2022-01-05 116 瀏覽
上個禮拜去左食呢個🦞龍蝦all day breakfast🥓🍳🥐🥬🥔🍅🤪 我哋兩個人食 所以叫左一隻龍蝦($228)但如果你一個人都有半隻龍蝦可以揀既($198)計落叫一隻抵啲555另外我哋再叫左一個牛扒沙律🥗,兩個餐包兩杯野飲☕️all day breakfast 完全係為我呢啲遲起身食唔到早餐又唔想食午餐既人而設😅一碟咩都有食,齋睇都開心😗成個all day breakfast味道不過不失,龍蝦味道普通但賣相滿分,Egg Benedict 同toast都好好食,其他係普通正常味道,份量對兩個女仔嚟講十分足夠🤰🏻🤰🏻至於牛扒沙律🥗,牛肉少少過熟少少鞋口😕元朗呢間位置唔算方便,但星期六日都要等下位。環境都幾舒服 結果我哋坐咗兩個鐘(拆龍蝦都用左半個鐘😅笨手笨腳) 下次得閒再食喔🤭見其他人食main都好似唔錯🤤

另外我哋再叫左一個牛扒沙律🥗,兩個餐包兩杯野飲☕️

下次得閒再食喔🤭見其他人食main都好似唔錯🤤