全港最大生酮超市❣️ 百味市集百味市集佔地6000呎❣️一共有三層。▫️B/F 葡萄酒及烈酒 WINE & SPIRITS▫️ G/F 餅乾 糖果 零食BISCUIT CANDY SNACKS生酮飲食 KETOGENIC DIET合泰海產 HOP TAI龍宮 DRAGON PALAIS逶雲 萊茵衣藻LES LUNES à DEUXPATA NEGRA HOUSENATURAL LIVING▫️ 1/F冷凍食品 FROZEN FOOD乾貨 DRIED FOOD🌟百味市集其中一大特色,設有生酮飲食專區,而且區域也頗大,是我去過最大的生酮飲食區域💁🏻‍♀️對生酮飲食有興趣嘅朋友一定要去行吓💁🏻‍♀️除了一般的生酮主食,還有生酮醬油、生酮早餐等分區❣️另外亦有很多元化嘅零食同乾貨,大部分都嚟自唔同國家❣️亦設有寵物專區🐾 睇到我眼花撩亂。📍 地址:銅鑼灣渣甸街66號亨環B/F-1/F 味市集#香港美食 #平民美食 #銅鑼灣 #銅鑼灣美食#香港#美食#hkfood #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger#hkfoodies #foodshare #hkrestaurant #food
全港最大生酮超市❣️ 百味市集

百味市集佔地6000呎❣️一共有三層。

▫️B/F 葡萄酒及烈酒 WINE & SPIRITS

▫️ 1/F冷凍食品 FROZEN FOOD
乾貨 DRIED FOOD

📍 地址:銅鑼灣渣甸街66號亨環B/F-1/F 味市集

#香港美食 #平民美食 #銅鑼灣 #銅鑼灣美食#香港#美食
#hkfoodies #foodshare #hkrestaurant #foodie
#hkfoodblog #食評 #美食推介 #oodhk #香港好去處 #香港打卡 #百味市集 #生酮飲食#生酮泰國零食#台灣零食 #零食首選 #feastmarket #ketogenicdiet #ketogenic
外賣自取