2022-06-03
荃灣千色附近嘅一間bar restaurant,第一次嚟已經覺得好驚喜🤩本身對酒吧嘅嘢食冇抱太大期望,但食落水準唔錯,難忘嘅point係喺一間酒吧入面,拎住筷子食紙包烤魚😂😂😂 但個sauce又真係幾正🤣 cocktail 係九點前落單有happy hour優惠,好抵飲😂 而我覺得最值得回頭嘅原因,係佢嘅服務真係好貼心!!(我試過另一間bar restaurant 食飯飲酒,因為太頸渴叫佢俾杯水我先,佢竟然話因為佢哋賣酒所以唔會比水。。。只好即刻叫杯酒飲住先😒)但呢間係會俾水之餘,因為我哋坐正係風口位太凍,佢哋係主動幫我哋換咗幾次熱水俾我哋😂 勁窩心囉!!當然我哋都飲咗好多杯酒,唔係齋坐飲熱水㗎🤣🤣所以之後都有唔同嘅朋友再來飲過~宜家都真係我嘅首選飲酒嘅地方😆
而我覺得最值得回頭嘅原因,係佢嘅服務真係好貼心!!