2008-12-10 15 瀏覽
同fd慶祝生日, 之前來過食dinner buffet覺得好ok, 幾掛住佢的cheese cake所以返來~試左開飯人推介tea buffet的水牛雞翼同mini burger,水牛雞翼好大隻好脆, 係乾左少少mini burger就無, 得mini hotdog, 不過都唔錯, 個包好脆~不得不提下粟米同薯餅, 粟米因為個人喜好所以唔理佢烚、沙律定咩都食~!!!薯餅就真係好好食, 都係熱同脆(完全拜到, 以往其他地方食都係冧又軟身.......今次完全改觀!!)仲有佢的蛋沙律, 半隻蛋白上有好好味的蛋黃醬, 都係值得一試~見朋友試左佢的西蘭花忌廉湯+曲奇好有趣, 又拎左來試!!!個湯就一般, 只得綠色的忌廉湯, 略嫌佢水左D,不過D曲奇就好得!!!!試左佢好多款, 有提子干, 果仁等選擇, 都係一律香口, 好夠味!!!但相比下同樣係放响湯旁的麵包就比下去, 熱辣辣的話相信好食D....甜品朋友食左好多, 自己因為食好多曲奇的關係戰力大減.....朋友鍾意食酸, 所以對D果味的cheese cake都話正~自己試左件蛋+桃批, 個樣一D都唔似係鄧蛋, 食落先知!!!!可惜個人唔太好鄧
同fd慶祝生日,

水牛雞翼好大隻好脆, 係乾左少少

見朋友試左佢的西蘭花忌廉湯+曲奇好有趣, 又拎左來試!!!
個湯就一般, 只得綠色的忌廉湯, 略嫌佢水左D,
不過D曲奇就好得!!!!

可惜個人唔太好鄧蛋, 只係食左個餅底就放棄.....
朋友話覺得好新鮮, 食落又幾清新~

總括而言, 呢度都保持水準,
見而家多好多優惠, 證明呢度的生意唔錯~
加上服務都好好, 繼續推介!!
不過下次會來食dinner buffet~選擇多D同埋又唔係貴tea好多嘛!!!抵食D~
  • 曲奇!!!!!!
2008-11-19 12 瀏覽
星期日同屋企人飲完茶經過呢度﹐好似記得在OPEN RICE 上看見過事評不錯﹐就決定買幾舊返去試試。Classic Cheesecake: 芝士味道非常濃郁﹐一D都無偷工減料﹐而且份量岩岩好﹐吾會好"流"!Chestnut Cheesecake: 媽咪最鍾意事栗子﹐讚不絕口。Chocolate Cheesecake: 我的至愛! 朱古力味同芝士味平均﹐誠意推薦!!Oreo Cheesecake: 見有舊Orea係上面﹐所以貪得意買黎試下。Orea做既野嫌甜左D﹐不過都可以接受。So far 食過好多酒店同餅店既 Cheesecake, 呢間的水準很不錯﹐和外國的Cheesecake味道有得比呀! 雖然要$32 一件﹐但都值得! 下次會再試埋其他味道 (仲有好多。。。)!!

2008-11-18 1 瀏覽
下午茶食左好多點心,所以晚餐只係想食下 cake,所以就黎左 megabox行街和試下呢度出名既 cheesecake:New York Cheesecake ($32):十分香滑,芝士味未係最濃,但我最欣賞佢 hard之中仍有香滑既口感,正!Rum Raisin Cheesecake ($32):芝士味唔夠出,如果 rum酒多些會更香,而cake中的果肉酸酸地,中和了 cheese既膩感覺。Chocolate Cheesecake ($32):比NewYork Cheesecake硬身,朱古力味完全搶晒芝士味,我較喜歡以上兩款cheesecake。雖然仍有多款 cheesecake想食,但已經好膩,所以決定下次再黎食過。
New York Cheesecake ($32)
Rum Raisin Cheesecake ($32)
Chocolate Cheesecake ($32)
$48 (宵夜)
New York Cheesecake ($32)
Rum Raisin Cheesecake ($32)
Chocolate Cheesecake ($32)
2008-11-16 6 瀏覽
小隊有人生日了!!齊齊黎Cheesecake Cafe 食大餐~~初初真係有d 期望ga!因為小隊好喜歡食甜點對於一切甜的, 都沒有抵抗力以"Cheesecake" 為賣點的Cheesecake cafe雖然之前已經有人話俾我地知, 認真麻麻但依然好期待.... 鹹點and 熱盤選擇唔太多最好食係意粉, 好有蒜味, 而且個汁好creamy魚卷都幾好味, 幾滑~~忌廉湯好滑, 好香~炆牛腩, 好好味!!!焗田螺同焗青口都好好味, esp 旁邊d 薯蓉!而其他就真係麻麻啦個ribs, 朋友話好"un", 好似食緊燒肉咁d 芝士西蘭花, 愈食愈唔好食仲有一個dish 係要個chef 切的, 唔知叫咩名, 係有層酥皮包住一大舊肉, 食落好似高級午餐肉lor.... Bread and hamd 包包個樣好似幾靚咁點知食落... oh.... 唔好食!ham, 都係一般gei ham la~ 甜品最好食, 焦糖布丁, 外脆內軟, 正!! 可惜佢出得唔多...第二好食係豆腐cheese cake, 好清新gei 感覺其他gei cheese cake全都係用newyork cheese cake
小隊有人生日了!!
齊齊黎Cheesecake Cafe 食大餐~~

初初真係有d 期望ga!
因為小隊好喜歡食甜點
對於一切甜的, 都沒有抵抗力
雖然之前已經有人話俾我地知, 認真麻麻
但依然好期待....

鹹點and 熱盤
選擇唔太多
最好食係意粉, 好有蒜味, 而且個汁好creamy
魚卷都幾好味, 幾滑~~
忌廉湯好滑, 好香~
炆牛腩, 好好味!!!
焗田螺同焗青口都好好味, esp 旁邊d 薯蓉!
而其他就真係麻麻啦
個ribs, 朋友話好"un", 好似食緊燒肉咁
d 芝士西蘭花, 愈食愈唔好食

Bread and ham
d 包包個樣好似幾靚咁
點知食落... oh.... 唔好食!
ham, 都係一般gei ham la~

甜品
第二好食係豆腐cheese cake, 好清新gei 感覺
其他gei cheese cake
全都係用newyork cheese cake 個底黎做
唔同gei 只係加多d 味落去
無d 誠意
好快食到滯哂同悶哂...

食完之後
真係有一個好大gei 疑問
點解tea buffet 平d, 但係多野食d gei???
黎食dinner 真唔抵...
為好朋友慶生日一行5個女人仔決定o黎cheesecake cafe大吃一餐於paper deadline & exam relax一下~~183x去到, 望落都唔係好多人但去到~1900, 就即刻full house咁滯先食o的熱盤個意粉好好食~ o的蒜味唔會太搶~ 個sauce又夠creamy~個魚卷都ok~ 而且賣相精緻~另外仲有焗田螺~ 好好食~ 而且已經拆好晒, 唔洗自己郁手~ very good!!不過另外個響螺就唔得la~ 十分難拆之餘, 仲非常"un", 唔得!!焗蠔都只係一般般, 無乜特別~至於個ribs lei... ... 好"un", 好難切... o的肉有o的"梅"... 似勁瘦o既燒肉{既然預o左人o地用o黎切肉, 就麻煩俾一隻多o的&深o的齒o既餐刀我la~}之後又拎o左o的ham都ok ga~ 最記得有隻係要叫佢切ge~用酥皮包住~ 肉質有o的似午餐肉, 但又無咁實~俾我o地形容為貴格午餐肉~冷盤還有螺絲粉沙律, 都ok的!!之後就開始向甜品部進發!!芒果布丁蛋糕, 望落ok~ 唯一係熱o既甜品, 但味道 very very一般, 而且
為好朋友慶生日
一行5個女人仔
決定o黎cheesecake cafe大吃一餐

~183x去到, 望落都唔係好多人
但去到~1900, 就即刻full house咁滯

先食o的熱盤
個魚卷都ok~ 而且賣相精緻~
焗蠔都只係一般般, 無乜特別~

之後又拎o左o的ham
都ok ga~ 最記得有隻係要叫佢切ge~
用酥皮包住~ 肉質有o的似午餐肉, 但又無咁實~
俾我o地形容為貴格午餐肉~
冷盤還有螺絲粉沙律, 都ok的!!

之後就開始向甜品部進發!!
芒果布丁蛋糕, 望落ok~ 唯一係熱o既甜品, 但味道 very very一般, 而且個蛋糕底太淋太實了~
oreo cheesecake 都幾好味~
豆腐cheesecake夠清~ 夠滑~ 係一眾甜品入面o既清新之選~
還有焦糖布丁~ 脆脆o既焦糖面~ 滑滑o既布丁~ 可惜出完第一輪就無再出了~
好味o既仲有好似檸檬批o既香梨芝士批~

總括而言, 大家都覺得依間o野o既熱食比cheesecake做得更出色
因為佢o的cake大多都係newyork cheesecake咁o既texture
實實的~ 又"漏"~ 除o左味道用上唔同生果外, 口感係一樣, 無咩新意
而且o岩o岩睇過o下其他人o既食評
見到tea buffet o的cake仲多元化o的~ 又有burger同cookies~
咁可能$108 o既tea buffet 比 $138 o既dinner buffet更抵食!! (未計加一)
2008-11-10 7 瀏覽
2008/10/26 (日)見呢度既tea buffet 有不少好評,原本九月中已經想黎試,但基於某些原因擱置到十月尾先黎食;打電話訂位時,先知道價錢已經由$98 加至$108 (包一杯飲品);不過與其他地方的tea buffet比較,呢個價錢已算是合理,便決定試試吧!差不多三點 ,侍應就安排左我地坐係旁邊既卡位,坐位都幾舒服!開始出去搵食啦,兩張長形既食物檯擺放係餐廳中央既左右兩旁;有薯仔沙律、蛋沙律、三文治、漢堡包、熱狗、吞拿魚法包、菠菜火腿扁意粉、麵包條、麥包仔、西蘭花忌廉湯、曲奇餅、蘋果批、薯餅、雞翼、咖喱角、春卷等等...生果有西瓜、哈蜜瓜、菠蘿;甜品有綠茶cake、朱古力cake...仲有d細細件既甜品:豆腐凍糕、梅子凍糕、士多啤梨小cake、黑芝麻小cake...(約有十多款)都幾精緻,一口一件可以試多幾款添!雖然食物既選擇唔係好多,但會不停refill,而且有時會轉新款式添!整體黎講,食物質素不算很突出,味道一般啦.不過對於cheesecake卻沒有太大驚喜,buffet裡沒有廚櫃那些款式般吸引,但味道ok;大約都有四至五款:紅豆cheesecake、檸檬芝士撻等等;由
2008/10/26 (日)

開始出去搵食啦,兩張長形既食物檯擺放係餐廳中央既左右兩旁;
生果有西瓜、哈蜜瓜、菠蘿;
甜品有綠茶cake、朱古力cake...
(約有十多款)都幾精緻,一口一件可以試多幾款添!

整體黎講,食物質素不算很突出,味道一般啦.
由於已經食到飽飽地,再加上cheesecake比較漏,所以每款試少少已經好飽啦!

埋單用左匯豐信用咭有9折優惠(滿$300),每人$108,都可以一試既!

2008-11-10 10 瀏覽
其實呢間餐廳算係九龍灣中好舒服既傾計首選架!首先佢場大但客少,傾計唔使似嗌交服務員不多但有恰當既招呼,又不太打擾食物質素唔太穩定但總不難吃最喜歡它的招牌朱古力,超好味勁大杯,但友人說忌廉太多有點膩水牛雞翼有點參次,是晚的有水準,個芝士汁係重點推介,愈點愈好味!!!兩個女仔心大心細最終不理侍應好心勸阻叫了一客燒豬肋骨,雖然份量好大,但胃口更大卒之清碟美式芝士餅芝味濃厚,但沒了面層的酸忌廉總有點若有所失總結:環境寬敞,氣氛輕鬆,服務不錯,食物滿意,價錢合理...只是比較早收,未到十點已催埋單,所以只能作晚飯好介紹
其實呢間餐廳算係九龍灣中好舒服既傾計首選架!
首先佢場大但客少,傾計唔使似嗌交
服務員不多但有恰當既招呼,又不太打擾
食物質素唔太穩定但總不難吃

最喜歡它的招牌朱古力,超好味勁大杯,但友人說忌廉太多有點膩

美式芝士餅芝味濃厚,但沒了面層的酸忌廉總有點若有所失

2008-11-03 7 瀏覽
Went to have tea with my gf at this restaurant after shopping ytd, We ordered a cookies n cream cheesecake. Its so so la, really not as good as i thought it would be. Theres no oreo cookie taste in it if u dont eat with the cookies in the middle, The texture is very thick and very strong cheese taste, the cookie base is quite nice but very thin, if its thicker it would be much better.
2008-10-27 4 瀏覽
與日本語同學聚舊,邀了大家來這家一直想試的tea buffet。一坐下女侍應便提醒說加了價至108元,算得體貼。食物選擇想相當少,有幾款印象較深:(1) 漢堡包:雖然沒有肉汁,但肉味濃郁,配酸瓜醬同吃,很美味;(2) 菠菜扁意粉:汁太稀,但調味尚好,因為我極愛扁意粉,吃了不少;(3) 法式多士:有三款餡料,最美味是三文魚蛋沙律,其次是火腿木瓜,可惜多士不新鮮,已經不脆了,還有點靭;(4) 雞翼:極乾硬,又不入味,難吃;(5) 沙律:很多不同種類的菜混成一大碗放著,賣相和味道皆一般;(6) 甜品:本來一心來狂吃甜品,不過選擇比想像中少,綠茶芝士蛋糕清清淡淡的頗為討好,而木糠布甸、朱古力慕絲都是普通貨色,藍莓芝士蛋糕和熱情果芝士蛋糕則切成一口大小,樣子精緻,入口香濃而且質感細密,但非常膩,吃了三件已吃不下。說到芝士蛋糕,還是italian tomato的比較好吃。以cheesecake命名的cafe,居然鹹點比較好吃,真是意外。這個tea buffet,試一下還不壞,不過沒到回味的地步。
食物選擇想相當少,有幾款印象較深:

(4) 雞翼:極乾硬,又不入味,難吃

2008-10-26 5 瀏覽
說了很久的芝士餅約會終於成行,在門外看到餅櫃各式各樣的芝士餅已教人心花怒放!在接待處報上名來,早在個多星期前訂位的月巴人,原來是當日訂位名單裡的第二名客人,難怪我們可被安排坐在舒適的馬蹄型梳化了 環視一週後,發覺食物種類ok多,以下午茶自助餐來說可以收貨的了! 第一個吸引我視線是甜品檯那座像蛋糕的道具,用來放小甜品也頗好看呀!!快快拍了照片後馬上開動!!餐湯只得一款忌廉湯,小試朋友的一口湯,湯底頗滑很香的忌廉味道,而且熱度足夠可以收貨!最有趣是有位aunt食客打開鍋蓋後說了一句: 哦...有腐竹糖水 餐湯旁邊有幾款曲奇、麵包和牛油供應,吃過半條麵包條,脆脆的感覺像吃百力滋,咸咸香香的卜卜脆感覺,不俗。試吃過朋友的曲奇,要是牙齒不好的千萬別試,因為真的頗硬!!曲奇有著麥香不太甜,帶著粗糙感覺,訓練牙力也很不錯。沙律分別有顏色有點橙色的螺絲粉沙律,螺絲粉質感偏軟,而且味道不突出,一試無妨;吞拿魚蕃茄沙律用上很多吞拿魚,用料絕不手軟,咸咸的魚肉加微酸的蕃茄,味道ok;沙律菜新鮮爽脆,幾款沙律醬中選了比較少有的芥末味道,朋友們笑說它好螢光色!這款芥末沙律醬有點點芥末味道,不過還是喜歡某年在

沙律分別有顏色有點橙色的螺絲粉沙律,螺絲粉質感偏軟,而且味道不突出,一試無妨;吞拿魚蕃茄沙律用上很多吞拿魚,用料絕不手軟,咸咸的魚肉加微酸的蕃茄,味道ok;沙律菜新鮮爽脆,幾款沙律醬中選了比較少有的芥末味道,朋友們笑說它好螢光色!這款芥末沙律醬有點點芥末味道,不過還是喜歡某年在海逸酒店吃過的蜜糖芥末沙律醬,那味道真的超讚哩!!個人最喜歡那顆有朵蛋黃醬做成花花的雞蛋,有著蛋香味道又滑嫩嫩,要不是近來吃得太多雞蛋,真想再來幾顆。

麵包類有三文治、開邊法包、熱狗和漢堡包,除了三文治沒試之外,其餘都嘗試過,法包從吞拿魚、沙律碎蛋和凍肉腸中選了前者,同是吞拿魚但麵包上的打得較碎,吃來像魚蓉般,法包沒有烘過所以沒有香脆感,幸好法包也不韌,可以收貨;熱狗雖然只是用上普通雞肉腸但竟然頗好吃,漢堡包的牛肉餅頗厚,也有著濃濃牛肉味只是煎得很乾,要是有點肉汁油潤一點,吃來應該跟時新的相像,兩款包都有著蕃茄生菜作伴,吃來爽口清新一點;麵包上的網紋令客人知道麵包曾用烤爐烤過,只是兩款包類熱度不夠,味道有點打折扣,還是熱呼呼的包好吃。

炸物有像公仔點心的蔬菜春卷和肉餡微辣的咖喱角,兩者都炸得香脆可口,不會難吃之流;麥樂雞沒有了醬,總覺有些失落,麥當當叔叔真有你的!個人覺得最好吃是炸雞翼,雖然顏色深了一點,外表也乾了一點,但脆脆的雞皮實在美味,雞肉也頗為滑溜,第二次添食時還遇上熱的雞翼,實在開心死了!

pasta前後吃了兩款,第一款是肉醬千層麵,也許怕客人弄得一塌糊塗,有位女侍應會幫客人舀千層麵的,千層麵不是彈牙質素,軟軟的麵條拌著茄汁肉醬,不過不失;第二次的三文魚闊條麵味道很清淡,綠色的麵條同是軟軟的,而且湯汁多得像湯麵,三文魚切得很碎不過魚味很重,相對之下,本來評價平平的千層麵又變得高分了。

熱食中個人覺得牛油粟米最好吃,粟米煮得軟硬剛好還透著甜味,牛油香氣又滲透在粟米裡,真的很對我的胃口!

是日重頭戲就是各式甜品啦!熱吃的蘋果金寶的牛油外層很脆有牛油香,蘋果餡煮得軟軟的,味道又酸又甜,只是有著我不喜歡的葡萄乾,所以還是覺得不太好吃;抹茶蛋糕抹茶味道很濃,蛋糕相當軟,清清的味道頗為討好;黑芝麻蛋糕分別有切餅和小餅兩款,黑芝麻味道不很濃,雖然蛋糕同樣鬆軟,但不算很吸引;木糠布甸只吃到有點花生味的餅乾味道,白色的像奶凍物體像吃軟了的棉花糖,不太好;紅豆蛋糕真的有很多紅豆在內,紅豆味道也高,只是糊糊的樣子有點嚇人;圓鼓鼓像平安包鎖匙扣的不知名東西最是奇怪,味道像吃拖肥糖,有點彈的質感卻像橡皮擦
在cheesecake cafe當然不能錯過芝士餅,是日芝餅是三角形的藍莓芝士餅,進食其他甜品時朋友說它很芝很芝,我當然抱著很大期望,只是當自己嘗試時卻感覺不到其芝味,再試她們那件也是如此,相信是自己實在被台式芝士條寵壞了!!

本來最具信心的甜品竟然滿足不到自己的甜胃,真的有點失落!反而咸點卻有驚喜,也許如朋友所說:係我地期望太高姐!

吃飽飽後來杯凍檸茶實在愉快,在西餐廳裡也不要求有什麼濃郁紅茶味,這裡的也可以收貨!由於面向著水吧,留意到很多客人都點凍檸茶,只是茶色每次都有點分別,有時候會較濃較深色,有時候的出品卻較淡,有點水準不穩!另外凍奶茶所用的是香滿樓的盒裝鮮奶,較有信心保證吧。

tea buffet剛加價至$108/位還算抵食,要是甜品水準可以再好一點就更完美了!
甜品檯
沙律
雞翼和粟米最好吃
很一般的甜品
雞翼和粟米最好吃
  • 炸雞翼
  • 牛油粟米
2008-10-15 3 瀏覽
話說早前黎食過晚餐, 真係一個唔多ok 既經歷,所以今次同朋友黎....都唔敢抱太大期望....因為咁.....所以充滿驚喜呀!!!!甜品種類都幾多...但係冷盤就唔太ok冷盤1. 千島醬羅斯粉 (無咩味)2. 吞拿魚沙律 (應該係用罐頭鹽水吞拿魚,加埋咸欖肉,,真係幾咸)3. 蛋沙律 (highly re-comment,真係幾好食)4. 薯仔沙律 (一般, 唔夠沙律醬, 感覺好乾)熱盆1. 酥炸雞翼 (非常咁大隻,好好味. 食左6-7隻)2. 漢堡飽 (都幾好味, 不過d 肉乾左少少,有多d肉汁會好d)3. 薯餅 (都幾好味,同m記果d 無分別,)4. 菠菜意粉 (無食. 朋友媽媽話好味)甜品太多....不過多數都係用芝士蛋糕做底.....全部都好精美一d d 好食....埋單....收到幾張8折卡 係for 星期一至四 dinner buffet而家呢度有 dinner buffet $138 +10% 得閒去試下先
話說早前黎食過晚餐, 真係一個唔多ok 既經歷,
所以今次同朋友黎....都唔敢抱太大期望....
因為咁.....所以充滿驚喜呀!!!!

甜品種類都幾多...但係冷盤就唔太ok
冷盤
1. 千島醬羅斯粉 (無咩味)
4. 薯仔沙律 (一般, 唔夠沙律醬, 感覺好乾)
熱盆
1. 酥炸雞翼 (非常咁大隻,好好味. 食左6-7隻)
3. 薯餅 (都幾好味,同m記果d 無分別,)
4. 菠菜意粉 (無食. 朋友媽媽話好味)

甜品
一d d 好食....

而家呢度有 dinner buffet $138 +10%
得閒去試下先
2008-10-11 9 瀏覽
價錢也算不貴味道有些比較濃郁座位舒適漢堡味道有點肉汁些cake做得不錯有水準生果有些不太靚呀整體可以啦
價錢也算不貴

生果有些不太靚呀

整體可以啦
選擇也算不
2008-10-03 1 瀏覽
見到佢出面推介Smoothies,張相好似好靚就想試下,點知第一次9:45PM去,佢話要收檔唔肯賣(態度極差!)第二次特登早D去終於試到,不過超失望我叫0既係香蕉Smoothies,大大杯個樣白色好靚,點知飲落好唔掂,好淡,無味,唯一感受到0既係香蕉糕個種化學味,真係好差,如果唔係咁貴我真係唔會飲晒佢,唔試好過試,搞到我連佢櫃面D靚靚Cake都無心機試,等我的Smoothies陰影過左先再考慮啦

$28 (其他)
2008-10-02 5 瀏覽
日期:2008年10月1日我地四位美女專程黎食下個tea buffet...下晝3:00至5:30,地方唔太大,不過有d款會轉下,都幾好味架!南瓜湯,漢堡包,,蛋沙律煙三文魚包,吞拿魚包,薯餅,雞翼,咖哩角,春卷,三文治,螺絲粉沙律,栗米著仔沙律,蛋.各式其色既芝士餅都唔錯架:cookies and cream, pineapple, chocolate, chocolate mousse,apple crumble pie, tiramisu, mango,木糠布甸.生果有西瓜,哈蜜瓜,菠蘿,自選飲品一杯.
日期:2008年10月1日
我地四位美女專程黎食下個tea buffet...
2008-10-01 10 瀏覽
係openrice無意中搵到間幾多笑臉評分既tea buffet。weekend既時候去左試試$98黎講, 都算抵。成個buffet, 主打好似係cake咁, 有切件蛋糕, 亦都有好多細細件既甜品,選擇都幾多, 都試唔曬。另外仲有幾盤salad, 同一盤生果。另一邊有麵包, 法包,曲奇同埋好creamy 既cream soup.熱食既, 有漢堡(呢個幾好食, 起碼個個牛肉, 唔係mc的漢堡扒), 芝士焗千層麵(呢個都幾好食), 薯餅, 春卷, 咖哩角, 雞翼, 粟米(呢d都係普通野, 無咩特別)服務黎講, 一開頭既帶位, 無咩表情之餘仲無咩禮貌, 個mood即刻無曬, 不過其他既侍應service都算好, 野食都fill得幾快。
weekend既時候去左試試
$98黎講, 都算抵。
另外仲有幾盤salad, 同一盤生果。
熱食既, 有漢堡

幾特別, 味道都唔錯, 可惜上面個oreo唔脆的
  • 芝士焗千層麵