2024-05-12
位置:在西貢有啲隔涉(不過如搭van 仔或巴士,在總站前一個站落車行3分鐘也ok,即普通道個站落車(滿記甜品巴士站),由滿記甜品行過去就大約1分鐘😊朋友已幫襯過多次,今日帶我去試,地方寧靜,裝修雅緻,私隱度高,食材新鮮,食物即叫即整,服務也非常體貼,招呼親切,在這裏用餐十分舒適,所以喺度極力推介❤️午餐有優惠套餐,唔係特別平,但用心製作,好好食😍✨主菜~龍蝦汁意大利麵配香煎帶子有三隻帶子,帶子鮮嫩多汁,意大利麵軟硬度適中,搭配上濃郁的龍蝦汁,味道豐富,食得很滿足。帶子的鮮甜能與龍蝦汁的濃郁相互融合,帶來口感的層次感😬~英式漁夫焗海鮮批英式漁夫焗海鮮批,製作需時,係等幾耐㗎,不過我哋分享完第一道菜就整好,時間啱啱好!佢嘅皮酥脆金黃,內裏有滿滿的海鮮,每一口都能品嚐到豐富的海鮮風味,也感受到濃郁的薯香;另外值得稱讚的是海鮮的選材新鮮,有蝦肉、魚肉、魷魚、蟹柳及蘑菇等,融入批內後更顯鮮美👍
午餐有優惠套餐,唔係特別平,但用心製作,好好食😍
✨主菜
~龍蝦汁意大利麵配香煎帶子