2024-02-24 415 瀏覽
今日同細佬誤打誤撞黎到呢間cafe面前,見到lunch set感覺幾吸引就入去,lunch set有包一杯野飲+餐湯🥣或者沙律🥗我地就一人點一款,雖然細細一碗,但係個湯都好飲,我細佬飲曬😆,沙律都酸酸地幾開胃,之後我地追加左一份黑松露薯角,估唔到22蚊1份有咁多🥹兩個人分到幾飽下😹 細佬見到個肉醬意粉好快就捲黎食,可以提升既地方係可以多啲汁,因為有少少乾+可以加多少少芝士🤏細佬話整體8.5分😋我自己就點左個lunch set海鮮飯(細份),雖然看落細,但係食完都飽肚!我都幾鍾意個飯煮得啱啱好,因為有時候有啲餐廳會煮得唔夠熟,個飯都好夠味,海鮮又多,真心好難搵到咁底食既海鮮飯🥘有魷魚、青口、蜆肉同蝦🦐,可見老闆好大方同好用心整每一份美食🥹,每次送上熱騰騰既菜都會提醒我地小心熱呀,好暖心🥰希望大家有機會黎呢間cafe試下,我亦都希望下次可以帶屋企人黎試食其他菜式!!店鋪雖然細,但係佈置既環境好有溫暖既感覺,🤣有好多仙人掌🌵既deco,好得意同好舒服😌

2024-02-24