2024-12-22
應該係全香港最多雞翼口味嘅餐廳😍我係雞翼怪,呢間真係想食好耐㗎啦!佢哋長期爆滿客,之前放工後嚟到已經full哂冇位,今次專程網上book埋位,提早收工過嚟食😬餐廳雖然面積唔大細細地,但裝修就好有玩味,兼且有加入香港特色,一出lift門就已經見到曾灶財字畫牆壁🤩餐廳內仲有霓虹招牌今次我哋冇點雞翼放題,我哋揀咗有24隻雞翼嘅套餐🌀Loads O’ Birds | 雞 全部都係雞$398呢個雞翼套餐有 24隻雞翼(選4 flavours)+2個配菜小食,好扺食,我哋食到勁飽😋雞翼外皮脆,肉質嫩滑👍🏻🐔咖啡燒烤醬第一次食有咖啡味嘅雞翼😆估唔到又幾夾喎👍🏻用上公平貿易咖啡,自家製BBQ醬,第一啖食落去雞皮微微苦,跟著有濃郁嘅咖啡香滲出😍味道好有層次🐔自家製鹹蛋黃我真係好鍾意食鹹蛋㗎!所以呢個flavor 必定要點,雞翼面鋪滿起沙嘅鹹蛋黃粒,每一口都充滿濃郁嘅鹹蛋味道😋好滋味呀!同我一樣係鹹蛋黃控嘅朋友就一定要試吓啦!🐔加州風情面頭鋪滿巴馬臣芝士碎🧀一啖咬落去重有大量香蒜粒,芝士香加上蒜香味大爆發🧄好正呀😋🐔Ranch田園風味呢個有酸忌廉同洋蔥嘅口味都好好食呀!好似喺度食緊平時嘅Sour Crea
今次我哋冇點雞翼放題,我哋揀咗有24隻雞翼嘅套餐
🌀Loads O’ Birds | 雞 全部都係雞$398
🐔咖啡燒烤醬
🐔自家製鹹蛋黃
🐔加州風情
🐔Ranch田園風味
呢個有酸忌廉同洋蔥嘅口味都好好食呀!好似喺度食緊平時嘅Sour Cream薯片咁😆酸酸地幾開胃😋
🌀黑松露芝士忌廉汁通粉
非常濃厚嘅忌廉芝士汁🧀內有香脆麵包糠,松露味好香,呢個我大愛❤️每粒通粉都沾滿忌廉芝士,仲有拉絲效果添🤩雖然容易飽滯兼邪惡😈但真係超好食!! 🌀黑松露薯條
雖然係小食,但個份量又真係幾多下,薯條熱辣辣脆卜卜,想講個黑松露蛋黃醬真係好好好食😍
真係食到停唔到口,用嚟送啤酒都一流👍🏻 飲品點咗玫瑰檸檬梳打、Mojito
玫瑰檸檬梳打,酸酸地味道清新,Mojito 洒味唔算太過濃,啱晒我😬