2025-01-24
平時出街食飯,雞翼絕對係唔少人必點嘅小食,但作為一個雞翼控,我要雞翼登上主菜嘅舞台!位於中環嘅Wingman,就將雞翼控呢個夢想實現,餐廳提供超過20款口味嘅雞翼,喺90分鐘內無限任食,包任飲汽水同檸檬茶,讓你食雞翼食到飽!另外,餐廳亦加入港式設計,例如仿九龍皇帝墨寶、霓虹燈等,打卡同樣一流。泰式甜辣醬雞翼Wingman嘅雞翼主要分為濕身同乾身,濕身主要係醬,而乾身主要係粉。而呢款泰式甜辣醬就係我哋嘅至愛,每隻雞翼上都塗滿泰式甜辣醬,甜甜辣辣,非常惹味。中式海鮮醬雞翼甜甜哋嘅海鮮醬,非常醒胃。而本身海鮮醬就加入咗蒜、小茴香、辣椒同花椒等香料,所以更具層次。水牛城醬雞翼食完兩款比較開胃嘅雞翼口味之後,又點少得叫水牛城雞翼刺激一吓呢!水牛城醬雞翼又酸又辣,味道濃郁強烈,非常刺激。咖啡燒烤醬雞翼
咖啡嘅香味係整個雞翼嘅主調。咖啡味濃香,仲帶有少少咖啡嘅炭焦味,另外加入燒烤醬帶出下一個層次嘅味道,沉實又入味。田園風味雞翼
田園風味係加入洋蔥、細蔥同酸忌廉嘅組合,當食完其他比較濃味嘅雞翼之後,食番幾隻田園風味雞翼,味道清新,再次醒胃。除咗以上推介嘅幾款雞翼,仲有紐奧良香粉 雞翼、黑椒檸檬雞翼、死
泰式甜辣醬雞翼
中式海鮮醬雞翼
水牛城醬雞翼
咖啡燒烤醬雞翼 咖啡嘅香味係整個雞翼嘅主調。咖啡味濃香,仲帶有少少咖啡嘅炭焦味,另外加入燒烤醬帶出下一個層次嘅味道,沉實又入味。
田園風味雞翼 田園風味係加入洋蔥、細蔥同酸忌廉嘅組合,當食完其他比較濃味嘅雞翼之後,食番幾隻田園風味雞翼,味道清新,再次醒胃。
除咗以上推介嘅幾款雞翼,仲有紐奧良香粉 雞翼、黑椒檸檬雞翼、死神醬雞翼、加州風情雞翼、蒙古燒烤雞翼等。