2016-07-14
前幾日同朋友去左呢間位於天后專食BURGER既餐廳 見到網上既評價好似唔錯 結果真係無令我失望!個日我就叫左一個burger同一杯milkshake 兩樣野都令我好滿意!燴豬絲漢堡呢到有好多款burger供客人簡 每一款睇個名都覺得好好味 而且一般既burger餐廳都好少食到今次就食左呢個「燴豬絲漢堡」單單睇個樣已經覺得好吸引 厚厚既burger 中間有著幾層唔同既材料 再插住一枝寫住enjoy既竹籤! 真係就咁睇落去都已經好想食 好想食個burger即刻食落肚啊裡面既材料當然唔少得豬肉絲 除左豬肉絲之外 仲有炸洋蔥圈、生菜、醬汁! 所以令到burger十分惹味 口感亦都非常豐富!! 加上每個burger都即叫即做 令到burger熱哄哄的 而且包身好軟熟 令burger更加惹味!食burger當然要配上mikshake作點綴啦! 今次就叫左「Berry lover」 當我仲未諗到飲咩之時 見到差唔多每一台既客人都有ORDER既個士多啤梨奶昔黎飲 而且賣相好吸引 雖然食個burger已經罪惡感萬分 再加埋milkshake真係跑多幾個圈先得 但係我最後真係忍唔住 叫左個奶昔黎飲 幸好地
個日我就叫左一個burger同一杯milkshake 兩樣野都令我好滿意! 燴豬絲漢堡
裡面既材料當然唔少得豬肉絲 除左豬肉絲之外 仲有炸洋蔥圈、生菜、醬汁! 所以令到burger十分惹味 口感亦都非常豐富!! 加上每個burger都即叫即做 令到burger熱哄哄的 而且包身好軟熟 令burger更加惹味! 食burger當然要配上mikshake作點綴啦! 今次就叫左「Berry lover」 當我仲未諗到飲咩之時 見到差唔多每一台既客人都有ORDER既個士多啤梨奶昔黎飲 而且賣相好吸引 雖然食個burger已經罪惡感萬分 再加埋milkshake真係跑多幾個圈先得 但係我最後真係忍唔住 叫左個奶昔黎飲 幸好地無令我失望 milkshake既味道好濃郁 好似真係放左好多士多啤梨blend左既味道 真係超正啊!