2020-10-06
兆萬呢個商場不嬲都多嘢食大家都知,細細嗰食到大,但係好多舖頭都係中伏之選😳😳好耐冇見嘅朋友話帶我嚟呢間度食野,話要令我改變😜好啦,俾次機會啦🤩一上嚟先知原來可以食刺生,雞煲打邊爐,韓燒,同一時間做晒三樣嘢🤪咁米好忙咯😳提供自助醬料吧同飲品吧,好整齊企理😋刺身款式都好多,三文魚,帶子,螺片等等,帶子特別好食,因為厚切嘅😋韓燒方面都好多選擇呀,燒黃沙豬膶都係第一次,原來可以咁好味架🥳🥳燒三文魚頭好高質😊牛仔肉好juicy😃之後就食雞煲,有洋蔥,蒜,蔥,紅綠椒片等食材,爆得香身❤️雞件好多,雞肉原汁原味,嫩身既肉質,食完雞煲就加水打邊鑪🌟任點任食火煱配料,真係好多啵,基本既黑豚肉片,美國雪花肥牛同羊肉片,估唔到肥牛好高質喎,羊肉味好濃郁😋,我特別鐘意食羊肉。手打蟹籽墨魚滑,順德鯪魚滑,手打蟹籽鮮蝦滑同埋手打丸,非常彈牙同埋料足,爽口😋脆脘骨腩,脆鯇魚片,生猛海蝦,全部都好新鮮呢😜黃沙豬膶,秘製牛孖筋,樣樣都係打邊爐必食既😚小食有炸魚皮好香脆架😊紅火鮮料火鍋專門店旺角西洋菜街1號兆萬中心17樓全層
紅火鮮料火鍋專門店
旺角西洋菜街1號兆萬中心17樓全層