2023-03-24
呢間店平時去慣中環個間,頭一次來銅鑼灣呢間服務態度極差,10問9唔應,叫左兩三次都無視左我。食物嘅水準都係維持在一定水平上,隔咗好耐先有一個人行出嚟點知又去左幫另一個食客。到之後又有另一個員工走出嚟,一出到嚟就不停同其他員工講佢嗰隻電話遊戲,係咁㩒電話玩個隻coin master,叫左佢幾聲先肯行過黎,黎到又冇心落單,係咁唔記得我落咩,要我重覆,一落完就即刻玩佢嗰隻手機遊戲。非常無言🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 返工定玩,就算係玩都唔係咁明顯啦🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️銅鑼灣嗰肥妹女職員我真係好佩服佢揸住部手機打機叫左幾次都無視客人!不過實話實說個藥膳農場雞米線幾好食,個湯底幾甜不過有少少鹹。食物我係非常滿意,但態度有待改善同埋我上網搵咗勁耐都搵唔到呢間餐廳嘅電郵,本身想作一個正式嘅投訴,我諗餐廳都要改善一下點樣同食客溝通。我哋只希望在網上面比更加多人睇到有啲人真係唔適合做服務性行業!我自己在附近銀行業做我都唔會攞住部手機去對住啲客人,更何況係飲食業!
食物嘅水準都係維持在一定水平上,