Park café

上網團購咗lunch buffet 4大1細,合共1000蚊。 lunch buffet十二點食到兩點幾 ,餐廳座位比較迫夾,餐枱較細張🤨,同埋樓底好矮😑,裝修一般。食物種類以熱盤為主,午餐海鮮冷盤有海螺 、蜆同埋蝦, 蝦都大隻先甜 ,仲有一般酒店嘅魚生, 喇沙湯 米線粉麵, 我見了其他食評話豬腳薑好食,但我就覺得一般, 取勝之處 應該係炆得好冧 。甜品較為少種類 ,但有梳乎厘(即焗出嚟) ,dreyer's雪糕,dessert 味道非常之一般,咁嘅價錢,算還可以吧 ~💔唔好有期望😖就唔會有失望 😈。值得一讚係餐廳服務員非常之勤快地收碟🫡 一見你食完就即刻會收走, 同埋都好有禮貌😘。