2016-08-24 1240 瀏覽
哩間除左甜品全部都係飯😓😓😓😓連烏東都冇,我入左哩間鋪先知唔同其他分店有烏東,見到得意就入左去,中晒伏,勁無奈地唔好意思走左,呼籲大家就算同一間公司都要睇左餐牌先入😐😐😐😐
2016-08-13
2016-08-23 735 瀏覽
店內全部都是🐻🐻好可愛👍叫左一堆野食章魚燒真係必食👍朱古力慕絲有驚喜😍咩驚喜就自己叫下啦😏個咖喱飯真係好多咖喱飯都好多不過都唔差巨梳打同個朱古力真係無得彈加三十五蚊轉飲都唔心痛正,已經不足以形容呢兩杯野飲服務方面個男侍應幾nice👍ps:佢果到啲水真係好好飲🙈
店內全部都是🐻🐻
飯都好多
不過都唔差
巨梳打同個朱古力真係無得彈
加三十五蚊轉飲都唔心痛
正,已經不足以形容呢兩杯野飲
服務方面
個男侍應幾nice👍
ps:佢果到啲水真係好好飲🙈
2016-08-22
2016-08-07 536 瀏覽
近期聽朋友講開這間熊仔餐廳,便與家人來嘗試品嚐。食物款式雖然不多,但樣子十分可愛,熊仔番茄飯美道配合非常好,親子丼反而味道較遜色,但也很好。飲品方面較簡單,但配餐膳也合宜。唯一是份量較少,和價錢不成正比。不過,可能,價錢主要是賣相啦!餐廳擺放熊仔供客人拍照,服務員的態度很有禮貌。
2016-07-31
2016-08-06 1368 瀏覽
之前去日本時搜集過資料, 去找我喜愛的 The Bears' School小熊學校商品在哪裡, 得知有期間限定cafe店, 但我去的時候就沒有了, 實在可惜。終於, 等到望穿秋水, 突然知道香港會開期間限定店, 開幕前有專頁招慕試食參加, 我花了很多時間心機回覆, 可惜沒選中我, 選到的是答得很簡單的, 令人覺得有不公平之嫌。即使選不到參加免費試食, 為了我喜愛的Jackie小熊, 我還是會來潮拜的。開張半個多月, 來到觀塘APM一田, 假期下午等候的人不多, 可能它沒熊本熊那麼有名, 可我就是喜歡它的特別。 坐下來, 見到這麼可愛的餐紙, 已經想據為己有, 偷偷收起來, 原來可以問店員拿走的呢, 哈。餐牌上食物款式選擇不多, 以咖喱為主。店內有大大隻的小熊陪客食飯, 見到有女生邊攬著它邊吃, 爬地版最搞笑和可愛, 公仔不夠每枱一隻, 但問店員, 便會安排到給你, 他們也好像靜靜收起了一部分, 有需要的時候可以拿出來呢。很喜歡椅背的這個大蝴蝶, 超夢幻的, jackie也很喜歡蝴蝶結呢。我也帶了我家幾隻小熊來吃飯, 來探一探他們的朋友。主食有附送餐飲, 我們選了橙汁和蘋果汁, 和坊間買

餐牌上食物款式選擇不多, 以咖喱為主。
我也帶了我家幾隻小熊來吃飯, 來探一探他們的朋友。
主食有附送餐飲, 我們選了橙汁和蘋果汁, 和坊間買到的某果汁味道相似。
奄列咖喱吉列豬扒飯 $129

飯團弄成了jackie的頭, 很結實不鬆散, 還有細緻的樣子, 實在很可愛呢! 咖喱汁就放旁邊, 還有一些西蘭花和車厘茄點綴。Izumi Curry果然咖喱很出色, 質感濃稠香甜少辣, 用它來配飯, 連平時不愛吃飯的我, 也吃了許多呢。
奄列咖喱吉列豬扒飯
吃到底見到jackie向我招手, 這隻碟好美呢, 店內有售, 每隻$88, 必買!!
吉列豬扒是分上另上的, 為了保持它的香脆, 豬扒外脆內鬆軟, 沒有炸得太乾身, 奄列則比較普通。
漢堡扒咖哩飯 $109

相對奄列咖喱吉列豬扒飯 , 這個賣相就較失色, 漢堡扒當作熊面, 兩粒八爪魚丸做耳朵, 比較粗糙, 也沒有jackie的樣子在, 底下全是白飯, 另外配上一樣的咖喱汁。
漢堡扒非常厚, 很有份量, 鬆軟得來有肉味肉汁豐富, 味道有驚喜!
底下白白的飯, 配上咖喱汁與漢堡扒同吃, 想不到也很美味呢, 咖喱汁略嫌不夠, 未吃完飯已用光, 但問一問店員, 可以幫我們添加, 還加了一大碗, 無計較, 加分!!
jackie碟子是膠的質料, 想不到頗重身的呢, 藍色和黃色同樣美, 唯有兩隻也買吧!
原來除了有三款餐紙可拿走作紀念品外, 還有四款杯墊和六款紙牌仔, 來這裡又食又拎, 又影了好多相, 超滿足的呢!
2016-07-01
10 分鐘 (堂食)
奄列咖喱吉列豬扒飯
2016-08-01 999 瀏覽
繼熊本熊、蛋黃哥之後,又有新的人物再次來到Apm一田~這就是Jackie喔 (*≧ω≦*)是很可愛和超治癒的熊喔,不過吸引力大概始終不及前2者的關係?就算是星期六的下午也不用排隊之外,還有不少桌子滿滿的熊充滿在店面和店內,而且這種的畫風看上去感覺很舒服啊!!當然連墊枱子也是熊熊吧!! 而且款式上也有不同,不知道有沒有人會想收藏呢?Menu跟之前的差不多~簡單的一本 (≧ω≦)另外只要惠顧就可以用$88的優惠價換購Jackie限量版餐碟一隻。我自己也有帶之前在OK便利店換回來的小熊喔!! 店內也有提供~可以拿來拍照他這個樣子的趴在桌子超可愛的啊!在一間小熊學校內有12隻小熊~~只有第12隻是女生,就是Jackie在她的頭上有藍白間條的蝴蝶結~很容易認吧。店內有她的咕o臣,還有椅子上也綁了她的蝴蝶結,可愛度Up Σ(//ω//)每款主餐、便當都包一杯飲品 (蘋果汁、汽水或橙汁)如果不喜歡這些可以 +$35轉其他的飲品 (原價是$55) - 芒果沙冰 & 朱古力沙冰味道夠濃,除了那Cream和中間有一大舊冰外也很好 (*˘︶˘*)杯墊也很可愛!立馬回收來收藏用(・∀・)剛好我們3個人也是不同
就算是星期六的下午也不用排隊之外,還有不少桌子
Menu跟之前的差不多~簡單的一本 (≧ω≦)
他這個樣子的趴在桌子超可愛的啊!
在她的頭上有藍白間條的蝴蝶結~很容易認吧。
每款主餐、便當都包一杯飲品 (蘋果汁、汽水或橙汁)
芒果沙冰
朱古力沙冰
杯墊也很可愛!立馬回收來收藏用(・∀・)剛好我們3個人也是不同的款式來呢
朋友那款紅色心心,我覺得最好看的耶!
主餐方面,當然不會少了咖喱吧~因為原來這裡是「Izumi Curry」來的喔 (o゚ω゚o)
牛肉咖喱飯 ($109) 朋友覺得這個飯量有點多,而且咖喱也很辣。
另外這裡還有便當 - 照燒雞扒便當 ($109)
別看輕這樣小小的一盒,飯量同樣也不少 (大概對於女生來說還滿多?) 而且醬汁也夠濃味
牛肉咖喱飯
照燒雞扒便當
我自己則點了 日式便當盒 ($99)
炸雞有兩舊~肉質很嫩滑。相對下玉子就比較普通
飯糰有三款,包括雞肉、蘑菇和明太子!是雞肉有點重覆吧,畢竟已經有炸雞
雖然有保鮮紙包著可以用手直接拿著吃,但圍邊的紫菜已經淋身到很難咬開
所以吃時也滿麻煩 (`_ゝ´) 另外紫菜之後還有一層蛋包著
日式便當盒
題外話/補充資料: ( ´∀`)σ 雖然是主題餐廳,但食物水準一點也不馬虎。 沒想到今次還不用怎樣排隊,如果對The Bear School有興趣的話不妨來吃吃看吧
2016-07-23
$154.7 (午餐)
朱古力沙冰
日式便當盒
2016-07-16 200 瀏覽
聽說之前是蛋黃哥Cafe的Izumi Curry改成了現在以治癒小熊Jackie為主題的餐廳門面和內在都是滿滿的Jackie❤️🐻店內大概只有二十多隻Jackie數量比較少😢 只要有一枱客人拿得比較多其他客人就沒多少了首先上來的是日式便當它以Jackie為主題配上日式便當壽司部分連著保鮮紙包著😥吃下去飯是硬的而且配料並不新鮮旁邊的熱食還好但是玉子燒的蛋味很淡味道很怪😨😨😨這個餐還會附送餐飲友人選擇了蘋果汁味道普通但杯子挺美再來是香蕉Pancake外表看上去不錯Pancake用朱古力粉灑上了Jackie的圖案旁邊是甜漿、忌廉和香蕉Pancake玩下口是完.全.沒.有.蛋.味吃下去超級乾口感像是光酥餅而且甜度不足唯有加上甜漿或忌廉才可勉強下口總括而言,這家Izumi Curry的主題Cafe質素每況越下比起再換主題😥倒不如想想如何改善食物的質素其實這家cafe的位置不錯要是好好把握,一定不會像之前那麼冷清
門面和內在都是滿滿的Jackie❤️🐻
味道普通但杯子挺美
再來是香蕉Pancake
外表看上去不錯
Pancake用朱古力粉灑上了Jackie的圖案
旁邊是甜漿、忌廉和香蕉
Pancake玩下口是完.全.沒.有.蛋.味
香蕉Pancake
比起再換主題
😥倒不如想想如何改善食物的質素
其實這家cafe的位置不錯
要是好好把握,一定不會像之前那麼冷清
2016-07-14
2016-07-13 197 瀏覽
APM間izumi curry每幾個月都會轉theme, 今期做既jackie bear好似唔係好多人捧場咁, lunch time完全唔洗等位~ 野食方面都係差唔多果d野, 有咖哩飯la, 便當仲有甜品咁~ 2個人點左一份白汁雞肉飯, 一個芝士年糕配薯角同埋一份朱古力mousse ~飯類會跟一杯飲品, 要左蘋果汁, 個杯都係jackie bear, 幾令~ 白汁雞肉飯最可愛既地方就係個飯成隻jackie bear既樣, 不過味道就強差人意, d飯係蕃茄飯, 本身蕃茄同白汁已經唔夾, 個飯係唔熱既, 而且白汁好杰, 味道係超級市場罐頭白汁既味道, 雞肉只有4小塊, d西蘭花樣子很"梅"~ 不過算la, 都係為左影相先食佢~另外既芝士年糕配薯角味道正常, 不過jackie bear成份太低, 薯角有好多件但係食到有雪味~最後朱古力mousse係立體jackie bear既樣子, 裡面包左紅莓jelly, 都無無咩期望, 純粹得意~整體今期既食物強差人意, 仲記得之前做蛋黃哥主題既時候, 食物係幾好食既, 但今期好差仲要貴左, 唔怪得無人黎X_X
2016-07-13
2016-07-02 225 瀏覽
探訪Jackie David 的閒日 ,我諗係閒日所以唔洗排隊。咖哩牛肉飯$109賣相係selling point ! 我比100分 好可愛啊! 味道可以。唔係淨係得個樣 牛肉林身 。咖哩汁好杰身 亦夠濃 ! 份量屬一般... 對比價錢一定唔係抵食日式便當盒 $99有三舊飯糰 比我想像的好吃 有魚子味,雞肉味,蛋包醬油味。 每件飯糰都好夠味,而且飯粒軟硬程度適中,而且食完份量也剛好! 便當盒內也有少量蔬菜沙律及兩塊雞件。兩個餐都跟Apple juice 毫無疑問係先生果汁😅 誠意度不太大... 不過無溝水既~最後黎個甜品朱古力moss $99這個甜品有點失望...裡面是士多啤梨醬。 只覺一舊甜及林既東西放入口 ... 有唔想食既感覺... 所以不值得試.... 整體:為食物黎既衝動是50... 為環境 為影相黎既衝動係100
咖哩牛肉飯$109
日式便當盒 $99
最後黎個甜品朱古力moss $99
所以不值得試....
2016-07-01 159 瀏覽
Apm一田隔離開左間熊啤啤,有童真的太太話想去試下,岩晒,食完飯買餸返去煮飯仔。等位等左半個鐘,枱唔多,但個個都黎潮聖,入到去周圍都係小熊產品,都幾得意!充滿童真的太太超級開心。我叫左個咖哩飯同咖啡,都幾貴。海鮮咖哩飯賣相好靚,有隻笑面熊啤啤係中間,海鮮就係四邊,其實唔係好忍心食,因為小熊都幾可愛咖哩都係一般數字屋都買到的,味道一般,甜多過辛,但汁好多,送飯一流!魷魚好多,但有啲韌!另外仲有啲蝦肉,西蘭花,配料一般啦!朱古力咖啡有小熊樣的!一飲好似吸左小熊個頭咁奶泡打得幾厚,朱古力味重過咖啡味,似飲緊朱古力咁,咖啡味唔夠。單睇朱古力,幾香濃幾滑!有隻咁可愛的小熊都值回票價啦!一邊食一邊見到啲小朋友係度開心玩,呢度同我太太一樣,都充滿童真

海鮮咖哩飯
魷魚好多,但有啲韌!另外仲有啲蝦肉,西蘭花,配料一般啦!
朱古力咖啡
有小熊樣的!一飲好似吸左小熊個頭咁
2016-06-20 1620 瀏覽
我係Jackie🐻既fans屋企都有大大小小既公仔今次輪到小熊學校開主題餐廳未去之前已經收到過十個朋友通知開幕多謝咁多位記得我❤️夜晚7點去到,可能係父親節既緣故好多家庭都會去好啲既餐廳,酒樓食飯吧今日唔駛等位,我地兩個人直入坐到門口既圓形卡位餐廳牆身貼滿小熊學校田園式既圖畫入面既櫈都係用藍間蝴蝶繫住有啲座位會擺放公仔俾食客影相好似我咁,座位有公仔既話,可以試下同附近食客交換其他公仔,或者去counter個邊問staff攞又得嚟呢度淨係食野?梗係為左同公仔影相架啦!我地主食點左吉列豬排奄列飯同照燒雞扒便當基本點飯既都有附送蘋果汁/ 橙汁/ 汽水吉列豬排奄列飯 $129,係用印有jackie既碟上飯印左jackie樣子淋上咖哩汁,日式咖哩唔太辣豬排同奄列係另上豬排炸得鬆脆,有少少肥奄列略乾身,拌咖哩汁一齊食岩岩好照燒雞扒便當 $109,係用黑底紅面既便當盒上送到過嚟既時候,燒汁同蛋黃醬既香氣好吸引雞扒都吸到燒汁,唔難咬開飯仲有紫菜拌底男朋友話精髓就係紫菜,令到整個照燒汁生色不少值得一提,侍應都有好細心,上菜既時候會執靚伴碟,擺好方向,方便食客拍照不過佢無俾杯墊我,唔通派哂?😭最後當然有嗌甜
我係Jackie🐻既fans
屋企都有大大小小既公仔
今次輪到小熊學校開主題餐廳
未去之前已經收到過十個朋友通知開幕
多謝咁多位記得我❤️
夜晚7點去到,可能係父親節既緣故
好多家庭都會去好啲既餐廳,酒樓食飯吧
今日唔駛等位,我地兩個人直入坐到門口既圓形卡位
餐廳牆身貼滿小熊學校田園式既圖畫
入面既櫈都係用藍間蝴蝶繫住
有啲座位會擺放公仔俾食客影相
嚟呢度淨係食野?梗係為左同公仔影相架啦!
我地主食點左吉列豬排奄列飯同照燒雞扒便當
基本點飯既都有附送蘋果汁/ 橙汁/ 汽水
吉列豬排奄列飯 $129,係用印有jackie既碟上
飯印左jackie樣子
淋上咖哩汁,日式咖哩唔太辣
豬排同奄列係另上
豬排炸得鬆脆,有少少肥
奄列略乾身,拌咖哩汁一齊食岩岩好
照燒雞扒便當 $109,係用黑底紅面既便當盒上
送到過嚟既時候,燒汁同蛋黃醬既香氣好吸引
雞扒都吸到燒汁,唔難咬開
飯仲有紫菜拌底
男朋友話精髓就係紫菜,令到整個照燒汁生色不少

不過佢無俾杯墊我,唔通派哂?😭
最後當然有嗌甜品
朱古力慕絲 $49,印有jackie頭像
係豐富既牛奶朱古力味道
Mousse中間包住紅桑子啫喱,口感清新得嚟又解膩
價錢其實係貴少少既
不過我係fans,就點都入嚟試試架啦
百幾蚊同中意既公仔共度晚飯時光,食物又唔差既情況下,都幾好啦

2016-06-19
  • 朱古力慕絲
2016-06-16 233 瀏覽
可愛的公仔,我當然喜歡,令到屋企的公仔愈來愈多,所以現在都好少買公仔了。不過看到軟綿綿的公仔,就總是不知覺地吸引了,所以這間Cafe 新開不久,已經看中那些超治療的公仔Jackie真的很治療,只是看著牠,也會覺得好可愛,而且四周也佈置得很細緻,給人一種放鬆溫馨的感覺,連平時返工的壓力也頓時減輕起來。不愧是治療系小熊,明明沒有表情,卻能夠治療心靈的壓力~就算佈枱的紙,也是可愛的Jackie,連Menu也是,彷彿Jackie和我打招呼似的。食了一個日式芝士年糕配薯角 $59年糕配上薯角,年糕內裡有著軟滑的芝士,而且味道濃厚,真的"芝"味十足,滿口都是啖啖軟芝士,真的很回味無窮。薯角就略為涼了一點,不過都夠大條,食下去都滿有薯味,也會覺得淋身。不過如果要茄汁就要主動和侍應講,侍應就會吱出大大碟的茄汁!照燒雞扒便當 $109內外造型已經很吸引,看到它的可愛的便當盒子,很有和式的風味,而雞扒的份量也十足。不過飯的份量就比較少一點。芒果沙冰 $55可愛的小熊在上面,冰涼度十足,但芒果味略為淡了少少。但勝在夠大杯,又夠解渴,在夏天飲真的透心涼。
不愧是治療系小熊,明明沒有表情,卻能夠治療心靈的壓力~
食了一個日式芝士年糕配薯角 $59
不過如果要茄汁就要主動和侍應講,侍應就會吱出大大碟的茄汁!
照燒雞扒便當 $109
不過飯的份量就比較少一點。
芒果沙冰 $55
可愛的小熊在上面,冰涼度十足,但芒果味略為淡了少少。
但勝在夠大杯,又夠解渴,在夏天飲真的透心涼。

2016-06-13 1234 瀏覽
朋友是超級FANS,所以開業第2日就來食。晚上7點多就來到排隊,幸好不算太多人,不夠半小時便可以進去了。牆紙貼滿JACLI0E的樣子,充滿歡樂的氣氛,不過要坐到卡位先影到背景餐牌設計精美,有主菜,日式便當同甜品,選擇不是很多。巨峰梳打特飲,最上層加左CREAM做點綴,酸溜溜的巨峰提子味好突出,飲啖都好開胃,加上有顏色豐富的爆珠同椰果,有D咬口。杯墊很可愛日式便當盒,有3種口味的飯團,次序由上而下。第1款是白飯加炸雞,最淡味的,炸雞也不夠味,1口就食完。第2款好像是明太子,所以食到有鹹鹹地同魚味,味道比較出,是可接受的程度。第3款微酸同有些醬菜,基本上都不太濃味,食個飯團飽肚就是了。玉子厚度讓人意外,是讓女孩子撑飽的便當。吉列豬扒咖哩飯,將飯砌成JACKIE的樣子,十分吸睛呢仲好唔捨得食落口。不過配菜就得4粒。咖喱味好濃同少少辣,幾惹味,同埋份量都幾多。吉列豬扒炸得香脆,不是太多肥肉,但就油左D。滑蛋好好味,滑溜到我同FD係咁食不停口,哈哈朱古力慕思作為甜品,簡單就是美,一人食一半都好夠,朱古力味好足夠,就似食緊LINDOR咁,如果香滑些就更好。入面加了桑子醬,加埋食可以減低甜度。主題C
餐牌設計精美,有主菜,日式便當同甜品,選擇不是很多。
杯墊很可愛
吉列豬扒咖哩飯,將飯砌成JACKIE的樣子,十分吸睛呢

主題CAFE的價位都會高,但要讚下員工夠貼心,佢地都會主動問我地要POSTER同杯墊嗎?令人勁開心,小小的貼心行為已感到大大的驚喜,令人留下窩心的回憶。而家加$88可以換JACKIE碟,又食又買,FANS絕對會滿意。

2016-06-11
20 分鐘 (堂食)
2016-06-10 1365 瀏覽
2016年6月10日 (星期五) 11:00am 不用等位 今天是正式開業日子 Jackie Bear 餐具是特別訂製,充滿可愛感覺。 店內以柔和的草原色系作為主調,每張椅子都掛上 Jackie 喜歡的藍白間條蝴蝶結,配合牆上的日本繪畫 - 小熊們在森林及學校所發生的生活趣事圖畫,洋溢快樂氣氛。❤ 餐廳提供多款造型的毛公仔給食客們自由拍照,服務挺窩心。 我當然不會放過與 Jackie Bear 合影,隨即找來 3 隻毛公仔和 2 個 cushion。 奄列吉列豬扒咖喱飯 - 吉列豬扒熱騰騰脆卜卜,結實又香脆,咖哩味香辣,金黃色雞蛋很滑嫩,蛋面更插上 Jackie 的公仔字牌,更覺生鬼有趣!而咖喱飯則砌成小熊 Jackie 的樣子,配上惹味的咖喱汁,單看賣相已經非常吸引。整體份量很大,幾乎無法完全吃下。【推介之選】❤❤❤ 牛肉咖哩飯 - 牛肉鮮嫩,煮得恰到好處,咬下時感覺不會太韌,配合咖哩汁後,味道更香濃。只可惜得 4 件,著實太少了呢 ~ 而咖喱飯也是砌成小熊 Jackie 的樣子,十分可愛,叫人喜歡。【推介之選】❤❤❤ 香蕉班戟 - 雖然班戟配合了朱古力
奄列吉列豬扒咖喱飯 + 牛肉咖哩飯 + 朱古力咖啡 + 蘋果汁 + 橙汁
2016年6月10日 (星期五) 11:00am

不用等位

今天是正式開業日子

Jackie Bear 餐具是特別訂製,充滿可愛感覺。

餐廳提供多款造型的毛公仔給食客們自由拍照,服務挺窩心。

牛肉咖哩飯
香蕉班戟
香蕉班戟 - 雖然班戟配合了朱古力漿及忌廉,但味道仍然偏淡和乾身,而且奉上時已經不熱的;香蕉味道亦不夠香。另外,只有面層的才印上 Jackie 熊仔頭的可愛萌樣。
朱古力咖啡
朱古力咖啡 - 咖啡的泡沫上灑上了小熊圖案的朱古力粉,又熱又香滑。味道以朱古力味為主,咖啡味反而不濃。
蘋果汁
橙汁
蘋果汁 / 橙汁 - 冰凍好味,陶瓷杯前後皆印有可愛的小熊姿態,吸晴又漂亮。連帶餐巾也印有此圖案,妙極!

《餐牌》:
《環境》:
【溫馨提示】:

❶ JB1-4 及 JBB1-3 是套餐,免費送橙汁 / 蘋果汁

❷ 食任何套餐可以加 HK$88 換限量 Jackie 膠碟

❸ 用餐時間為90分鐘

❹ 可以跟毛公仔合照

❺ Café 旁設有精品專櫃,很多 the bears' school 產品售賣。

2016-06-10
牛肉咖哩飯
2016-06-10 397 瀏覽
好開心有機會黎試食The Bear’s School Café 門面以柔和草原色系為主, 每張凳背上都掛左Jackie獨有的藍白間蝴蝶結, 此cafe可愛之處是餐廳內會放左幾隻Jackie公仔係度陪你一齊食野!鍾意jackie ge朋友一定唔好錯過呀講cute就100分喇, 唔知食物味道如何呢~ 呢杯飲品賣相就好吸引喇~有一片jackie白朱古力片加上香滑的cream, 但味道方面我覺得冇左芒果ge香甜, 一入口好多冰.....令人有d失望 至於呢個吉列豬排炸得好香脆唔太咸, 旦都好香滑, 咁厚切但一d都唔UN而且仲好多汁, 可以做到咁淋真係估佢唔到喔呢個jackie咖哩飯個外型又係好靚, Izumi Curry一向都好出名做咖哩汁, 所以味道係冇得輸有少少微辣, 但好濃厚~只是沒有什麼其他配料有點dry當食到底會發現碟內有jackie出現喔最後就到甜品喇~又係有cute cute可愛造型設計慕絲好香滑濃郁, 中心夾著酸酸的士多啤梨jelly~可中和翻朱古力的甘苦~我最愛

講cute就100分喇, 唔知食物味道如何呢~
芒果沙冰
奄列吉列豬扒
Jackie咖哩飯

有少少微辣, 但好濃厚~只是沒有什麼其他配料有點dry
當食到底會發現碟內有jackie出現喔
朱古力慕絲