2024-10-11 315 瀏覽
萬聖節就嚟到,梗係要去食返個萬聖節大餐啦,今日嚟到屯門一間韓國嘅特色餐廳,餐廳氛圍感十足,嘢食亦都充滿趣味😍淡淡蟹肉千層麵$128🦀面頭有濃郁嘅蟹肉醬,以及一些蟹肉,千層麵口感煙煙韌韌,每一啖都被蟹肉充斥住成個口腔😛檸檬油醋煙三文魚沙律$82🐠一塊塊清爽嘅青瓜包住煙煙韌韌嘅三文魚,再配埋沙律菜,一齊食健康又美味👻幽靈來襲,士多啤梨朱古力窩夫$108朱古力窩夫口感外脆內軟,士多啤梨醬酸酸甜甜,另外有一塊麻糬皮連埋窩夫一齊食口感好特別😝惡鬼荊棘海提子沙冰$62提子沙冰好香提子味,沙冰口感幼細,不會太甜濟州柑橘乳酸梳打$46杯嘢飲酸酸甜甜,而且帶有柑橘嘅香味🍊Terrace in seaside (屯門市廣場1期) (屯門)屯門屯順街1號屯門市廣場1期UG樓UGK9號舖

淡淡蟹肉千層麵$128🦀

檸檬油醋煙三文魚沙律$82🐠

👻幽靈來襲,士多啤梨朱古力窩夫$108

惡鬼荊棘海提子沙冰$62
提子沙冰好香提子味,沙冰口感幼細,
不會太甜

濟州柑橘乳酸梳打$46
杯嘢飲酸酸甜甜,而且帶有柑橘嘅香味🍊

屯門屯順街1號屯門市廣場1期UG樓UGK9號舖

幽靈來襲,士多啤梨朱古力窩夫