2024-07-21 105 瀏覽
📍 ShowTime Sports BarHappy Friday 去邊好?當然要約埋成班friends 聚下啦!呢間酒吧空間感十足,座位之間好闊落,坐得好舒服;餐廳仲營業到凌晨三點,有桌球、掟飛鏢、beer pong等等嘅設施,一定唔會覺得悶🤓🦑避風塘魷魚鬚 $88炸魷魚鬚食得多,但避風塘口味嘅就真係少見~外層好酥脆,亦配合唔少既香料同配料:有炸蒜、辣椒粒、青椒粒等等,未食已經覺得好香😆魷魚鬚食落爽口,味道偏麻麻哋,但好惹味!幾唔錯嘅伴酒小食!份量亦都相當多,幾抵食🥳🍸Wizard of Oz $128呢杯酒係由Rum做base,用咗青瓜同薄荷調製而成,飲落好清新,其實冇乜酒味,所以唔飲得酒嘅朋友仔都可以叫杯嚟試吓!特別啱曬攞嚟打卡🙈配埋啲乾花,放係寶盒入面,成件事就好似藝術品咁,好打卡able😆🪵Death Wood $138呢杯係由whisky,杏仁同香草調製而成,上枱嘅時候再煙燻,即刻煙霧彌漫💨散發着一陣陣嘅木香😌呢杯酒反而係勁重酒味,不過等冰溶咗嘅話再飲,就會容易啲入口~鍾意飲酒嘅朋友仔一定要試😆⭐️好味指數:8/10📍 ShowTime Sports Bar (尖沙咀)尖沙咀
📍 ShowTime Sports Bar

避風塘魷魚鬚

🦑避風塘魷魚鬚 $88

🍸Wizard of Oz $128

🪵Death Wood $138

⭐️好味指數:8/10

📍 ShowTime Sports Bar (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣3樓

#尖沙咀 #Showtimesportsbar #bar #酒吧 #諾士佛臺 #騰龍閣 #避風塘魷魚鬚 #cocktail #mocktail #alcohol #TST
避風塘魷魚鬚