2013-03-24
平時去開尖沙咀海港城個間,不過因為近日已經結業所以就黎element 呢間試試。位置處於溜冰場旁邊程開放式,外形簡潔有梳化位環境算不錯。點餐之後攞號碼放係枱上之後會有人送到你面前,比起海港城個間呢方面這裏比較優勝。我們點了兩個餐:mushroom burger 係我最愛,因為個包太大一般我都會order時叫佢幫我切開兩份,我鐘意食呢個包係因為佢個醬汁同磨菇真係好夾平時好少burger 會有咁多磨菇,可惜今次D醬太少覺得乾咗少少,多D醬一定好未好多,漢堡扒唔洗講一定夠厚身比較有咬口,加埋片酸瓜味道啱啱好。Chicken stripe - 喜歡炸雞朋友大可一試,其實味道唔錯又夠熱不過食到尾個兩件D油比較多。薯條有皮比薯角幼小小外脆內軟好好味,仲有佢每張枱都有成支茄汁比你用,對一D鐘意食茄汁嘅人黎講唔洗成日走去前枱問人攞真係幾方更。
我們點了兩個餐: