慶祝同事生日所以諗住食好啲,黎試左呢間意大利菜。有book枱所以都唔使等位,4人坐卡位都非常闊落,氣氛同環境都好好,staff都幾nice。可惜!唔知係咪當日打風所以廚師返唔切黎,所以食物係上得極慢😂。Order完15分鐘後先有餐湯,主動問staff先有餐包☹️(見人隔離枱枱都有),再隔多45分鐘先有main黎…即係等左超過1個鐘先有main食…埋單都等左一陣先有人黎,以為外國人chill到埋單都慢慢黎,但原來係整左個雪糕俾我地😂,仲播生日歌。Staff都多次say sorry,又真係嬲唔落,但我諗有2個鐘lunch hour既話就可以慢慢chill住enjoy個環境,成件事會唔同晒😌。由於等太耐又趕時間無咩心情食,真係食龍肉都無味。所以食評就briefly share下算☹️。🔅Starter有湯/chef’s plate (salad + parma ham&melon),都唔錯。🔅IL PESTO青醬少少油,但有豆同埋薯仔又可以balance到成件事,唔會太油膩,份量都唔算小。🔅I MEZZI RIGATONI腸同菇變左蓉,但短管粉煮得啱啱好,雖然普通但都幾出色👍🏻。🔅LA TAGL

🔅Starter
IL PESTO
🔅IL PESTO
I MEZZI RIGATONI
🔅I MEZZI RIGATONI
腸同菇變左蓉,但短管粉煮得啱啱好,雖然普通但都幾出色👍🏻。
LA TAGLIATA
🔅LA TAGLIATA (extra+$58)
牛扒唔韌無乜筋,又唔會太熟,唔錯💛,鐘意佢上埋有埋沙津菜同少少芝士😝。

💬 2 course set $158,3 course set $178其實唔算貴,但要等太耐真係難為左我地小小打工仔😂,真心推薦有充裕lunch time既朋友黎黎試下👍🏻。
I MEZZI RIGATONI