人氣韓國炸雞pizza店有幾好味?就係好味到要一食再食啊!原來最近佢喺尖沙咀開咗分店,近近地又再去食啦😆✨Rose Toppokki Fried Chicken(6pcs) 尖沙咀海港城分店限定‼️炸雞咬落香脆,而且帶少少辣,非常惹味✨Maru Calamari Twigim用咗新鮮嘅魷魚製成,外層酥脆,內裡嫩滑彈牙👍🏻✨Marinated Deep-Fried Baby Octopus墨魚仔外表金黃酥脆,食落非常有咬口,內裡多汁,好好味😋✨Kimchi Bay Chicago必食芝加哥pizza,我地揀左泡菜海灣芝加哥😌澎湃嘅芝士拉絲已經好吸引🤤未食,已經流晒口水!滿滿嘅海鮮餡料加上香甜嘅批片,味道更有層次!絕對令人一試難忘✨Squid ink seafood risotto滿滿海鮮嘅鮮味,再加上墨魚汁獨特嘅風味,令整道菜層次更豐富✨Mango Grapefruit Ade酸酸甜甜,清爽解喝✨Honey Yuza Ade甜甜的,令人感到愉悅

人氣韓國炸雞pizza店有幾好味?就係好味到要一食再食啊!

原來最近佢喺尖沙咀開咗分店,近近地又再去食啦😆

✨Maru Calamari Twigim
用咗新鮮嘅魷魚製成,外層酥脆,內裡嫩滑彈牙👍🏻

墨魚仔外表金黃酥脆,食落非常有咬口,內裡多汁,好好味😋

✨Kimchi Bay Chicago

✨Squid ink seafood risotto
滿滿海鮮嘅鮮味,再加上墨魚汁獨特嘅風味,令整道菜層次更豐富

✨Mango Grapefruit Ade
酸酸甜甜,清爽解喝

✨Honey Yuza Ade
甜甜的,令人感到愉悅