2020-08-25 453 瀏覽
好味指數😋😋😋😋回頭指數⭐️⭐️⭐️⭐️開心指數🤗🤗🤗🤗試下呢間小店嘅外賣,本身想試佢嘅burger,不過見到佢Set lunch 冇... 就響佢set lunch menu 入面揀... 落單後大概10分鐘左右就有!呢間嘅外賣係主要用紙盒,仲要係木餐具,環保意識都唔錯!另外外賣沒有額外收盒錢!整體上好好味,睇得出係有heart 小店!食完好開心滿足!可以encore 嘅店!🍴煙鴨胸蜜桃三文治配田園沙津和薯條($58)心中諗嘅三文治係一塊塊嘅麵包,打開後有驚喜!見到係質感有D似法包嘅大麵包,都幾大份,麵包係焗熱咗,外脆內軟!用料足,煙鴨胸同蜜桃味好夾,餐牌上寫係配芝麻菜,實際上係配羽衣甘藍,兩種我都okay,不過我估芝麻菜會仲香!泰式辣醬都好出色,好香又少少辣,同所有配料都好夾,好味!打開另一盒係田園沙津和薯條,呢間小店好細心,用紙分隔開沙津同薯條,唔使用多個盒又可以分隔到兩樣嘢,讚👍🏼沙津有羽衣甘藍、西瓜、哈密瓜、提子,個汁係陳醋汁,陳醋汁好竭,唔稀,一食就知唔係新醋而係陳醋,味道好順喉,唔嗱喉,正!薯條係厚切薯仔,炸得外脆內軟,好味!🍴餐湯 + 蒜蓉包(跟餐)餐湯我估係忌廉薯仔湯(我估下
好味指數😋😋😋😋
回頭指數⭐️⭐️⭐️⭐️
開心指數🤗🤗🤗🤗

🍴煙鴨胸蜜桃三文治配田園沙津和薯條($58)

煙鴨胸蜜桃三文治

薯條係厚切薯仔,炸得外脆內軟,好味!

田園沙津和薯條

🍴餐湯 + 蒜蓉包(跟餐)
餐湯我估係忌廉薯仔湯(我估下ga ja),我食到有少少嘅粒粒薯仔蓉,都幾夠味,唔太稀,飲完都有2成飽!蒜蓉包用紙包住,微熱,落得夠蒜蓉牛油,好香,又好脆身!

🍴凍咖啡(跟餐)
咖啡味okay, 正常!

10 分鐘 (外賣自取)
午餐
煙鴨胸蜜桃三文治