殷悅

YinYue
餐廳: 殷悅
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-09-30 0 瀏覽
黃豆生日🎂去左悅來酒店🏨慶生🎉 我地揀左30/F 既殷悅中菜廳飲茶🫖作結2日1夜既旅程😌紫菜蟹柳卷好似壽司🍣既外型😜用紫菜包住蟹柳肉 肉質彈牙🤓 上面加左蟹子增加口感😎家鄉韭菜粿平時唔食韭菜粿既豆爸都大讚好食👍🏻 韭菜粿餡料豐富濕潤 韭菜鮮蝦炒過香口爽脆🤩天鵝芋角酥✨必點✨打卡一流 天鵝🦢外型 餡料係香滑芋頭蓉 外面有一層薄薄炸粉定形 外脆內軟😍👍🏻墨西哥雞包✨必點✨唔好睇佢外表平平 😌原來禾稈冚珍珠 皮薄餡靚 外層甜甜鬆軟 個餡係白汁雞肉 好香好滑🤤黃豆食左一啖已經話要encore 🤭流心奶皇熊貓包✨必點✨吸睛既大熱熊貓🐼 重點係入面。。。超流心🤤🤤真係食10個都得 流心奶黃一啲都唔肥膩 而且熊仔包好鬆軟😍翡翠帶子腸粉第一次食帶子腸粉😅原來好夾好好食 最緊要帶子鮮甜 同腸粉夠滑😌😌熊仔楊枝甘露🛎️🛎️🛎️必點🛎️🛎️🛎️✨✨必食✨✨呢個無得輸 無論個樣定味道👅都滿分💯🐻🐻用芒果汁整成 加上楊枝甘露材料 自己加花奶😍就好似幫🐻🐻沖涼咁💕💕 等🐻🐻溶 就會有好濃既芒果汁👍🏻👍🏻我地3個爭食😂😂 下次要一人一個 唔該✌🏻

紫菜蟹柳卷

家鄉韭菜粿