2024-08-26 94 瀏覽
隔一段時間再去,有驚喜👍👍近2星期去了8次用膳,包括午餐&晚餐,食物質素好咗,奶茶好飲,例湯唔錯,晚飯小菜或午餐都好味,同初初開有分別,$55 -$58午餐 有湯+飲品+主食,好抵食,一分錢一分貨,唔會過高要求,最緊要奶茶好👍
隔一段時間再去,有驚喜👍👍
2024-08-25
2024-05-26 214 瀏覽
肉燥雞扒飯係甜嘅都唔緊要,仲要甜到飛起,食咗兩啖就頂唔順,雞扒又唔新鮮煎得又唔好,第一次試,都係最後一次…啲野食價格唔貴,但唔好食,服務算ok,環境唔錯,都好乾淨,幾市正。
2024-04-17 225 瀏覽
冇試過依間茶餐廳,諗住試吓,食個早餐衰極都有限去到落單都正常,跟住等咗15分鐘之後先同我講其中一樣材料唔夠,又冇話補其他嘢俾我,咁我轉左食其他。等咗一陣,阿姐攞嘢嚟,錯order,又唔知枱號,來回問我幾次,語氣又差,自己又唔睇單。就咁隊啲嘢食上嚟問係咪我嘅,我表示(?) 我點知你個兜係乜嘢嚟嘅啫,而家我返工定你返工?嘢食係正常,奶茶冇茶味成間嘢小過10個人,人就一定唔多,但係冇人知道發生咩事咁樣(同場加映隔籬枱凍熱飲又落錯,廚房一拎出嚟呀姐就大叫邊個叫左 XXX) 🤣🤣🤣🤣
冇試過依間茶餐廳,諗住試吓,食個早餐衰極都有限

嘢食係正常,奶茶冇茶味

成間嘢小過10個人,人就一定唔多,但係冇人知道發生咩事咁樣

有3件事件,令我俾呢個負評。3件事都係同一個原因: 就係個後生仔差到嘔嘅態度!我唔知佢係咪太子仔,佢有份寫單,但得佢可以收錢。(1)叫野食我問:轉出前一丁得唔得?佢:(用一把就死嘅聲同樣)得….~你加錢咪得囉….我問:(心諗咩態度)加幾錢?佢:…好似$5(2) 拎隔離枱碗麵俾我個火腿蛋同面包嚟先,個丁麵都等左陣。個丁麵嚟到問係咪我叫左(佢地個個員工都勁混亂,拎住啲野食野飲周圍問啲客係咪佢嗌)佢又唔俾碗面我,無啦啦放左去隔離枱,之後將隔離枱放左唔知幾耐果碗轉俾我咩事??? 仲同我講:佢未食過架。咁你要唔要丫?我O左咀3秒望住佢,佢話:唔要整過碗囉。(其實係佢自己搞亂左2枱嘅普通公仔麵同丁麵)之後我要追第2個女員工,再隔左陣先嚟。(3) 埋單我企左喺counter,見佢忙緊,已經無叫佢,等佢佢隔左陣先行過嚟,佢一嚟丁勁晦氣!問我: 點呀?要咩?我話: ……………. 埋單…..無論野食正常與否,我都不會再幫襯。請問而家係咩事?唔想做就唔好開門做生意啦!

我唔知佢係咪太子仔,佢有份寫單,但得佢可以收錢。
(1)叫野食
我問:轉出前一丁得唔得?
佢:(用一把就死嘅聲同樣)得….~你加錢咪得囉….
我問:(心諗咩態度)加幾錢?
佢:…好似$5

(2) 拎隔離枱碗麵俾我
咩事???
仲同我講:佢未食過架。咁你要唔要丫?
之後我要追第2個女員工,再隔左陣先嚟。

(3) 埋單
問我: 點呀?要咩?
我話: ……………. 埋單…..

無論野食正常與否,我都不會再幫襯。

請問而家係咩事?唔想做就唔好開門做生意啦!

常餐 沙嗲牛肉
2024-02-13 167 瀏覽
年前在这里吃了一顿早餐,点了最喜欢吃的猪扒,味道还不错啦。装修有赤柱的照片,不知道赤柱特色小吃是什么,有的话也可以加入菜单。开一家新店不容易,希望食材新鲜,烹饪用心,生意好好