2023-02-23
💖 Error19 夢幻烤魚場✨旺角彌敦道726號19樓〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️呢間餐廳我之前已經嚟過㗎啦,嗰陣時佢仲未改名!你都有得食㗎,我上次就係比佢哋嘅下午茶吸引咗而光顧嘅。今次主要係想試吓佢哋嘅魚係咪真係咁正🤭午市套餐:酸菜魚片米線🍜佢哋嘅酸菜魚湯底真係好有料到‼️勁好味呀!個個種酸度剛好,唔會太鹹。魚片嫩滑又彈牙,充滿魚鮮味😋最緊要係🙈冇骨🤤米線好彈牙,而且出奇地吸左啲湯汁,帶有少少酸味,真不錯。而且最抵讚嘅係原來仲有烚菜😳我最鍾意將啲菜撈埋落個湯底度食🤫間餐廳我自己都幾私心推介💖因為全部都係我最鍾意嘅粉紅色設計🤣每一次嚟到都要影好多相先捨得走‼️想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
💖 Error19 夢幻烤魚場
✨旺角彌敦道726號19樓
午市套餐:酸菜魚片米線🍜
佢哋嘅酸菜魚湯底真係好有料到‼️勁好味呀!個個種酸度剛好,唔會太鹹。魚片嫩滑又彈牙,充滿魚鮮味😋最緊要係🙈冇骨🤤 米線好彈牙,而且出奇地吸左啲湯汁,帶有少少酸味,真不錯。 而且最抵讚嘅係原來仲有烚菜😳我最鍾意將啲菜撈埋落個湯底度食🤫
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩