2024-07-27 2980 瀏覽
呢間美式餐廳難得喺香港屹立不倒,仍然好多人排隊。無他,佢出品水準穩定,份量大,服務態度專業,吸引咗一班長期擁躉,包括我🤚🏻😊🥗House Chop Salad沙律非常新鮮。最愛佢嘅藍芝士,夠濃味,我鍾意。唔鍾意藍芝士重口味嘅人士,可以叫佢走藍芝士或者芝士另上。🐔Chicken with Lemon Cream Sauce雖然係雞胸肉,但係廚師整到佢嫩滑。特別鍾意佢嘅🍋檸檬忌廉汁,香滑得黎又好開胃。🐟 Grilled Salmon with Broccoli三文魚厚身得來烤到外脆內嫩,保持肉汁鮮,份量大。最出人意表嘅係個巨型西蘭花🥦,好大嚿,好係🇺🇸美式粗獷嘅風格🤭🍹Passion Fruit Mojito 食咗啲油膩嘢梗係飲番杯Mojito。雞尾酒調配比例啱啱好,唔會太多酒精之餘,又唔會太濃果汁味。難得嘅係佢足料薄荷葉, 飲落好清新,可以清清口腔中嘅芝士味🤗🍸Pina Colada 充滿熱帶風情🌴嘅雞尾酒,係夏天啲飲之選。呢度嘅Pina colada棷香味濃,酒味足,夠正宗👍🏻一路飲一路同朋友傾偈,忘掉出面嘅煩囂世界🥂其實,呢度最吸引LadyB嘅係佢嘅環境同埋服務。Carefree a

🥗House Chop Salad

🍹Passion Fruit Mojito

🍸Pina Colada

一路飲一路同朋友傾偈,忘掉出面嘅煩囂世界🥂

其實,呢度最吸引LadyB嘅係佢嘅環境同埋服務。Carefree and down-to-earth嘅氛圍係香港地難得嘅。