2017-01-21
雖然開左Openrice Account好耐 但都未試過寫食評 今晚第一次寫 因為呢間餐廳真係好正!!!今晚係我同未婚夫既兄弟姊妹團會議,一行10數人,所以想搵間靜啲又近市區 又可以坐耐啲既地方傾計 傾rundown. 黎呢度真係無揀錯!由於我夠人數,所以book到晚市包場。地方好舒適,就算多人傾得大聲都唔怕嘈親人!好有家的感覺。原本我諗住大家用手機睇住rundown傾, 但原來餐廳有電腦同projector, 咁大家可以一齊睇住projector傾,感覺凝聚好多,唔會好似自己齋望手機咁。食物方面,沙律吧同餐湯都係任食任飲。今晚餐湯係薯仔煙肉忌廉湯,好rich好香好飲。沙律吧蔬菜新鮮,而且個人覺得千島醬味道特別。主菜我叫了牛柳配黑松露醬,牛柳我叫5成熟。牛柳好juicy, 配黑松露醬好夾好香,推介!試過係出面book party room 都唔平 仲要自己準備食物。而呢度完全有party room感覺,唔洗自己預備食物,地鐵站行過黎又只需幾分鐘,好方便。好適合一大班人,真心不錯!