一家四口🧑‍🧑‍🧒‍🧒第一☝️次staycation,揀咗迪士尼樂園酒店🏨,第一☝️餐揀咗翠樂庭食自助餐,大人$448,小朋友👧🏻$328,BB免費🆓,銀卡23%off。陳皮二妹唔坐BB櫈,第一☝️水媽媽👩🏻攞嘢俾陳皮兩妹食,媽媽👩🏻攞唔到長腳蟹,佢地見到豬豬🐷包皓興奮🥰,之後爸爸👨🏻出去打卡,咁啱見到長腳蟹🦀就攞咗一轉先,都好肥美。之後見到布魯圖周圍影相📸,職員🧑‍💼會幫手揸手機📱,好幫得手,陳皮兩妹皓開心🥳。媽媽👩🏻再出去攞長腳蟹又已經俾人攞哂,我出去攞又攞到,攞埋鮑魚同翡翠螺。熟食方面我想食counter牛扒🥩同羊扒🐑,但羊扒派哂冇refill,牛扒🥩嫩滑唔錯👍🏻。雲吞雞雲吞同湯都麻麻。辣酒煮花螺用竹簽吉出嚟皓有風味。燒鵝瀨鵝唔夠肥。甜品🍮方面就卡通人物朱古力🍫牌甜品🍮滿足😌小朋友👧🏻,但都好食😋既。之後米奇出嚟影相📸,突然失踪咗,原來係我女生日🎂佢攞個蛋糕🎂(其實係現場小蛋糕🧁+生日🎂牌)再出嚟影相📸,有surprise,唱生日🎂歌就冇米奇了。之後布魯圖同米奇都周圍影相📸,飲品🍸就果汁🍹茶啡自己斟。
長腳蟹
反轉腦朋友cake