~ Super Owl Set超級貓頭鷹全日餐($228) 🦞難得嚟到梗係要叫佢嘅王牌啦😎!呢個餐有半隻同一隻龍蝦揀🤔,價錢分別係$198同$228🤑。套餐除咗龍蝦之外仲包左蟹肉牛油果多士🍞,班尼迪蛋🍳,英式豬肉腸,大啡菇🍄,扒蕃茄🍅,煙肉🥓,薯餅,沙律🥗,焗豆同牛油粟米🌽。龍蝦食落去味道幾鮮甜😚,肉質都夠新鮮爽口😋。個egg benedict最正😚,索晒啲蛋汁加埋三文魚口感一流👍🏻。反而最期待嘅蟹肉牛油果多士雖然蟹肉醬份量好足😌,但反而令到成件多士好鹹而且冇咩蟹肉味🤥 。~自選全日早餐($93)🍳呢個餐可以自己揀想食嘅組合😙,最少四款起計4️⃣。我就分別揀咗蟹肉牛油果多士($25)🍞/英式豬肉腸($18)/黑松露炒蛋($35)🍳/原隻扒蕃茄($15)🍅。另外仲會免費配有沙律焗豆同牛油粟米🌽。想講個黑松露炒蛋真係一定要叫好好食😋,食落去黑松露味好香而且個蛋夠滑👍🏻。原先以為蟹肉牛油果多士會好好食仲叫多咗份添😢。所以建議大家如果大家好似諗住我咁叫一個all day再叫一個自選🤓,可以試少少個all day先再揀自選嘅食物😜。~ vanilla latte($38)☕️正正常常唔會太甜😌。~ c

~自選全日早餐($93)🍳

~ vanilla latte($38)☕️
正正常常唔會太甜😌。

~ cappuccino($32)☕️
叫呢杯先會有有餐廳嘅招牌貓頭鷹圖案🦉。

💰嗰陣去餐廳做緊優惠,星期一至四三點至5:30有七五折🤑。大家有興趣都可以問吓餐廳仲有冇先再去😎,加加埋埋都慳返唔少㗎🤪。
2022-03-04 59 瀏覽
星期日早晨懶洋洋唔想出街買早餐,就係外賣app揀左附近一間西餐廳,嗌左兩份早餐試試🙆🏻‍♀️餐牌入面好多all day breakfast選擇,唔同價位同配搭都有貓頭鷹全日餐中上價錢嘅貓頭鷹全日餐,包括左班尼迪蛋、英式豬肉腸、牛角包、大啡菇、扒蕃茄、煙肉、薯餅、沙律、牛油粟米同焗豆,種類多份量亦好足夠所有材料都煎香,好豐富芝士燒雞墨西哥餡餅配酸忌廉及牛油果醬第一次早餐食quesadilla,不過呢個就比較一般🤷🏻‍♀️quesadilla 切成四份,餡料好少,菜仲多過雞肉,味道偏淡要用酸忌廉同guacamole 搭救…外賣app索價$75,唔值。唯一係旁邊沙律菜幾好味,但唔會再嗌喇

貓頭鷹全日餐

芝士燒雞墨西哥餡餅配酸忌廉及牛油果醬
外賣送餐
@the_yell_owl 遲來的情人節快樂❤️雖然情人節當日冇得見,但我地前一日都去食個大餐慶祝吓☺️😉之後都見到 @pumpkinjojoinstagram 讚呢間好味都想試,咁啱佢地又出咗個情人節餐💕💕$688for二人前菜:煙三文魚牛油果青瓜沙律🥗+ 黑松露水牛芝士意大利飯團好欣賞佢地既飯團🍙真係外脆內軟😛好正,加埋少少牛油果🥑三文魚都幾清新餐湯:法式洋蔥湯入面有大大舊芝士😳😳好正,不過我地都覺得偏咸,配麵包食會好d😐主菜:法式焗保雲酥羊架雖然見到偏生,好多血色😮但食落都ok,幾淋既,面頭既香料都好足夠🤤反而係個焗薯竟然係用yoghurt代替沙律醬😨😨怪怪地意粉:昋檳忌廉汁鮮露荀車厘茄雞胸意粉🍝今次係偏甜🥺食到有落好多芝士、蛋黃醬、忌廉,creamy但會易膩😵😵甜品: 提拉米蘇第一啖會有少少咖啡味☕️之後點多少少朱古力醬就會甜d🥰🥰唔錯📍 The Yell-Owl Seafood And Grill (元朗)元朗泰利街1-29號大興大廈地下6-7號舖

@the_yell_owl

前菜:煙三文魚牛油果青瓜沙律🥗+ 黑松露水牛芝士意大利飯團

餐湯:法式洋蔥湯

主菜:法式焗保雲酥羊架

意粉:昋檳忌廉汁鮮露荀車厘茄雞胸意粉🍝

甜品: 提拉米蘇

元朗泰利街1-29號大興大廈地下6-7號舖
平時去隔離永順食沙牛麪,可惜新年休息。轉戰去食呢間西餐廳。主打all day breakfast, 我同fd 兩個人share 一個super all day 加一個steak先講steak, 叫咗medium rare。上枱都覺得靚仔,外面有焦香,入口有d 脆口(當然不是炸雞那種),裡面好juicy 。lunch 既扒餐有呢個質量,值回票價。all day, 叫了半隻龍蝦,上碟好誇張。我最鐘意食牛油果多士。d 牛油果醬都夠多,唔孤寒。egg Benedict 流心,夾雜片三文魚。雖然好多地方都有 all day, 呢個我覺得係心水頭三甲。第二個星期,我又再去食一次😂
平時去隔離永順食沙牛麪,可惜新年休息。轉戰去食呢間西餐廳。

第二個星期,我又再去食一次😂
2022-01-31
20 分鐘 (堂食)
  • all  day  breakfast
2022-01-31 1213 瀏覽
這次去到元朗覓食,去了一家位於泰利街的咖啡店。店舖環境不太大但挺舒適的,食物以All Day Breakfast 為主,除了固定組合餐牌外,還有自選組合,可以選擇喜歡的食物🙈。午市有套餐選擇,跟餐附送餐湯及迷你牛角包。-💥超級貓頭鷹全日餐 HKD$198,這個是店家人氣All Day Breakfast,賣相和食物也很吸引🙈。食物有龍蝦半隻、蟹肉牛油果、班尼迪蛋、英式豬肉腸、大啡菇、煙肉、薯餅、扒蕃茄、沙律、焗豆及牛油粟米 。龍蝦大大隻味道鮮甜,肉質爽口啖啖肉🤤。食物調味不會太咸,吃到飽飽的全日早餐😚。-💥燒美國豬肉眼扒 HKD$138,這個可自選配料兩款,這次選擇了薯條和露荀。豬肉眼扒大大件😍,肉質腍身入味,肉眼扒已有調味,肉質帶點油脂挺香口😚。醬汁味道濃郁不咸,薯條是粗身版本,熱辣辣吃口感脆脆。露荀煮到剛好,賣相翠綠口感爽脆。-💥熱鮮奶咖啡 HKD$10 | 熱檸檬茶 HKD$0,午餐有飲品附送,另可跟餐升級指定兩款咖啡。熱鮮奶咖啡有心心拉花😍,咖啡味道濃郁,整體口感幼滑。熱檸檬茶茶底濃厚,味道很香。-

熱鮮奶咖啡有心心拉花😍,咖啡味道濃郁,整體口感幼滑。

熱檸檬茶茶底濃厚,味道很香。

2022-01-31
10 分鐘 (堂食)
2022-01-29 99 瀏覽
The Yell Owl Seafood and Grill有個龍蝦all day breakfast被網民譽為是「全日早餐界的最強皇者」今日途經元朗咁啱順路經過 一於入去食番個all day breakfast先這一頁餐牌是指定all day breakfast 指定嘅意思即係餐廳set好咗 全日餐嘅食材另一版餐牌則是自選全日早餐 自己鍾意食乜自由配搭 逐項計錢 又幾新穎喎自選全日早餐四款起:雞蛋,肉類,包,蔬菜,水果班尼迪蛋$35+紐西蘭肉眼$78+扒蘆筍$20+煙三文魚$25以上套餐均配有沙律菜,焗豆及牛油粟米 茶或咖啡+$10沙律菜好新鮮 手感非常爽脆 用咗沙律醋調味 酸酸味味 好開胃牛油粟米好香甜紐西蘭肉眼我叫咗六成熟 切開中間真係非常粉嫩 食落軟綿綿 勁juicy 帶有點點肥膏 夠香口班尼迪蛋非常有驚喜 下面用咗muffin墊底 中間鋪咗煙三文魚 上面加咗隻流心蛋 muffin軟熟 煙三文魚鹹香 再加埋蛋黃嘅香味 真係令人食過番尋味 印象非常難忘西餐廳嘅凍奶茶都唔錯 夠茶味 糖水自己落 自己調較甜度環境都唔錯㗎 乾淨企理帶點歐式風格 嘢食好味 亦都適合食客閒聊嘅地方 我應該

自選全日早餐四款起:雞蛋,肉類,包,蔬菜,水果

以上套餐均配有沙律菜,焗豆及牛油粟米 茶或咖啡+$10

牛油粟米好香甜

西餐廳嘅凍奶茶都唔錯 夠茶味 糖水自己落 自己調較甜度

環境都唔錯㗎 乾淨企理帶點歐式風格 嘢食好味 亦都適合食客閒聊嘅地方 我應該會再嚟食 此餐廳列入再encore之選
1K
2022-01-26 71 瀏覽
終於去左yellowl潮聖聽細妹講過好多次話好好食耐何日日都返工夜晚又禁堂食今日閒日下午茶時段嚟到確八成滿座原來平時都咁多人㗎🙈即叫細妹嘅必食推介龍蝦all day breakfast 點知賣晒呀🤯🤯🤯好啦,唯有叫一個owl all day其實同龍蝦all day差唔多係差隻龍蝦同牛油果蟹肉多士🥑咁就叫左件多士填補心靈嘅空虛賣相係正嘅,覺得好豐富對得住個價位👍沙律菜唔係比啲雪到乾晒嘅菜渣用到牛油生菜我覺得盡顯誠意買過就知牛油生菜都唔平🥬個egg benedict 加煙三文魚muffin都好正直頭係成個adb嘅highlight流心蛋汁加煙文魚嘅鹹香比個english muffin索曬超滋味為咗佢我覺得我一定會返兜呢度唯一敗北係件牛油果蟹肉多士冇牛油果個醬如大家所見係全白色的我估係牛油果賣曬啦🙈細妹今次就叫左香煎比目魚扒扒類可以免費加2款配菜本來叫左蘆筍同蕃薯角但嚟到就變南瓜蓉🤣我估都係因為賣晒啦🙈其實都好食嘅,只係覺得兩樣都甜塊魚扒非常之好食脆卜卜嘅魚皮加滑一滑嘅魚肉人間美食又有營養如果兩個配菜可以係蘆筍同沙律直頭係低碳人士恩物添呀🙋唔記得咗講,呢個lunch set係送餐湯非常之有誠

終於去左yellowl潮聖
聽細妹講過好多次話好好食
耐何日日都返工夜晚又禁堂食
今日閒日下午茶時段嚟到確八成滿座
原來平時都咁多人㗎🙈
即叫細妹嘅必食推介龍蝦all day breakfast
點知賣晒呀🤯🤯🤯
好啦,唯有叫一個owl all day
其實同龍蝦all day差唔多
係差隻龍蝦同牛油果蟹肉多士🥑
咁就叫左件多士填補心靈嘅空虛

賣相係正嘅,覺得好豐富
對得住個價位👍

扒類可以免費加2款配菜
本來叫左蘆筍同蕃薯角
但嚟到就變南瓜蓉🤣
我估都係因為賣晒啦🙈
其實都好食嘅,只係覺得兩樣都甜
塊魚扒非常之好食
脆卜卜嘅魚皮加滑一滑嘅魚肉
人間美食又有營養
如果兩個配菜可以係蘆筍同沙律
直頭係低碳人士恩物添呀🙋

唔記得咗講,呢個lunch set係送餐湯
非常之有誠意嘅南瓜湯加牛角包
另外餐茶冷熱同價

加$10有latte or cappuccino,抵👍
咁就chill左一個下午☕️

2022-01-20 107 瀏覽
今日去元朗探朋友,順便食埋個Lunch我話我好想食All Day Breakfast,所以朋友就帶左我黎呢間餐廳我地黎到等左一陣就有位啦,估唔到呢間餐廳都幾受歡迎佢地除左有Lunch Set供應之外,當然最吸引就係有得自選All Day Breakfast入面既配料因為有時All Day Breakfast裡面既配料未必最岩你心水,所以我今次可以揀哂自己鍾意既配料啦我揀左 煙三文魚、黑松露炒蛋、腸仔、薯餅、牛油果蟹肉多士同埋焦糖香蕉真係聽到都覺得好豐富, 而且水準都幾高朋友係食肉獸,所以就叫咗個肉眼扒, 可以自己揀兩款配菜,佢就揀咗薯條同埋沙律百幾蚊嘅牛扒餐來講,塊牛扒好大塊,而且肉味都幾香我哋仲加咗個柚子雞翼, 甜甜哋有脆卜卜套餐仲會包括埋飲品,加$10就可以升級杯咖啡整體黎講水準都幾高
今日去元朗探朋友,順便食埋個Lunch
我地黎到等左一陣就有位啦,估唔到呢間餐廳都幾受歡迎

真係聽到都覺得好豐富, 而且水準都幾高
百幾蚊嘅牛扒餐來講,塊牛扒好大塊,而且肉味都幾香
我哋仲加咗個柚子雞翼, 甜甜哋有脆卜卜
套餐仲會包括埋飲品,加$10就可以升級杯咖啡
整體黎講水準都幾高

午餐
之前lunch time ,有試過他們的All Day Breakfast 還有咖啡覺得很不錯,價錢又可以接受,所以決定再來一試他們的晚餐。餐廳空間很足夠,樓底高,有空間感,裝修帶有一點工業風。Set Dinner 非常超值性價比極高,牛扒絕對值得一試,另外海鮮拼盤也很矚目,海鮮選擇多樣,醬汁選擇也很多,建議必點鮑魚,一份已經有四大隻,價錢相當超值。Set Dinner $238 ~必食南瓜湯62度溫泉蛋扒蘆筍車厘茄沙律 燒紐西蘭扒配鐵板薯條、西蘭花及雜胡椒汁紐約芝士蛋糕 追加小食香蒜牛油汁鑽石蜆拼藍青口 $88啤酒漿脆炸洋蔥圈 $38~必食芝士墨西哥脆片配牛油果醬及酸忌廉 $48 ~必食Seafood Platter ~必食海鮮選擇 龍蝦、虎蝦、鮮蝦、鑽石蜆、藍青口、翡翠螺、魷魚、日本帶子及鮑魚口味選擇 蒜蓉牛油、乾蔥大蒜忌廉、菠菜忌廉、蒜片紅椒橄欖油、自家製蕃茄汁 $218 三款$490七款Mocktails Passion of yell $58 用了菠蘿汁 、檸檬汁、熱情果醬及梳打水製作,酸酸甜甜非常開胃清新。Cafe Latte $32 依然出色香濃,鮮奶定咖啡更提香。

Set Dinner $238 ~必食
南瓜湯
62度溫泉蛋扒蘆筍車厘茄沙律
燒紐西蘭扒配鐵板薯條、西蘭花及雜胡椒汁
紐約芝士蛋糕

$490七款

Mocktails
Passion of yell $58

Cafe Latte $32
依然出色香濃,鮮奶定咖啡更提香。

• 紐西蘭牛扒
  • 海鮮拼盤
  • 鮑魚
  • 炸洋蔥圈
  • 鮮奶咖啡
2022-01-05 116 瀏覽
上個禮拜去左食呢個🦞龍蝦all day breakfast🥓🍳🥐🥬🥔🍅🤪 我哋兩個人食 所以叫左一隻龍蝦($228)但如果你一個人都有半隻龍蝦可以揀既($198)計落叫一隻抵啲555另外我哋再叫左一個牛扒沙律🥗,兩個餐包兩杯野飲☕️all day breakfast 完全係為我呢啲遲起身食唔到早餐又唔想食午餐既人而設😅一碟咩都有食,齋睇都開心😗成個all day breakfast味道不過不失,龍蝦味道普通但賣相滿分,Egg Benedict 同toast都好好食,其他係普通正常味道,份量對兩個女仔嚟講十分足夠🤰🏻🤰🏻至於牛扒沙律🥗,牛肉少少過熟少少鞋口😕元朗呢間位置唔算方便,但星期六日都要等下位。環境都幾舒服 結果我哋坐咗兩個鐘(拆龍蝦都用左半個鐘😅笨手笨腳) 下次得閒再食喔🤭見其他人食main都好似唔錯🤤

另外我哋再叫左一個牛扒沙律🥗,兩個餐包兩杯野飲☕️

下次得閒再食喔🤭見其他人食main都好似唔錯🤤
2022-01-02 118 瀏覽
黎左元朗搵朋友食飯,經佢推介,黎左間元朗少有嘅扒房試下,我地各自都嗌左塊扒,味道都好滿意👍🏻。澳洲羊西冷(8oz)$178羊西冷嘅脂肪同埋肉質嘅比例非常均勻,而且廚師應該有刻意咁煎過脂肪嗰一面,軟化晒油脂,令羊油滲出,令羊嘅風味更出色🥰,口感亦很豐富。1855安格斯西冷扒(12oz)$3281855係美國安格斯牛肉嘅著名品牌,黑安格斯更加係其中最頂級嘅牛肉,佢有着極高嘅嫩度同埋大理石般嘅油花🤤而且佢仲會經過濕式熟成,咬落去感受到肉質十分柔軟,風味濃郁,每一口都充滿住肉汁😋令人一試難忘😝良心小店,值得支持同介紹比朋友💛☺️📍 The Yell-Owl Seafood And Grill (元朗)元朗泰利街1-29號大興大廈地下6-7號舖

澳洲羊西冷(8oz)$178

1855安格斯西冷扒(12oz)$328

1855安格斯西冷扒(12oz)

良心小店,值得支持同介紹比朋友💛☺️

元朗泰利街1-29號大興大廈地下6-7號舖
2021-12-26 176 瀏覽
早兩日訂咗位,今日下午4點幾,餐廳打嚟確認多次人數同時間。我哋訂咗第二輪8點,但我7:30就到咗,喺附近行多25分鐘就入座。始終8個人要分開坐,唔想大家食唔同嘅嘢,所以叫咗兩份4人餐,結果瀨晒嘢,啲嘢食又多又大份,最大鑊係好好食,食到個肚脹晒都停唔到口。頭盤清爽嘅青蘋果沙津同酥脆嘅酥盒配搭得好好,連嘴刁嘅大佬都話好食。我最欣賞海鮮拼盤,款式多又好味,難得嘅係鮑魚都整得好淋。期間店員不停幫我哋換碟,辛苦晒。成個電蚊拍咁大嘅斧頭扒,一份五成、一份七成,外層焦脆,裏面好淋好juicy,薯仔底吸晒啲牛脂肪,又香又軟。煎三文魚生熟剛好,以為薯蓉伴碟,一食點知係芹菜蓉,還好,味道唔太搶。大啡菇意粉有驚喜,一上枱已經好香蒜蓉味,齋食意粉已經好好味,仲煮得好彈牙。甜品係自家製樹頭蛋糕,微甜略濕,老公話好啱佢口味,不過個人建議配多少少水果就好,因為成個晚餐份量都好勁,想要啲酸甜清新嘅中和吓。聖誕節完咗可以叫返主餐牌食品,選擇唔多但又樣樣都有,一定搵到啱你食嘅,快啲去試吓啦!

蕃茄龍蝦湯

燒美國頂級斧頭扒
蒜蓉牛油汁鮮露荀大啡菇車厘茄意粉
自家製樹頭蛋糕
2021-12-20 883 瀏覽
朋友住元朗推薦咗間新開嘅西餐廳放工聚餐餐廳位於泰利街大興大廈地舖位置相對隱世62度溫泉蛋扒露荀車厘茄沙律露荀幼嫩翠綠同時車厘茄以及沙律菜爽脆清甜配搭黑醋同橄欖油微酸醒胃加埋溫泉蛋半熟流心幾正南瓜湯南瓜湯色澤金黃而且質感濃稠同時順滑香甜柚子汁脆炸雞翼晚市套餐可以以優惠價追加多款小食;雞翼皮脆肉嫩配搭柚子醬汁清爽輕盈啤酒漿脆炸洋蔥圈洋蔥圈蘸啤酒粉漿油炸口感相對普通麵糊口感透薄酥脆燒紐西蘭肉眼扒配鐵板薯條、西蘭花及雜胡椒汁紐西蘭肉眼扒肉質緊緻細嫩同時肉汁豐富肉味香濃加上油花細密而且豐腴甘香墨魚汁帶子大蝦意大利飯帶子以及大蝦肉質同樣彈嫩配搭墨魚汁勁鮮甜而且意大利飯米粒柔韌整體口感豐富海鮮拼盤海鮮拼盤提供九款海鮮可以自由選擇三到七份加上五款醬料任意配搭;半隻龍蝦加埋四隻日本帶子以及四隻鮑魚價錢只係二百零蚊真心超值紐約芝士蛋糕晚市套餐跟配餐飲或者甜品;紐約芝士蛋糕口感綿密濕潤配搭草莓果醬以及水果平衡甜膩感
朋友住元朗推薦咗間新開嘅西餐廳放工聚餐

餐廳位於泰利街大興大廈地舖位置相對隱世

62度溫泉蛋扒露荀車厘茄沙律

南瓜湯

南瓜湯色澤金黃而且質感濃稠同時順滑香甜

柚子汁脆炸雞

啤酒漿脆炸洋蔥圈

洋蔥圈蘸啤酒粉漿油炸口感相對普通麵糊口感透薄酥脆

燒紐西蘭肉眼扒配鐵板薯條、西蘭花及雜胡椒汁

墨魚汁帶子大蝦意大利飯

紐約芝士蛋糕

2021-12-09
  • Seafood  Platter
2021-12-14 726 瀏覽
元朗同區罕見高質海鮮扒房餐廳,值得推介大家去試吓。地方寛闊,設有空間可供開派對,又適合朋友聚會及談天好地方。今晚同朋友兩人本打算 Happy Hour ,結果再直落Dinner 啱啱好 。見到有Bartender坐陣,當然要點番杯cocktail 啦,就來杯Long Island ($68)和Sex on the beach ($68)嘆番杯先。要留意一下如酒量淺嘅朋友,這兩款飲品酒精濃度都超多超濃,認真毫不吝嗇 …… 飲完真真要唱番句 : 你把我灌醉。Set Dinner CP 值很高,$238 一位包括有湯、沙律、主菜四選一、甜品或飲品。「南瓜湯」夠曬甜滑;前菜「62度溫泉蛋扒露筍車厘茄沙律」,露筍蔬菜夠新鮮。主菜「香煎三文魚配香草忌廉汁、伴鮮南瓜蓉及扒意青瓜」,魚煎得夠香脆,散發魚油香,瓜蓉青瓜惹味,製作有誠意。「燒紐西蘭肉眼 扒配鐵板薯條、西蘭花及雜胡椒汁」5成熟肉眼很嫩,牛扒份量足配上粗身炸薯條超好味道。追加「香蒜牛油汁鑽石蜆及藍青口」($88),上枱那股䔉香味已很吸引,超鮮甜香。佐酒小食「芝士墨西哥脆片配牛油果醬及酸忌廉」($48),香香脆脆伴酒一流。至於甜品係「Tiram

元朗同區罕見高質海鮮扒房餐廳,值得推介大家去試吓

…… 飲完真真要唱番句 : 你把我灌醉

,製作有誠意。

至於甜品係「Tiramisu 」和「Cheese cake」。食完差唔多九點半,本來打算再來一 round飲多杯先 ,可惜因為疫情所以十點就打烊了。

2021-12-07
  • 香煎三文魚伴鮮南瓜蓉及意青瓜
  • 燒紐西蘭肉眼
  • 香蒜牛油汁鑽石蜺及藍青口
  • 芝士墨西哥脆片配牛油果醬及酸忌廉
2021-12-13 118 瀏覽
繁忙生活中,嘆一下All Day Breakfast~仲要有龍蝦🦞呀!本來對All day breakfast 無乜期望,因為間間好似都差唔多。首先講講個普通版既All day breakfast 先包括有炒蛋、英式豬肉腸、牛角包、香草雜蘑、扒蕃茄、煙肉、薯餅、沙律、茄汁豆、牛油粟米沙律菜係新鮮嘅,香草雜蘑同牛角包還可以,煙肉唔咸同唔硬。炒蛋都岩岩好😌另外,龍蝦🦞版嘅All day breakfast ,除咗有龍蝦🦞仲有蟹肉牛油果多士,班尼迪蛋,超豐富!完全係兩個人既份量~龍蝦唔算好大隻,但味道唔錯。蟹肉牛油果多士,好creamy。班尼迪蛋,可以話係英式All day breakfast 既靈魂,個流心水波蛋做得唔錯🤤

首先講講個普通版既All day breakfast 先

龍蝦唔算好大隻,但味道唔錯。
蟹肉牛油果多士,好creamy。