2020-11-16
觀煻工廠大廈畢嬲都多野食, 今次都跟朋友去左試TORIO 喫茶部。整體環境比網上睇細, 但每張枱都夠大, 唔會逼, 算不過不失, 都有重點影IG 打卡相。我星期六去勁多人, 費時影人入鏡, 所以影下自己張枱就算啦, 都幾好丫。我點用TORIO 招牌之青蘋紅茶咖喱飯(雞), 咖喱不過不失, 有辣味, 咖喱底我就食唔出青蘋紅茶既味, 但係入面係有2-3塊青蘋果, 加埋咖喱, 又幾合喎.. 唔會覺得無端端出左舊水果, 好怪。我跟餐飲, 糖漬橙柳紅茶, 青青淡淡, 幾好飲。埋單$78, 唔使加一。我fd 就睇鰻書飯, 一上碟, 我個fd 就話好耐無見過咁大條鰻魚, 佢話好食, 明白點解佢有人排同限時75分鐘定唔知幾耐。$98 , 佢飲咖啡, 就要餐加多28蚊。 推介大家都可以去試下!!
推介大家都可以去試下!!