2024-02-05 222 瀏覽
呢間露天茶座, 呢度成個Vibe都勁Chill, 望住個海, 聽住海浪聲, 吹住微風, 完全係我最鍾意既vibe😎 除左茶座既部分, 呢度仲有得學或者玩唔同既水上活動, 不過夏天會比較適合🤓 為左迎合返呢度既環境, 呢度既枱用木條整成滑浪板既形狀, 同埋裝飾都用左唔同既滑浪板去做, 令到成件事更加有風味🙂我地叫左兩枝黎自日本既啤酒, Coedo Kyara – India Pale Lager 同 Coedo Shikkoku – Premium All Malt Beer, 前者有提子同柑橘味既果香較易入口, 後者會有咖啡同黑莓既味道偏Dry 左啲, 相比之下個人比較鐘意前者多啲😋 另外仲叫左個炸薯條去配啤酒, 西式食物用中式點心籠裝呢個配搭好Fusion😂呢度又係一個會想再黎hea既地方, 無論係自己一個定係同朋友黎都好正😊 溫馨一提呢度有三隻大狗, 不過佢地都好乖, 8掛完佢地會自己行埋一邊訓教好可愛, 如果真係好驚狗既朋友就要注意⚠️

2024-02-03
下午茶