2020-10-06
荃灣廣場對出好多餐廳,有好多新開或者轉左新鋪頭,今晚行過車房果邊見到有間細餐廳TOTAL B,見門外Menu 價錢相宜,入面唔係太多人,唔洗等位,我就同朋友就去試試。主要簡單西餐,意大利粉及漢堡包,我地叫左<蕃茄雞肉長通粉><卡邦尼意粉><水牛城香辣雞翼><士多啤梨梳打><雜果梳打><蕃茄雞肉長通粉>意粉份量唔多,不過價錢平只係58蚊,算多芝士,蕃茄汁味道不錯,雞肉*鞋烚烚*兼無味,雖然有蕃茄汁撈埋,建議腌製一晚。<卡邦尼意粉>味道OK,份量少可能價錢相宜,肉類不夠,建議加點磨菇或洋蔥另菜式豐富。<牛城香辣雞翼>香脆甜但不夠辣,雞翼大隻可推介。<雜果梳打>不是不夠甜,直頭無味,建議加多點果汁什果。<士多啤梨梳打>一樣不是不夠甜,直頭無味,建議加多點果汁什果。可能其他食品較好,論意粉本人意見如上,初創小店未有經驗,要多吸收經驗及意見,不能事事張價就貨。
<牛城香辣雞翼>香脆甜但不夠辣,雞翼大隻可推介。
<雜果梳打>不是不夠甜,直頭無味,建議加多點果汁什果。