平時搵食好少去安定嗰邊,有一日好想食牛肉飯就同屋企人頹頹地去試下加藤屋💛。🔅鐵板黑椒牛肉飯配玄米茶 (~$54)屋企人叫左呢個,都係類似另一間出名食鐵板黑椒牛肉飯咁,牛肉份量都差唔多,有埋蔥同粟米就香啲。不過牛油應該唔夠嗰間邪惡,無咁濃味,鐘意清少少既就啱晒。🔅麻辣牛肉飯(小辣)配麵豉湯 (~$45)原本只係想食普通牛肉飯,但見到有麻辣即刻試🤤。牛肉都唔少,有好多入晒味既洋蔥好正,麻辣味食落唔濃,不過好香,但略嫌汁唔夠多🙈,比較重口味既我就覺得差少少。💬整體黎講雖然唔夠乜乜家同乜乜lunch咁濃味,不過未到劣化版,同埋覺得係light少少,無咁重口。仲有加藤屋既下午茶真係勁抵!最最最緊要係有良心💛,想食牛肉飯既不妨試下😬。
🔅鐵板黑椒牛肉飯配玄米茶 (~$54)
🔅麻辣牛肉飯(小辣)配麵豉湯 (~$45)