2024-01-01 244 瀏覽
2023最尾個日,當然要約齊成班老友一齊準備倒數同Home Party啦,今次經朋友介紹,認識左BNE即時掂晒😋😎我地訂左上門即開生蠔🦪、海膽同大大隻牡丹蝦😍🤤🤤🤤🤤感恩☺️一直有你地的陪伴🥰 #慢慢一齊變老 #依然每年繼續吵吵鬧鬧 #幸福不是必然 #珍惜依份🐢🐝的緣份 #期待7月之旅🥳試完真心必須推薦上門開生蠔的 #BNE 即開生蠔真係好新鮮又好味、啲海膽又香又甜好食到😍🥰再加埋大大隻又鮮甜既牡丹蝦😋真係好味到飛起🤩🤩🤩😋😋😋👍🏻👍🏻👍🏻可惜我地太為食海膽一出個個掛住食完全忘記拍照😅有需要訂生蠔必需推薦 Buy N Eat - 生蠔刺身海鮮專家 -免費速遞👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 整體CP值極高👍🏻😋

我地訂左上門即開生蠔🦪、海膽同大大隻牡丹蝦😍🤤🤤🤤🤤

感恩☺️一直有你地的陪伴🥰 #慢慢一齊變老
#依然每年繼續吵吵鬧鬧 #幸福不是必然
#珍惜依份🐢🐝的緣份 #期待7月之旅🥳

試完真心必須推薦上門開生蠔的 #BNE
可惜我地太為食海膽一出個個掛住食完全忘記拍照😅

2023-12-31
除夕
  • 生蠔、海膽、牡丹蝦
2024-01-01 161 瀏覽
朋友介紹,公司Annual dinner 就叫咗呢間,太滿足😌,蠔🦪師傅開得神速快,生蠔非常新鮮,肥美,海膽係我食過咁多間最好味😋,有驚喜,$195一盒,師傅用左吾使1個鐘開咗100隻蠔,大開眼界😂。睇完menu 即訂屋企party ,有A5和牛,正👍。出面食閒閒地都30蚊一隻,依家$20一隻都吾使,專人開蠔。性價比高。牡丹蝦刺身,一盒太多隻。如果4人食吾曬,目測起碼要8人先食到。師傅話來緊有刺身拼盤。期待中。
朋友介紹
外賣送餐
  • 加拿大海膽
  • 時令生蠔
2023-12-22 117 瀏覽
今年冬至攪特別,食個蠔開心吓,遇上全球寒流,幸有暖心服務。由查詢開始到店舖取貨,職員都有耐心和禮貌。喺包裝上亦都盡顯細心,因為想家人食得舒適,揀咗已開蠔服務。一收到,已經有個有質素的盤放好,又有保鮮紙包好,再入袋真空,每個步驟都只係為俾顧客食到品質保證嘅食物。另外由於揀咗不同產地來源的蠔,除咗職員先解釋一次,喺個盤上面也有無標明品嘗的次序,由淡到濃,希望食客食到效果。而蠔的品質,不用多說,有相為證,貨真價實,下次再會。
今年冬至攪特別,食個蠔開心吓,遇上全球寒流,幸有暖心服務。
而蠔的品質,不用多說,有相為證,貨真價實,下次再會。
2023-12-22
外賣自取
2023-12-03 80 瀏覽
之前已經order過幾次BnE嘅生蠔套餐,每一次都有專人上門開生蠔。Staffs準時,親切友善,開蠔過程非常乾淨企理,生蠔品質非常新鮮!Staff會細心問你,生蠔開完即刻食,還是要再遲一點食。如果遲一點食的話,會提你細心包上保鮮紙,叫你放入雪櫃,以保持品質新鮮。今次order的是三款生蠔套餐,分別有美國、愛爾蘭和法國生蠔,各款兩打。😉朋友們讚不絕口😋😋其實我自己也懂開蠔的,但比較慢。自從有BnE之後就不需要自己辛苦開蠔了!👍🏻👍🏻👍🏻

2023-12-02
外賣送餐